Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Camda Dayak Yiyen Kız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.starterupsteve.com/swf/stfu.html

Kız acayip apışıyor ama korkmuştur ne oldu diye belkide kekeme olmuştur. Aklıma geldikçe gülüyorum.

İş çıkışı bi cafeye gitmiştim oradada buna benzer bir olay yaşanmıştı ama erkekti o takmıs kulaklıgı bağıra bağıra konusuyor şarkı söylüyor, küfür ediyor, rahatsız olan 2 tane elemanla bi kapıştı bunlar ne olaylar var ya..[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
daha önce verilmişti...
ama yinede saol[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue

[Bu mesaj Vicious tarafından 14 Ocak 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
HAHAHAHAHHAHAHA!
offf hep yapmak istediim şeydir bu ya![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 14 Ocak 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
gay barda striptiz yaparken vurulmak degil miydi mortis hep yapmak istedigin sey?

o da var tabi![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 14 Ocak 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
gecen sene gelmisti bu bana, ray of light'i soyluyor kiz =)

söyleyemiyor

Mortis bak dela iyidir bu işlerde felegin çemberinden geçtigi için ne sıkıntın varsa sorabilirsin wanna take u to the delalı bar diye şarkı bile besteledi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
haaaaahaaa çok güzel ya bi an kıza indiren adamın yerine koydum kendimi ve adamı haklı buldum :D[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahuhuas...biraz daha kalınca bi kitap olsaydıda mönitöre yapıştırsaydı...ashhahua..
ne igrenc bi sesti öyle...[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider
Mesaj tarihi:
bence orasi çagri merkezi gibi bi yer
çok dikkat etmedim ama...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

• Yeni Oluştur...