Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHARRELL WILLIAMS - HAPPY (Hard Rock / Metal Cover) Deniz & İzgi Gültekin ve Youtube Kanalım

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Sound da bariz bir kalite artışı var bence. Yalnız neden distortion bol kullanılan bir şarkıda akustik bir sese ya da akustik bir şarkıda distortion 'a yer vermiyorsunuz anlayamadım. Örneğin şu son Living on a Prayer 'a soloların güzel tonda bir overdrive ile atılmış versionunu dinlemek isterdim açıkcası :)

Bir de video da bascıyı göremedim :D

Ne olursa olsun, bence en iyi şarkı hala Happy coverı :) Net şekilde güzel bir ritm tutturdunuz onda.

Şarkıları coverlarken orjinaline çok sadık kalıyorsunuz, kendinizden bir şey katmıyorsunuz son zamanlarda. İlk gönderdiğin videolardaki şarkıların "sizin yorumla" coverlanması çok güzel oluyordu bence. Tabii seri üretim açısından zor bir şey bu dediğim farkındayım :)

Tebrik ediyorum. İlgi ile izleniyorsunuz, böyle devam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

İlginiz, vaktiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Ben de kendim yeniden yorumlama taraftarıyım, hatta ne kadar şarkının ana hatlarından ayrılmadan o kadar bozarsam o kadar mutlu oluyorum. Bu son şarkıyı birebir yapmaya çalışmamızın sebebi, Bon Jovi'nin bu şarkıyı akustik çaldığı zaman hatta bazen elektrik çaldığı zaman bile farklı yaptıkları bir versiyonu çalmaları. Akustik ama orjinal çalımını duymamıştım bu yüzden mümkün olduğunca dokunmamaya çalıştık.

Onun dışında hızlıca fikir üretip çok bozabilmek bazen zor olabiliyor. Veya bazen aklıma hiçbirşey gelmiyor . Ama fikrinize katılıyorum, önümüzdeki şarkılar için daha orjinal fikirler üretip daha kendimizden birşeyler katmak için daha çok uğraşacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler,

Nightwish'e bakacağım bir :)

Youtube maalesef en çok uğraştığımız videolarımızdan birini 40.000 izleme, 3.000 beğeni civarında video açıklamalarında yazan şarkı sözlerini spam olarak değerlendirerek sildi. Bu yüzden videoyu yeniden yüklemek zorunda kaldık.
Bu arada 2 hafta önce Google Hangouts üzerinden Youtube ile ilgili google çalışanlarının verdiği bir eğitime katıldım. Burada müzik kanalları için şarkı sözlerini videolara eklemenin çok önemli olduğunu söylemişlerdi. Ben de yakın zamanda eklemiştim.
O kadar uğraştığımız bir iş için böyle pürüzler çok can sıkıcı olsa da çalışmaya devam nasılsa tekrar izlenecektir. Bu da böyle bir tecrübe oldu bana.

Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe teşekkürler,
Vallahi kıl oldum yahu o iki gün tadım hiç yoktu o kadar uğraşıyoruz sildi lavuklar diye.

Bu haftaki cover ilk TV'de klip izlemeye başladığım zamanlardan ve en sevdiğim pop şarkıcısından. Mixde de değişik birşeyler denedim. Bu projemizin ilk konserini 9 Temmuz'da IF PERFORMANCE Hall'da vereceğiz. Detaylar yakında.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Selamlar,

Yorumlar ve title için çok teşekkür ederim :) Senkronizasyon için videoları biraz daha metronomla kaydetmemiz lazım sanırım. Sonraki videolarda bununla ilgileneceğim.

Bu hafta bir birleştirme videosu hazırlıyoruz. Olayın en keyifli kısımlarından birisi. Dünyanın öbür ucundaki insanlarla müzik yapabilme imkanı. Arizona'dan bir davulcu, İtalya'dan bir basscı bize katılıyor olacak. Daha sonra yine başka müzisyenlerle planladığımız birkaç video daha olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam arkadaşlar yeni glam hard rock ve haftalık cover videosu yayınladığım grubum The Madcap'in android uygulaması yayınlandı. iOs a çıkması için belli bir indirmeye ulaşmamız gerekiyor. Android kullananlar The Madcap uygulamasını kurup 5 yıldız ateşleyebilirse süper olur. Bizim Izgi'yle yaptığımız haftalık pop music metalized / akustik cover ve collab videolar, canlı yayınlar ve canlı akustik konserler de bu uygulamada yer alacak. Biraz da tanıtım videosunda ufak Sweet Chil O' Mine çaldık.

Teşekkür cümlenize şimdiden :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...