sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Sound da bariz bir kalite artışı var bence. Yalnız neden distortion bol kullanılan bir şarkıda akustik bir sese ya da akustik bir şarkıda distortion 'a yer vermiyorsunuz anlayamadım. Örneğin şu son Living on a Prayer 'a soloların güzel tonda bir overdrive ile atılmış versionunu dinlemek isterdim açıkcası :) Bir de video da bascıyı göremedim :D Ne olursa olsun, bence en iyi şarkı hala Happy coverı :) Net şekilde güzel bir ritm tutturdunuz onda. Şarkıları coverlarken orjinaline çok sadık kalıyorsunuz, kendinizden bir şey katmıyorsunuz son zamanlarda. İlk gönderdiğin videolardaki şarkıların "sizin yorumla" coverlanması çok güzel oluyordu bence. Tabii seri üretim açısından zor bir şey bu dediğim farkındayım :) Tebrik ediyorum. İlgi ile izleniyorsunuz, böyle devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 akustik cover olduğu için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Selamlar, İlginiz, vaktiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben de kendim yeniden yorumlama taraftarıyım, hatta ne kadar şarkının ana hatlarından ayrılmadan o kadar bozarsam o kadar mutlu oluyorum. Bu son şarkıyı birebir yapmaya çalışmamızın sebebi, Bon Jovi'nin bu şarkıyı akustik çaldığı zaman hatta bazen elektrik çaldığı zaman bile farklı yaptıkları bir versiyonu çalmaları. Akustik ama orjinal çalımını duymamıştım bu yüzden mümkün olduğunca dokunmamaya çalıştık. Onun dışında hızlıca fikir üretip çok bozabilmek bazen zor olabiliyor. Veya bazen aklıma hiçbirşey gelmiyor . Ama fikrinize katılıyorum, önümüzdeki şarkılar için daha orjinal fikirler üretip daha kendimizden birşeyler katmak için daha çok uğraşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hatunun sesi ne guzel ya gene tuyler havalandi emeginize saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Çok teşekkür ederim :) Bu haftaki videoda İzgi yok, cumartesi günü kaybettiğim dedem anısına herşeyini kendim yapmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Çok güzel olmuş beee. Valla living on a prayerdaki vokal performansı efsane o yüzden artık hep sen söylesene diyemiyorum ama cidden iyi düzenleme iyi vokal. Tebrik ederim. Şöyle diyim arada sırada tek başına da yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 vokal yapma demiyorum hobi olarak gene yap kahgflkhabdkhadal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Elimden geldiğince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bence olmuş, öncelikle başın sağolsun. Bu kıvamda Nightwish - The Islander 'ı isteriz eğer istek parça yapabiliyorsak. İzgi 'nin backvocal 'i ile senin ses bayaa gidebilir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 basiniz sagolsun. ben hala hanim arkadasin vokaline isinamadim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 tanıdık odyolog var akila istersen öm atayım nosunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Teşekkürler, Nightwish'e bakacağım bir :) Youtube maalesef en çok uğraştığımız videolarımızdan birini 40.000 izleme, 3.000 beğeni civarında video açıklamalarında yazan şarkı sözlerini spam olarak değerlendirerek sildi. Bu yüzden videoyu yeniden yüklemek zorunda kaldık. Bu arada 2 hafta önce Google Hangouts üzerinden Youtube ile ilgili google çalışanlarının verdiği bir eğitime katıldım. Burada müzik kanalları için şarkı sözlerini videolara eklemenin çok önemli olduğunu söylemişlerdi. Ben de yakın zamanda eklemiştim. O kadar uğraştığımız bir iş için böyle pürüzler çok can sıkıcı olsa da çalışmaya devam nasılsa tekrar izlenecektir. Bu da böyle bir tecrübe oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 vay gavat youtube. koy linki bi daha like basalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ehehe teşekkürler, Vallahi kıl oldum yahu o iki gün tadım hiç yoktu o kadar uğraşıyoruz sildi lavuklar diye. Bu haftaki cover ilk TV'de klip izlemeye başladığım zamanlardan ve en sevdiğim pop şarkıcısından. Mixde de değişik birşeyler denedim. Bu projemizin ilk konserini 9 Temmuz'da IF PERFORMANCE Hall'da vereceğiz. Detaylar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ya vokalistin sesi cok kalin kacmis yada sarki sese uygun degil gibi geldi. altyapi guzel ama. basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Bak bu güzel olmuş. 29. saniyedeki geçişi saymazsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Çok teşekkür :) Bunu canlı çalmak baya zevkli oluyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Filmi izleyemeden müziğini coverladım Marvel'e güveniyorum :) İzleyenlerin yorumları alalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Marvel'a olacak gece gece sığır gibi yazmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Cok cok iyi, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bu arada title verdim gordun mu bilmiyorum da, kaldirabilirim istemezsen. https://www.youtube.com/watch?v=uukLq7rZO20 ses kalitesi inanilmaz iyi, tek sorun senkronizasyonu bazen tam oturmuyor. ornegin 2:22 de "tonight" derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ogle arası gelsin de acayim videolari meraklandim tlf dan sevmiyorum video izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 marvel işi guzel olmus filmi de merak ettim hany :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Selamlar, Yorumlar ve title için çok teşekkür ederim :) Senkronizasyon için videoları biraz daha metronomla kaydetmemiz lazım sanırım. Sonraki videolarda bununla ilgileneceğim. Bu hafta bir birleştirme videosu hazırlıyoruz. Olayın en keyifli kısımlarından birisi. Dünyanın öbür ucundaki insanlarla müzik yapabilme imkanı. Arizona'dan bir davulcu, İtalya'dan bir basscı bize katılıyor olacak. Daha sonra yine başka müzisyenlerle planladığımız birkaç video daha olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Selam arkadaşlar yeni glam hard rock ve haftalık cover videosu yayınladığım grubum The Madcap'in android uygulaması yayınlandı. iOs a çıkması için belli bir indirmeye ulaşmamız gerekiyor. Android kullananlar The Madcap uygulamasını kurup 5 yıldız ateşleyebilirse süper olur. Bizim Izgi'yle yaptığımız haftalık pop music metalized / akustik cover ve collab videolar, canlı yayınlar ve canlı akustik konserler de bu uygulamada yer alacak. Biraz da tanıtım videosunda ufak Sweet Chil O' Mine çaldık. Teşekkür cümlenize şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar