Goarth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Şu an İstanbul cadde ve etrafı korkunç bir sis kaplamış durumda sahil duruma sakın çıkmayın! kazlara var sis o kadar yogun ki uçak sefeleri dün akşam yeşilköyden kurtköye aktarıldı umarım yrnda böyle olmaz yoksa ben mahsur kalacam havalimanında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 köprüde kaza olmuş bu akşam galiba sis nedeniyle.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hatta silivride de 30 araçlık bir zincirleme kaza olmuş.40a yakın kişi yaralnmış..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben alışkınım bizim buralar her gece öyle birde sis dışında is'de var onun kokusunda üstüne sindimi pff.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 inanmazsınız dün gece ravenlofta gittik geldik biz. çok acaipti.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 izmit'ten istanbul'a gelirken yaklaşık 500 metrelik zincirleme kaza gördüm. yanan arabalar mı dersiniz , kan içinde insanlar mı. acı çığlıkları mı .. çok kötüydü , kabus gibi ağzım açık bakakaldım. *!sound of her wings.*[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet acayip sis war[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben sabah 2. Köprüde mahsur kalayazdım... Bilahare görüş ortadan kalktı, öyle kalakaldık.... Kötü bir şey bu namussuz sis, yine bastı ortalığı.... Bir de Stephen King'in "Sis" romanı var ki, hiç tavsiye etmem, paranoyak olursunuz bu havada okursanız. EDİk: Şu an dışarıda görüş yok. Camımdan sadece gri-beyaz bir tabaka görünüyor... Yarın okulu iptal mi etsem? Hiçbir şey göremiyorum, vapur mapur hak getire... [signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. [Bu mesaj Deli_Haci tarafından 12 Ocak 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 İzmit körfezde görüş mesafesi 10 metre falandı. Hatta dönerken dolmuş şöförü baya tırstı, karşıdan gelen arabanın farları bile seçilmiyor nerdeyse. Kalbim temizmiş demek, bak ben ravenlofta falan gitmedim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: stan-marsh, 12 Ocak 2005 22:59 tarihinde demiş ki: hatta silivride de 30 araçlık bir zincirleme kaza olmuş.40a yakın kişi yaralnmış.. Pöh.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 karşıdaki apartman görünmüyor şu an[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Alexi_Septimus, 12 Ocak 2005 23:04 tarihinde demiş ki: said: stan-marsh, 12 Ocak 2005 22:59 tarihinde demiş ki: hatta silivride de 30 araçlık bir zincirleme kaza olmuş.40a yakın kişi yaralnmış.. Pöh. wala pöh diyosunda ali kırca son dakika olarak girmişti..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Valla burda görüntü cam gibi[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 nere ora?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 puslu cam galiba o[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Barovia mübarek.[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 şimdi baktım hakkaten bi şey gözkmüyor sisten[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 walla burda cok az var.kozyatagı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Burası çok fena burnunun ucunu göremen. Bahçeşehir.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ankarada da var sabaha çöker iyicene[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 göztepeden bildiriyorum: topiki gördüm, az önce aradığım arkadaşımın sis hede hödö dediğini fark ettim, akabinde pancuru yükseltmemle ehoy! dedim ki baya baya sis var:) lazer pointerımı bulabilsem havaya tutup sevindirik olacam aa lazeri görüyom oley! diye ama bulamıyorum ki:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Diablo, 12 Ocak 2005 23:13 tarihinde demiş ki: walla burda cok az var.kozyatagı :) nası çok az var ve bende kozyatağı göz gözü görmüo[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bakırköy temiz..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Of benim de ucagim 6'da iniyor Ataturk'e, Sabiha Gokcen'e yollamazlar umarim.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 büyük bi ihtimal yollarlar :([signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar