Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sis!

Goarth

Öne çıkan mesajlar

Şu an İstanbul cadde ve etrafı korkunç bir sis kaplamış durumda sahil duruma sakın çıkmayın! kazlara var sis o kadar yogun ki uçak sefeleri dün akşam yeşilköyden kurtköye aktarıldı umarım yrnda böyle olmaz yoksa ben mahsur kalacam havalimanında[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

izmit'ten istanbul'a gelirken yaklaşık 500 metrelik zincirleme kaza gördüm.

yanan arabalar mı dersiniz , kan içinde insanlar mı.
acı çığlıkları mı ..

çok kötüydü , kabus gibi ağzım açık bakakaldım.

*!sound of her wings.*[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sabah 2. Köprüde mahsur kalayazdım... Bilahare görüş ortadan kalktı, öyle kalakaldık....
Kötü bir şey bu namussuz sis, yine bastı ortalığı....
Bir de Stephen King'in "Sis" romanı var ki, hiç tavsiye etmem, paranoyak olursunuz bu havada okursanız.
EDİk: Şu an dışarıda görüş yok. Camımdan sadece gri-beyaz bir tabaka görünüyor... Yarın okulu iptal mi etsem? Hiçbir şey göremiyorum, vapur mapur hak getire...
[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.

[Bu mesaj Deli_Haci tarafından 12 Ocak 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İzmit körfezde görüş mesafesi 10 metre falandı. Hatta dönerken dolmuş şöförü baya tırstı, karşıdan gelen arabanın farları bile seçilmiyor nerdeyse.
Kalbim temizmiş demek, bak ben ravenlofta falan gitmedim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 12 Ocak 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
said:
stan-marsh, 12 Ocak 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
hatta silivride de 30 araçlık bir zincirleme kaza olmuş.40a yakın kişi yaralnmış..

Pöh.

wala pöh diyosunda ali kırca son dakika olarak girmişti..[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Sosyal ağlarda paylaş

göztepeden bildiriyorum:
topiki gördüm, az önce aradığım arkadaşımın sis hede hödö dediğini fark ettim, akabinde pancuru yükseltmemle ehoy! dedim ki baya baya sis var:)
lazer pointerımı bulabilsem havaya tutup sevindirik olacam aa lazeri görüyom oley! diye ama bulamıyorum ki:-)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 12 Ocak 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
walla burda cok az var.kozyatagı :)

nası çok az var ve bende kozyatağı göz gözü görmüo[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...