Anhora Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Sanırım bu cihazın varlığından kimsenin haberi yok. Forumlarda bile hiç bilgi bulamadım. Özellikleri fiyatına göre gayet iyi. Tasarımı ve ekranı çok ilgimi çekti. Bilen, kullanan birileri varsa deneyimlerini yazsın da ona göre alalım. Teknosa: http://www.teknosa.com/urunler/125071388/reeder-p8-akilli-telefon#product-features Sitesi: http://www.reeder.com.tr/akilli-telefonlar/reeder-p8.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 tr de haberi olan yoksa kesinlikle alınmaz,kesin dokunmatıgı vs asırı sorunludur.Ülkede f/p oranı iyi olan ürünü bulma konusunda extra yetenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Şarj olayi kafamikaristirdi alette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Sırf ekranı için bile alınabilitesi yüksek. Çerçevesiz neredeyse. Ama beni de en çok düşündüren ağırlığı. <300gr yazmışlar tuğla gibi telefon. Edit: Bu arada farkettim de görselleri 3-4 gün önce yüklemişler. Daha fırından yeni çıkmış dumanı üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Arkasında kim var belli değil, parça kalitesi belli değil, servisi belli değil, pazardan oyuncak alın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ereader ile girmedi mi bu firma, ne zaman telefona gectiler ki? Okuyuculari da tutmamisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 asus al aynı fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 O zaman incelemelerin gelmesini bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar