Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geometri Soruları - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Çok çok çok özür diliyorum. ama yarın sınavım var evde de kimseye çözdüremedim. Birisi bana çözüp anlatabilir mi? (Geometri özürlüyümdür de :))

Özür diliyorum. İşin cılkını çıkardı demeyin gerçekten zor durumdayım. Zor durumda olmasam asla bunu yapmazdım... Tekrar tekrar özür dilerim...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)

Mesaj tarihi:
bu ne hepsi 16. soru hah

edit: şöyle göz gezdirdim kolaylar biraz kas çözersin kesin, kağıt kalem almıyım şimdi :)
[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

[Bu mesaj harvester tarafından 09 Ocak 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşın 16 ile ilgili psikolojik olarak sorunları var galiba :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Moralini bozmayayım, ama bunları çözemioken sınava giriceksen işin zor, çok kolaylar çükü kalemsiz çözdüm hepsini. pizza yiyorum bitsin yazarım[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
Valla kardeş ünvde matematik var ama geometri yok o yüzden unuttum yoksa pis yapardım yani bkz. 2000öss türkiye ea 904.sü[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 09 Ocak 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
Moralini bozmayayım, ama bunları çözemioken sınava giriceksen işin zor, çok kolaylar çükü kalemsiz çözdüm hepsini. pizza yiyorum bitsin yazarım

moralimi bozmana gerek yok zaten yerle bir moralim :) Geometri ve Fiziğin Moment-Denge konuların dan bir türlü çakamıyorum ya... Büyük bir heyecanla bekliyorum çözümleri...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Mesaj tarihi:
evet öss hazırlığında isen, vede FM isen(geometrinin senin için daha önemli olması açısından) gerçekten bu soruların çok [hemde çok çok çok çok] daha zorları geliyor benim üstümden geçtiler geçen sene, şimdiden söyleyeyim otur çalış. İstersen geçen senelerin öss sorularına bak anlarsın.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Ocak 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bunları çözemediysen cidden çalışmamışsın çünkü kalıp hepsi.. 2. soru 50 işlem hatası yoksa.. hep paralellik işte..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 09 Ocak 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Fistan abi. o 130 derecenin karşısında gibi duran açıya nasıl x dedin?

CD yi uzattım üstteki AB ye paralel ya.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:

İlk soruyu yapmışlar bakmadım ona, diğerlerini yaptım koydum, 20 dakka sora programa gitmem lazım ondan açıklayamıom ama anlarsın heralde

[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Mesaj tarihi:
üçüncü soruda E kafadan yaptım şöyleki E, F, G noktalarından tabana ve tavana paraller çiz ondan sonra tepedeki 140 dereceden dolayı, E açısı 95 40 diye ayrılıyor. Öyle öyle giderek o en alttaki açıyı buluyorsun.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Fistan yanlış yapmışsın abi

140 + 60 200 eder 180 değil =) üste bak[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

• Yeni Oluştur...