asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Çok çok çok özür diliyorum. ama yarın sınavım var evde de kimseye çözdüremedim. Birisi bana çözüp anlatabilir mi? (Geometri özürlüyümdür de :)) Özür diliyorum. İşin cılkını çıkardı demeyin gerçekten zor durumdayım. Zor durumda olmasam asla bunu yapmazdım... Tekrar tekrar özür dilerim...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 göz kararı ölçerek össde 12 yapmıstım analitik dahil[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 abi sorulara bakmadım da kafama bişi takıldı.. 16. soru??
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu ne hepsi 16. soru hah edit: şöyle göz gezdirdim kolaylar biraz kas çözersin kesin, kağıt kalem almıyım şimdi :) [signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 09 Ocak 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yazarken böyle bir şey sorulacağı aklıma gelmişti. Zambak Geometri Soru Bankası'nın Uygulama testlerinin son soruları( yani 16.soruları ) en zor sorulardır. Ve dolayısıyla bende çözemiom :([signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 arkadaşın 16 ile ilgili psikolojik olarak sorunları var galiba :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Moralini bozmayayım, ama bunları çözemioken sınava giriceksen işin zor, çok kolaylar çükü kalemsiz çözdüm hepsini. pizza yiyorum bitsin yazarım[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Valla kardeş ünvde matematik var ama geometri yok o yüzden unuttum yoksa pis yapardım yani bkz. 2000öss türkiye ea 904.sü[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Penthesilea, 09 Ocak 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Moralini bozmayayım, ama bunları çözemioken sınava giriceksen işin zor, çok kolaylar çükü kalemsiz çözdüm hepsini. pizza yiyorum bitsin yazarım moralimi bozmana gerek yok zaten yerle bir moralim :) Geometri ve Fiziğin Moment-Denge konuların dan bir türlü çakamıyorum ya... Büyük bir heyecanla bekliyorum çözümleri...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Abi naptın 1 tanesini çözdüm digerlerine bakıyorum ama bugün bitmez :P[signature][hline]i love this game!youth only zone!
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evet öss hazırlığında isen, vede FM isen(geometrinin senin için daha önemli olması açısından) gerçekten bu soruların çok [hemde çok çok çok çok] daha zorları geliyor benim üstümden geçtiler geçen sene, şimdiden söyleyeyim otur çalış. İstersen geçen senelerin öss sorularına bak anlarsın.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Ocak 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bunları çözemediysen cidden çalışmamışsın çünkü kalıp hepsi.. 2. soru 50 işlem hatası yoksa.. hep paralellik işte..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sırf geometri sorusu çözmek için tekara öss ye girerdim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Fistan abi. o 130 derecenin karşısında gibi duran açıya nasıl x dedin?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 4. soru E 5. soru D Birazdan açıklarım[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Private Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 son soruyu açıklanmış resim çektim siz diğerlerini yapın ben bunu yolluoyrum şimdi.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bide soru tipleri hiç değişmiyo hala hatırlıyorum ben bunları çözdüğümü[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: asinanyavuz, 09 Ocak 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Fistan abi. o 130 derecenin karşısında gibi duran açıya nasıl x dedin? CD yi uzattım üstteki AB ye paralel ya.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 İlk soruyu yapmışlar bakmadım ona, diğerlerini yaptım koydum, 20 dakka sora programa gitmem lazım ondan açıklayamıom ama anlarsın heralde[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of MetalonSWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter AssociationWoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian SunriseGözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2. Soru[signature][hline]i love this game!youth only zone!
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 üçüncü soruda E kafadan yaptım şöyleki E, F, G noktalarından tabana ve tavana paraller çiz ondan sonra tepedeki 140 dereceden dolayı, E açısı 95 40 diye ayrılıyor. Öyle öyle giderek o en alttaki açıyı buluyorsun.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Private Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 [signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Fistan yanlış yapmışsın abi 140 + 60 200 eder 180 değil =) üste bak[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 o cizdigin seyleri webcam le tutup mu cekiyon yoksa baska bi methodmu war ?[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz !
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hatamı gördüm resmi değiştirdim..[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 09 Ocak 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar