AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Clevland'ı deplasmanda 98-94 yenen Lakers'te kobe bryant ilk çeyrekte bileginden sakatlanarak sahayı terk Oyuncunun durumu için bugün MR'si çekilecek... Tüm Lakers camiasına geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum thread aracılığıyla..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert MostorsApache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele| Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Lakers kobe siz biter[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Egege mutlu oldum.. antikobe[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kobe maçları izlesinde takım oyununu öğrensin bari[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Link kırık insight açılmıyor adres.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 link diil kobenin bileği kırık.. :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 lol 2 side kırık :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 aldigim formadan kaynaklaniordur kesin. neye el atsam mahfoluor. off.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 O zman bir adet de Artest forması al hatta iki tane al :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 lakersda dış şut atcak biri varmıydı kobeden başka[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Olsun bişi olmaz sen merak etme.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 oleey:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Gilean çok sevindi bu olaya baksana lol.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 patlasın..nbade en sevmediğim adam[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Lol neden sevmiyorsunki anlamadım :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 aa ole demeyin lutfen, onu da sevenler var <-------- cok uzuntuluyum su an, cidden. lakers'ta ic yok ki hepsi dis ?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Gilean, 14 Ocak 2005 18:53 tarihinde demiş ki: patlasın..nbade en sevmediğim adam said: screamer, 14 Ocak 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Kobe maçları izlesinde takım oyununu öğrensin bari said: Naa, 14 Ocak 2005 18:34 tarihinde demiş ki: Egege mutlu oldum.. antikobe millet sakin olun nedir bu kobe dusmanligi.... adam oyununu oynuyo guzelde oynuyo...neyini begenmiosunuz anlamis diilim..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gerek yok kobeye..olmasa da olur..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Lol.lakers sewmio çogu kişi nedense.lakers sevmeyen lakers da oynayanlarıda sevmiodur dogal olarak. :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 iyi olmuş.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Buda bi lakers düşmanı lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: insight, 14 Ocak 2005 18:58 tarihinde demiş ki: millet sakin olun nedir bu kobe dusmanligi.... adam oyununu oynuyo guzelde oynuyo...neyini begenmiosunuz anlamis diilim.. Bencillll çok bencill artık forma satışları da düştü Nba de en çok satılan 50 forma arasında artık Kobe yok nuhahahah[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 formasını almayan kalmadı çünkü ondan:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Lol doğru söylüyon :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 walla kobeyi severim....adam gibi cikar oyununu oynar...ustunden 360 smac basar rezil eder... 13/10 ucluk atar follos eder... adam oynuyo ha kisiligi falan banane...ben oyununa bakarim..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar