Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Küçüktük ilkokula gidiyorduk ekmek elden su gölden hayat'ta neydi ki bilmiyorduk mavi mavi renklerin boynumuza taktığımız beyaz bir yakalık ve sırtımızda çantamızla okula gidiyorduk. Tenefüsler bizim için altın değerindeydi 1 sn'sini bile boşa harcamazdık oradan buraya deliler gibi koştururduk hatırlıyorumda 10-11 yıl önce ilkokul çağlarımda ace'nin (bildiğimiz çamaşır deeterjanı olan ace) en büyük boylarından alanlara plastik yuvarlak top gibi çamaşır deterjanının gramını ölcmek icin bir nevii kap görevi göören zımbırtılarından cıkardı onları evden kapardık ve okulun bahçesinde futbol oynardık. Deli bi arkadaşım vardı sınıfta çok hırçındı kapı kolunu kafama attı kafam yarılmıştı sonra annem ile okulu bastık =) .. Okul'un çıkış saat'i geldiğinde ise dünyalar bizim olurdu bir hevesle eve gidip üstümüzü bile değiştirmeden cantamızı kapı girişine atıp dışarıya basketbol sahasına koşardık.Hele ki cuma günleri haftasonuna girmenin tatil'in heyecanı ve o istiklal marşının bitsede gitsek'ini hiç unutamam.Zaten hiç tekrarlamazdım ya öndeki arkadasımın cantasıyla oynardım yada başka bi munzur'luk yapardım. Ortaokul'u anlamadım ben çözemedim aklımda tek kalan çok güzel taş gibi bir ingilizce hocamız vardı arada onu düşlerdim orta 1 de mehmet yereli diye sınıfın en azgın bir öğrencisi vardı adam öğretmenleri tii ye alırdı sınıfta en arkaya geçir mstrbsyon (şifreli yazdım) yapardı. (her ortaokul çağlarında olan klişeleşmiş bir işti bu) Hah huh hop güm derken ortaokul'da geçti gitti. Liseli olduk artık takım elbisemizi çektik üstümüze kravat'ımızı taktık havalandık tabi biraz beyefendi olmştuk takım elbiseyle o zaman karşılaşmıştık ayağımızda deri şık parlayan ayakkabılarımız okula giderdik lise 1 çağlarında.Çantamız herzaman ki gibi kitaplarla dolu ve sırtımızda o bizim demirbaşımız olmuştu artık bi yatağa o çanta ile girmiyorduk. Git gide büyüyorduk hayat yavaş yavaş üstümüze gelmeye başlıyordu kendini hissettiriyordu ama biz delikanlılık çağlarımızda olduğumuz için bunu düşünmüyorduk ekmek elden su gölden devam ediyorduk. Lise 2 'de ise beyefendiliği annelerimizin akrabalarımızn ceket te çok yakışmış çok beyefendi olmuşsun laflarını aşarak ve bunlara göğüs gererek üzerimizdeki ceket dediğimiz bize ağırlık yapan ve karizmamızı aşşağılara çeken olayı bir kenara dolap'ımıza kaldırdık.Kravat'ımızı biraz aşşağıa sarkıttık, yakamızı açtık ee delikanlık olduk ya yapmışken tam yapalım göleğimizi sağdan soldan bize yakışacak şekilde dışarıya taşırdık üzerimize değişik bir hava geldi kendimize güvenimiz çoğaldı ben erkeğim lan demeye başladık okul yönetimi bizi ne kadar engellemeye çalışsada sabahın köründe müdür yardımcısı sizi ne kadar kapıda karşılasada ceket'in nerde oğlum (her gün yeni bir yalan) hocam kurutemizlemecide yarın düzgün gel yoksa almam simdi git dersine gir peki hocam iyi günler diyip sıyırırdık ordan ufak ufak.sınıfa girdiğimizde ise hele ki ders başlamışsa ve sen kapıyı çalıp içeriye giriyorsan karizman 2x olur çünkü sınıfın bütün kızları sana kilitlenir hoca ile birebir muhabbete girersin. Havalar ısındığında okula yanında balon götürmeye başlarsın tenefüs'lerde bu balonları şişirip wc'den içlerine su doldurup ağızlarını bağlayıp birbirine fırlatmaya sırılsıklam olmaya başlarsın. Lise biter özlersin o günleri hocaların kendi derslerini (felsefe dersi neyinize yarıcak lan hadi sahaya voleybol oynamaya derdi felsefe hocamız) tii ye almalarını özlersin arkadaşların aklına gelir takım elbise giyip yakanı acıp kravatı gevşetip okula gitmek istersin ama gideceğin okulun yoktur. Üniversite heyecanı başlar kasarsın bi yer kazanırsın bazısı istediği bazısı hiç tahmin etmediği yerleri şehirleri kazanır ailenden uzaklaşırsın hapishane gibi yurt odalarına girersin demir parmaklıklar vardır pencerelerde dolaplar demirdir oha ben nereye geldim lan tek başımayım burda olursun. Sen artık hayatı anlamaya başlarsın hayat sana çok yaklaşmıştır ben ilerde nasıl para kazanıcam ailem yanımda olucakmı hangi şehirde olucam acaba soruları gelir aklına tam o sırada karşına bir bayan çıkar tanışırsın hoşuna gider kem küm edersin terlersin ecel terleri dökersin eninde sonunda açılırsın ve birlikteliğiniz başlar.Hayatın tozpembe olmuştur o seni hiç bir şey üzemez elinden cep telefonu düşmez biip biip mesaj sesini günde 7-8 kere duymaya başlarsın.Kaptırırsın kendini aşk'ın büyüsüne ve hayat sana bunuda gösterir kendi kendine bu aşk dedikleri şey neymiş be dersin ve hayat sana bir adım daha yaklaşmıştır. Ayrılırsın, bi zamanlar toz kondurmadığın meleğim aşkım canım dediğin insanla ilişkin biter benim gibi duygusal biri isen hayatından cok cok zor çıkartırsın hatta çıkartamazsın bunu kabullenmek istemezsin unutamazsında, ancak alışırsın artık o senin koluna takamadığın bir bileziktir usulca sağ cebine koyarsın, arkana bakmak istemezsin çünkü arkana bakınca döneceğini bilirsin ve daima önüne bakmayı öğrenirsin hayat sana aşk acı'sınıda yaşatmıştır artık oturup ellerini dizlerinin arasına alıp veyahut gece yatagına uz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Güzel yazmışsın cidden...helal olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Of. İçim bi garip oldu. MAvi iyisin di mi?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla hll olsun... tebrikler ii bi yazı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 W0w güzel yazı...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Güzel yazmışsın gerçekten. Benim de bu tip bir yazım var da [Daha uzun] bu tip yazılarımı paylaşmak istemediğimden koymadım.[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Helal olsun çok güsel yazi valla..[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Seni efkar basmış yine efe. Hayrola bişeymi oldu yine? Ps:Konu karalama defterine açılmalıydı :D [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Güzel bi özet olmuş. Ama "hayat" kavramı hakkında daha da uzatılabılırdı. İş-ortayaş-yaşlılık-ölüme yaklaşmak vs.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hayat herkes ıcın boyle degıl...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Moralim bozuldu.. napıcaz biz şimdi..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Yok bir şey olmadı 4 aydır efkardayım zaten. Black dmc : iş ortayaşlılık vs kapsamadım şu an içinde bulunduğum durumu düşüncelerimi özetledim. karalama defteri olmalıydı doğru.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ben de dedimki bu yazının uzerıne o temalarıda kapsayan yazı yazılabılır ve uzatılabılırdı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 zaten moralim bozuktu gözlerim dolmadıysa şerefsizim. :([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Üniversiteye gidince (şehir dışı daha etkili tabi) hakkaten de aptal oluyorsun. Yurtta kalıyorsan odadakilerle kavga etmeler, ders çalışacaksan milletin gürültü yapması, sen gürültü yaparken de milletin ders çalışması, eşek şakaları, geceleri arkadaşları uyandırıp "abi dışarda kaldım kapıyı açtırır mısın?"lar, ev tuttuysan da faturalar, bulaşıklar, akşama ne yesek'ler. Ve tabi ki ne olacak bu finaller? Stajlar, mezuniyet yaklaşınca da askerlik, iş güç, cart curt.. (Ha, ne mezuniyeti ya daha ilk senem benim! :-))[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Süper yazmışsın ya aynen benimde moralim bozuktu ne biliim ztn anormal bi insanım ben iice üzüldüm :( ama hayatın sadece kötü deil iyi yönlerinide görmek lasım her ne kdr ben bunu başaramasamda...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Süper yazmışsın kardeş... Gerçekten çok haklısın... Helal olsun..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben Daha Bu Yazının Lise 2 Aşamasındayım İleride Bunalarıda GÖrücem Haklısınız Çok Üzüldüm ZAten Moralim Bozuktu :( Kendimi Bi kaptırdım[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya hayat okadar kötü diil ya niye bukadar irdeliyosunuz anlamıyorum oturuyoruz işte daha ne olacak yiyecek yemek içecek su uğraşacak bişi bulduun sürece güzel bence hayatın içine en çok sıcan varlık şu kız arkadaş meselesi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Silmarwen, 14 Ocak 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Güzel yazmışsın gerçekten. Benim de bu tip bir yazım var da [Daha uzun] bu tip yazılarımı paylaşmak istemediğimden koymadım. sen de yazsana, okuyalım.çok özel şeyleri sansürlersin o zaman bişey olmaz.edebiyat hayatına sen de atıl .. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 okuması güzel oluyor valla :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 su an lise 2 deyim yani hazirlikta okudum tabi ama bu dusuncelerin hepsini icimde hissediyorum ayni sorunlar dusunceler benide himayesi altina alior[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 guzel yazmıssın.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Valla dün gece diskoveri çenılda bi belgesel izledim . Quantum fiziği ve karadeliklerle ilgili . Şuanda burada yazılanlar hiç bişi ifade etmiyor . Çünkü biz , dünyamız gezegenler , samanyolumuz hatta galaksimiz hiç bir şey ifade etmiyoruz şu koskoca evrende . Uzay zamanda bizim için bir ömür gibi geçen zaman aslında 1 milisaniyeden daha kısa ... Pfff Aslında hiç değerimiz yok herhangi bişiyle karşılaştırılamayız . Dün geceden beri bu güne kadar yaşadıklarımın aslında ne kadarda önemsiz , anlamsız , ifade edilemeyecek kadar gereksiz olduğu farkına vardım . Ama gel görki yaşanılması gereken bir hayat sevilmesi gereken insanlar var . Kendimi ifade etmek konusunda dün geceden beri gerçekten çok zorluk çekiyorum , halen elim ayağım titriyo . O yüzden yazdıklarım için beni mazur görün . Şunuda unutmayın Galaksimizin evrendeki yok olma süresi sadece 1 saniye .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 VAyy Efe kardeşim döktürmüşsün... Olm gene bunalıma girmişsin sen anlaşılan. Bu uzun metinler hayra alamet değil :)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar