Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 e-bay'den verdim valla siparişi fistan, eyv. 8 dolar a 190-116cm, çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 uygulayınca foto koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Voys said: arcane : öyle yapcam galiba ya. peki bu vektörel'e çevirirken sınırların kalmasını nasıl sağlayabilirim? http://www.youtube.com/watch?v=hGHP_5uxiSQ live trace diye arat zilyon tane örnek çıkıyor. ama o düz haritayı, ülke adlarını falan çevirirken direkt çevirir yani menülerde kaybolmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 http://www.hdwallpapers.in/walls/world_map-wide.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 dünyayı gezebiliyosunuz da 200tl veremiyon mu bi stickera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ben de ufak bir fikir vereyim. arkadaşımda görmüştüm tabi o duvar boyutunda değil duvara asılan boyuttaydı dsfds haritanın özelliği çift katman olması. en üst katman tek renk. gittiğin ülkelerin üzerindeki sticeker'ı kolayca sökebiliyosun ve yer gördükçe haritan renklenmeye başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 WaNTeD said: dünyayı gezebiliyosunuz da 200tl veremiyon mu bi stickera bi sticker'a 200 tl verecegime gider ucak bileti alır, otel odası falan ayarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 amk insanlar dünyayı geziyor ben dudullu sanayii de kod yaziyorum böyle kaderin taa mk ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 niye daha vahim yerlerde calisanlar da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 beterin beteri var tabiiki de bi an sinirlendim nedense istanbul trafiği zihinde corruption yapmaya başladı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 evet..istanbul trafigi ..araba kavramini anlamsizlastiran olusum..kolay gelsin yigidim ..takma bole arada olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 senko said: amk insanlar dünyayı geziyor ben dudullu sanayii de kod yaziyorum böyle kaderin taa mk ben. Babanın jetine bin git abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 he diyince kalkmıyor ki jet pilotu var hangardan çıkarması var indirmesi bindirmesi zahmet bi de babam izin vermiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 hobi olarak pilot brovesi olayina yazilsana madem..degisik hobi gelistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 oha komodo eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 abi burdaki resimler iyi güzel büyük de, bana sanki çarpı 10 olması gerekiyormuş gibi geliyor çözünürlüğü. reklamcı grafiker vs olanlar bilir, 2x2 metre düzgün bişeyin çözünürlüğü kaç olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 24192x16128p 204.84x136.56cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar