Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 iyi akşamlar. öncelikle bu yasal bir konu mu onu sorayım, değilse ban vurmayın konuyu silin geçin nolursunuz mod kardeşlerim sdfg kendi modemime denedim ubuntu yükleyip modemim sağlam mı değil mi diye, ama hep 12345670 denedi pin olarak bi türlü beceremedim. onu sorcaktım, ecnebi forumlarda bulabildiğim hiçbir çözümle de beceremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bully dene wireless kartin chipseti ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bully yükliyip deniyim bakalım. chipsetim ney bilmiyorum nerden bakıcam iwconfig'de yazıyo mu? bi de girdiğim kod şu, verdiği uyarı şu: root@sdfg:~# sudo reaver -i mon0 -b 00:1A:2B:57:xx:xx -vv -A Reaver v1.4 WiFi Protected Setup Attack Tool Copyright (c) 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner [+] Waiting for beacon from 00:1A:2B:57:xx:xx [+] Associated with 00:1A:2B:57:xx:xx (ESSID: (null)) [+] Trying pin 12345670 [+] Sending EAPOL START request [+] Sending WSC NACK [!] WPS transaction failed (code: 0x04), re-trying last pin eğer koda -A koymazsam verdiği hata [+] Waiting for beacon from 00:1A:2B:57:xx:xx [!] WARNING: Failed to associate with 00:1A:2B:57:xx:xx (ESSID: (null)) [!] WARNING: Failed to associate with 00:1A:2B:57:xx:xx (ESSID: (null)) [!] WARNING: Failed to associate with 00:1A:2B:57:xx:xx (ESSID: (null)) [!] WARNING: Failed to associate with 00:1A:2B:57:xx:xx (ESSID: (null)) macleri gizledim ama niye yaptım ben de bilmiyorum sdfg bully yükleme linki bulamadım ya, bi tane buldum o da ölü. varsa elinde paylaşabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar