Auberon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Selamlar 2009 model audi a3 1.6 kullanıyorum son 10 gündür araçta uğultu gibi hızlandıkça artan ses duymaya başladım hız olarak 55- 60 km'yi geçince ses oluşmaya başlıyor vitesi boşa almam yada gazdan ayağımı çekmem sesi etkilemedi. 20 gün kadar önce kış lastiklerini taktırdım (205/55/16 continental TS850)ondan olabilir diye düşünüyorum ama emin olamadım sizlerin aklına bu sese neden olabilecek başka bir şey geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 nasıl bir ses ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 kış lastiğinden ya da aks kafası, körüğü vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Selam, Rulmanlara da bir baktır istersen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Argoel said: nasıl bir ses ? uğultu gibi bir ses başlıyor giderek yükseliyor, yüksek hızla dönen pevane sesi gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Fistan said: kış lastiğinden ya da aks kafası, körüğü vs Sorun aks'da ise direksiyonda sallantı, titreme gibi bişey hissetmez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 takırdı olur zaten aks yada körük olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Selam, Rulman sesinde de genelde yanal yükler binince ses daha da artar; yani seyir halinde direksiyonu çevirdiğinde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Ses hızla değişiyor gibi dönüşlerde ekstra birşey farketmedim. Arkadaşlar belki bilyelerde birşey olabilir dediler. Yarın eski lastikleri taktırıp deneyeceğim eğer ses sorunu devam ederse mecbur servise bırakacağım aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Bugün serviste çalışan bir arkadaşı aradım tanıdığı birilerine yönlendirdi.Sesin nedeni sağ önce bilya'dan kaynaklanıyormuş onu değiştirince ses kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Selam, Ben bildim... dürüm için adres vereyim mi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 araba dedigin vurdun mu ses gelcek abi bi dakka la o baska bi seydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 paramecium said: Selam, Ben bildim... dürüm için adres vereyim mi :P Saygılar. Ankara'ya uğrarsan istediğin yerde yeriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Porya diyecektim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar