Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Selam Beyler, Bugün yeni bilgisayara geçtim. Önce kaspersky sonra chrome fln kurarken bulunsun diye ff da kurdum. Ama firefox da google veya yahoo açmaya çalışınca uyarı veriyor. Bkz; Bu arada bir ara yüklü programlarda EpicScale diye bir uygulama gördüm, "bu ne lan" diyip kaldırdım. malwarebytes ve kaspersky ile full scan yaptım bişey görünmüo? Ama tırsıyorum. Sistem geri yükleme mi yapsam hazır daha başlardayken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 epicscale için BitCoinMiner.STR diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 adam kurar kurmaz virüs sokmuş tebrikler sdflkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Malware temizleyen yazılımlar var. Onları yükle temizleme yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi hay ben böyle işe be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ya programı kaldırdım. çalışan saçma sapan uygulama da görünmüo şu an. sistem geri yükleme yapsam olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Bilgisayar tarihine bak bi ilk. Dogru degilse issue date'den dolayi hata veriyo. Dogruysa GG. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 MasterHapLo said: malwarebytes nasil bulamamis onu bilmiyorum bulamıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 torrentten o kadar cok zimbirti girmistir ki makineye arkamdan ne isler cevirdigini bilemiyorum..su anda birinin makinesini mi kiriyor bit coin mi mine ediyor..makineyi acaip yavaslatmazsa sorun yok. bu arada legal yukledigimiz programlar nereden para kazaniyor zannediyorsunuz..facebook mesela..anam babam seni beni pazarliyor.ya da goggle in neresi milyarlarca dolar ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 meh. ben kasanın bana geldiği zamana geri alıyorum. önce kaspersky ve malwarebytes kurup sonra chrome kurucam yerim ama böyle işi be ha önce firefox kurim tabi saşkdsaşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Hijackthis + cccleaner ile bak bisey cikmazsa kasma daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 fazla panik yapıyosun abi olmaz bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Yok abi o abuk bitcoin miner hedesi mide bulandrdı. Şimdi tek tek bakıcam yüklerken programlara. Evet pimpirikliyim @di, chrome ve ie de sorun yok tek sorun yaratan ff. Neyse beyler sağolun ben çaktım geri yüklemeyi baştan devam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 geri yükleme kesin çözüm gibi konuşuyorsun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Al buyur. Şimdi direk ie açtım ccleaner indirim die, google dedim ie de sertifika hatası verdi. Daha windows u etkinleştirmedğim için mi lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Aluriel said: geri yükleme kesin çözüm gibi konuşuyorsun heh Olmayabilir evet Hijackthis nasıl ne yapıyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu tarz browser işleri için iyi baya hijackthis çok küçük bi program zaten. indir, tarat sonra sonuçları sitesine upload edip bakarsın. bulabilir belki sorunu varsa eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi deliricem gerçekten. neyse allahtan daha sıfır bilgisayar. format çakıcas en olmadı ie de lisansı görüntüle dedim. google.com.tr için kaspersky lisans vermiş görünüo ya bu ne lan evet bir sorun daha gg. kaspersky sertificate install edince geçiyormuş problem. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kaspersky kurmıcaktın en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 şunca yıl hep onda gitti. değiştiririm olmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar