Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ayrı konusu olsun. laf atılmış, konular ayrılsın bari. alan var mıdır? PC multideki lag sorunu burda mevcut mu? 100 lira mı?
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 PC versiyonundan haberim yok ancak çoğu maç düzgün oynanıyor (En azından bende bu şekilde). Lag falan da hosta bağlı bir şey işte. Ya herkes sıçıyor ya da herkes oynanabiliyor. Yok işte MW3'ten beri, yok BO'den beri oynamıyorum, seriyi şöyle böyle yaptılar falan demeyeceğim. Tatava yapmadan söyleyeyim. COD 2'den sonra elimi atmadım oyunlarına. Bunu çamur atmak için söylemiyorum, bana göre değildi yalnızca. Seriyi ve oynayanları aşağılayınca Activision daha az kazanıyor diye düşünenler var çünkü. Bunu da, sonunda değişiklik yapabildiler diye aldık arkadaşımla. Oyun aşırı hızlı. Hem çok çabuk ölünüyor hem de exo hareketleri ile oradan oraya zıplıyor herkes. Alışmak uzun zaman alacaktır. Sensitivity'yi epeyi yukarı çekip 1500 Dpi fare ile oynuyormuş hissi veren elemanlar ve iron sight ile uzaktaki adama sektirmeden sıkanlar can sıkabiliyor.
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hype'dan gaza geldim de almıcam gerçi serinin exclusive versiyonları hariç her oyununu multi oynadım. (almasam da arkadaşta vs.)
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 100 lira nerdeymiş. alayım amatör eğlendirir. ps4 ü aldım da oyun yok oynayacak multi
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 destiny var zaten lvl 25'im yalnızlıktan sıkıldım sdfs
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 simdi gordum konuyu. bana multi cok lagli geldi. single ve coop takildim hep. guzeldi gayet.
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 destiny de oynamıyorum, düzgün bir shooter gelse de kanepeden oynasam ayakları uzatıp...
Öne çıkan mesajlar