paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Selam, Win 8.1'den win7'e dönüş yaptım. Fakat harici disklerimi sistem görmüyor. Eğer USB kablolar takılı vaziyette reset atarsam, windows başlayamıyor; siyah ekranda kalıyor bios sonrası. USB'leri sökünce win açılmaya başlıyor. Windows açıldıktan sonra da taksam bile görmüyor diskleri. Nedendir bu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Boot Sequence usb'de kalmış olabilir. USB'de kaldığı için birşey takılı olduğu zaman usb'den başlamaya çalışıyor. Onu direk hard disk olarak yapıp dene ama tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 boot from other device seçeneğini off yapman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Selam, Peki win7 açıldıktan sorna kabloları bağlayınca neden görmüyor? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 O disklerden birinde boot record olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Usb kontroloru dogru yuklenmis mi bi ondan emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Buradan gideyim ben de. Yeni aldığım kasaya, şimdiki bilgisayarda takılı olan ve üstünde OS fln yüklü olmayan HDD i taksam çat diye görür mü? + HDD biraz eski (fistandan aldıydım 2. el klsajdskl), böyle performans sorunu fln yapar mı kendi çapında (500gb wd green) Win 7 kullanıcam bu arada. Ha bir de Win 7 yüklettim ama key i kendim alıcam Rot dan. Öyle x gün içinde yapmalısın gibi bir durum var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 paramecium said: Selam, Peki win7 açıldıktan sorna kabloları bağlayınca neden görmüyor? Saygılar. Senin olayda Disk Management zımbırtısını açıp oradan usbleri görüyor mu diye kontrol et.Büyük ihtimalle görüyodur.Orada sonra usb olan girdilere sağ tıklayıp harf ataması yapınca görülür hale gelecekler.Çok sığır bir çözüm ama işe yarıyor.Daha önce başıma gelmişti benzeri. Dworgian said: Buradan gideyim ben de. Yeni aldığım kasaya, şimdiki bilgisayarda takılı olan ve üstünde OS fln yüklü olmayan HDD i taksam çat diye görür mü? + HDD biraz eski (fistandan aldıydım 2. el klsajdskl), böyle performans sorunu fln yapar mı kendi çapında (500gb wd green) Win 7 kullanıcam bu arada. Ha bir de Win 7 yüklettim ama key i kendim alıcam Rot dan. Öyle x gün içinde yapmalısın gibi bir durum var mıydı? Görür. WD greene oyun falan yüklersen o alette ki power management olayı çok abzürd olduğu için sıkıntı yaşayabilirsin.Mesela dota oynarken 5 dakka ara ver meret hemen uyuyo sonra mouse u 2 kıpırdat falan bi kendine gelmesini bekliyosun.Uyanacak, kafayı son olduğu noktaya getirecek, kaldığı yerden verileri okuyacak falan... Oyun olmasa bile film milm açarken yada o hddye dosya indirirken böyle lag gibi bi olay yaşayacaksın.Panikleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Alla alla. Şu an steam fln orada kurulu. Demek kimi lag mag ondan laskjdasl. Ben artık 6 senelik bilgisayar olunca dikkatimden kaçmiş demek ki. Orası depo HDD olacak zaten. TY bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Selam, İşin garibi, C haricindeki hiçbir diskin adını bile değiştiremiyorum! Bir format daha atacağım sanırım :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Selam, Çok süper! Şimdi dâhili disk de Unallocated olarak gözüküyor :( Formatlamadan nasıl içindekileri kurtarırım? Linux üstünden bir şansım olur mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 tekrar win 8 yüklesene başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Selam, Abi DDO çalışmıyor onda :( Format manyağı oldum resmen. Ama son sorunum için şunu çektim: Partition Master (Free) 10.1 İş görüyor gibi (tu) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Selam, Dâhili disk içindeki verilerle görünür oldu sonunda :) Ama bu sefer de harici 1TB'lik disk sorunlu: -USB sorunsuz görülüyor -Management G olarak görüyor ve Healty NTFS olarak tanımlıyor -Explorer diske erişmek istediğinde formatlanmalı diyor -Disk management programları ise içinde veri olduğunu gösteriyor Bunun bir yeri şaşmış ama o şaşan yer neresi ve nasıl düzeltilir :( AOMEI Partition Assistant çekip kontrol falan ettirdim diski. Fakat hâlâ win7 formatlama teklifinde :X Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 paramecium said: Selam, Dâhili disk içindeki verilerle görünür oldu sonunda :) Ama bu sefer de harici 1TB'lik disk sorunlu: -USB sorunsuz görülüyor -Management G olarak görüyor ve Healty NTFS olarak tanımlıyor -Explorer diske erişmek istediğinde formatlanmalı diyor -Disk management programları ise içinde veri olduğunu gösteriyor Bunun bir yeri şaşmış ama o şaşan yer neresi ve nasıl düzeltilir :( AOMEI Partition Assistant çekip kontrol falan ettirdim diski. Fakat hâlâ win7 formatlama teklifinde :X Saygılar. chkdsk denedin mi? http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/ee872425.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Selam, 3~5 defa denedim :( Çözüm yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Selam, Kurtarma programları gayet güzel görüyor lanet diski! Bir tanesiyle kurtarıp formatı basıcam sanırım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 paramecium said: Selam, Kurtarma programları gayet güzel görüyor lanet diski! Bir tanesiyle kurtarıp formatı basıcam sanırım : Saygılar. testdisk i dene o zaman ama tuttolara bağlı kal.Düzeltecem derken hdd yi patates edebilirsin testdiskle. http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Rebuild NTFS boot sector Recover NTFS boot sector from its backup Fix MFT using MFT mirror Copy files from deleted FAT, exFAT, NTFS and ext2/ext3/ext4 partitions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar