orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 simdi bir tane telefon kabi aldim guvenli diye (otterbox) fakat ekrandaki koruma ekran hassasiyetini azaltiyor diye onu cikardim. fakat yapiskan kaldi arkadasi yapis yapis. telefonu koymuyorum ve bu yapistan da bir turlu cikmiyor. tiner, aseton herseyi yaptim. nasil cikar bu yapiskan? 2 gundur kurumadi da.
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 alkol denedin mi ? komik gelebilir de vodka bayasağlam bi sticker gunk çıkartıcı edit: şimdi maddeyi bilmeyince solventini bulmak da zor. evde bulabileceklerin sirke, tercihen bebek yağı - normal yağ da olur fakat üzerinde bi süre bekletmen lazım oturması için iyice. fındık ezmesi.
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Dynun said: alkol denedin mi ? komik gelebilir de vodka bayasağlam bi sticker gunk çıkartıcı edit: şimdi maddeyi bilmeyince solventini bulmak da zor. evde bulabileceklerin sirke, tercihen bebek yağı - normal yağ da olur fakat üzerinde bi süre bekletmen lazım oturması için iyice. fındık ezmesi. ne yapiskanmis arkadas o da cikartmadi. hala dokununca yapisiyor hafif.
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Dynun said: alkol denedin mi ? komik gelebilir de vodka bayasağlam bi sticker gunk çıkartıcı edit: şimdi maddeyi bilmeyince solventini bulmak da zor. evde bulabileceklerin sirke, tercihen bebek yağı - normal yağ da olur fakat üzerinde bi süre bekletmen lazım oturması için iyice. fındık ezmesi. madde sakiz gibi yapiskanlardan. neyse olmadi artik minimumda kulalnacagiz
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 oha lan bende sadece kendimi arkası yazarken arkadaşı yazıyo zannediyodum.. şuan mutlu oldum.
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 el temizleyici şu spreyler var ya antibakteriyrl onları dene izopropanol bütandiol falan karışık olanlar
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 saç kurutma makinasıyla yumuşatıp nemli bezle alacaksın
CapN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Biz sette raid kullaniyoruz yapiskanlari cikarmak icin camda vs baya etkilidir
Öne çıkan mesajlar