Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazık..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Neronn, 02 Ocak 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
said:
Mathias, 02 Ocak 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
said:
W3r3wolf, 01 Ocak 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Xaer öldüreceğin zaman çağır da arkadan Cendere basayım.

Uzun zamandır bip post'a bu kadar gülmemiştim. Çok iyi geldi :). Müthiş bir ironi .. tebrik ederim.

Not : ciddiyim
Acaip gaz verir o bana ya :).zaten hayatımda 3 şey var pc kurtlar vadisi kıslar

Not : ciddiyim
[signature][hline]
[i]Bir zamanlar yaşardık[i]
UOGame.Net
Exile UO Player
Mesaj tarihi:
Kitaplarda yazar hep Türkler hoşgörülüdür die misafirperver die rezillik abi ya ekonominin içine ediolar ahlak denen kavramı ortadan kaldırıyorlar.Böyle şeylerin sebebi ya televizyon yada ailede verilen eğitim.Hiç düşünmüolar bir gün onların kardeşlerine kızlarına biri taciz etse ne hisseder hiç bilinç yok insanlarda.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
sirnaber, 02 Ocak 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
said:
Slat, 02 Ocak 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
Asmanın kesmenin nesi yanlış ki..? İdam neden kaldırıldı ki..? ABD'de neden hala idam var ki..? Herzaman destekçisiyim idam cezasının..

idam ceza değil abi çünkü, dişe diş, kana kan gibi bişey..abd'de hala olmasına şaşmamalı, bugünkü dış politikalarına da benzer bir görüş hakim. ben destekçisi değilim, ölenler kurtuluyo bence mis gibi.

ama bu tip maganda adamlara gerçekten iyi bi ceza vermek lazım. ölürse kahraman olur, başka bi numara düşünmeli!

bunun başka yolu yok malesef.. Hapise girse bi şekilde çıkıyor yada cezası az oluyor.. Fark etmiyor yani..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 02 Ocak 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
Asmanın kesmenin nesi yanlış ki..? İdam neden kaldırıldı ki..? ABD'de neden hala idam var ki..? Herzaman destekçisiyim idam cezasının..

oha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Mesaj tarihi:
bi türbanlı kesime bide bunlara uyuzum...şu ikisinden kurtuldukmu Dünya da Türkiye den güzeli olmaz...[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ!
Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
Mesaj tarihi:
hocam bunun piskopatlıkla alakası falan yok.. Atatürk bile idama karşı değildi hatta boş zamanlardında bolca irticacı asardı.. Malesef ülkemizdeki hapis cezaları yeteri kadar korkutucu değil..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
aslında bunlardan kurtulmanın çok basit ve karlı bi yolu var..hemde olabilir yani...

amerika ordusu hepimizin bildiği gibi amerikan ailelerin sorunlu çocuklarından oluşuyo...yani böyle iti kopuğu okulun pijlerini kısacası askeri okula veriyolar bunlar asker oluyo...öldürmekten zevk alan sadist gençler birliği kısacası....

bizim bu kekolarıda yapıcaksın asker anasını satiym...sürüceksin ırak'a yesinler kürtleri...kurtarsınlar türkmen kardeşlerimizi...süper olur.....[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ!
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 02 Ocak 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
aslında bunlardan kurtulmanın çok basit ve karlı bi yolu var..hemde olabilir yani...

amerika ordusu hepimizin bildiği gibi amerikan ailelerin sorunlu çocuklarından oluşuyo...yani böyle iti kopuğu okulun pijlerini kısacası askeri okula veriyolar bunlar asker oluyo...öldürmekten zevk alan sadist gençler birliği kısacası....

bizim bu kekolarıda yapıcaksın asker anasını satiym...sürüceksin ırak'a yesinler kürtleri...kurtarsınlar türkmen kardeşlerimizi...süper olur.....

cani! hıh[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Mesaj tarihi:
ABD ordusuna itin kopuğun falan gittiği yok.. İş bulamayan, askerlerin aldığı sağlam maaşa kanan insanlar gidiyor.. Öldürmekten zevk aldıkları falan yok.. Orda gencecik aklı başında çocuklar sivil vurmaktan ve nerden vurulduklarını bile anlamadıklarından kafayı yiyip geri dönüyorlar memleketlerine.. ABD'deki evsiz bumların 1/4'ü eski coni oluyormuş zaten.. Neyse konuyu dağıtmayalım..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
slat seni askeri amerikan filmleri baya sarmış aynen devam...[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ!
Mesaj tarihi:
tamam susun bakim. depişmeyin.. ben gereken cevabı verdim.. GÖZ YAŞARTICI SPREY alsın herkes bundan sonra bi bok olmaz alla alala.. ayrı zamanda bayıltıyor.. 2 şansınız var ya adam yerde kıvranır yada bayılır.. kıvranırken dövebilirsiniz. bayılırsada kaçarsınız bu kadar basit hade bakem depreseni görürsem falakaya yatırırım..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle)
Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Mesaj tarihi:
gördügün beyoglunda sakallı adam sarışın bi kız saçının yarısı siyahımsı ise o grup beyoglunda millete incil dagıtıyodu bu arada :) perşembe gördüm :)
EE Türk abazaları adamlar öküzse öküze yaptıgını onlaradayapacan bide okadar polis var sivil normal hiç biri karışmıyor olaya ..
Nişantaşındada vardı öle bir sürü abaza toplulugu adamalr tek sıra halinde grupların arasına zıplıya zıplaya geziniyolardı nmillete çarparak yeni yıla öküz olarak girmek istemişler..[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 01 Ocak 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
Türk evladı olduğumdan utandım ...

iyide insan olmayan zavallılar yüzünden niye kendini benliğinden soğutuyorsun. Onun yerine onları dışla daha iyi. Onlar hak ediyor mu bu milletten olmayı?[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 02 Ocak 2005 00:55 tarihinde demiş ki:

bizim bu kekolarıda yapıcaksın asker anasını satiym...sürüceksin ırak'a yesinler kürtleri...kurtarsınlar türkmen kardeşlerimizi...süper olur.....

+1 eheh nakadar konu sapmıs olsada arkadasıma katılıyorum ev sız barksız demıs bı arkadasımız = ıt kopuk dusuncem bu ıyı geceler[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır

Brightlance Lifespan

[Bu mesaj Lifespan tarafından 02 Ocak 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pardon da nedir bu "inşallah ab'ye girmeyiz" tripleri
3-5 zibidi 3-5 turisti taciz etti diye avrupalının karısını kızını 3-5 zibididen kurtarmak için kendi ülkenizin geleceğini düşünmemek nedir?[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
ya hakkaten insna gorunce fln dellenio ama yani burda millet asalım keselim dioda.bu olay yanınızda olsa gozunuzun onunde hanginiz mudahale edicekti.bide o var[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 02 Ocak 2005 00:52 tarihinde demiş ki:
bi türbanlı kesime bide bunlara uyuzum...şu ikisinden kurtuldukmu Dünya da Türkiye den güzeli olmaz...

yine olay Türbanlılara geldi.Sanane kardeşim özgür bir ülkede yaşamıyormuyuz bende ince uzun sakallılardan hoşlanmıyorum napalım yani onlarıda atalım bu ülkeden öbürüde piyırsink takanlardan hoşlanmıo tmm artık ülkede 2 kişi kalır Sanane kardeşim Türbanlılarla Tacizcilerin ne alakası var ya alakaya maydonoz[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
lombak he canım he türbanlılar kalsın özgür bi ülkede yaşıyoruz evet o kadar özgürlü anayasamızda düşünce özgürlüğü maddesi bile yok....süperiz aynen dewam ........ türbanlıları....[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yurtdışındaydım yılbaşında, geldim buraya 2 si akşamı. Başladı millet anlatmaya yok hayvan taksicinin teki yayageçidinden geçen çocuğu bıçaklayıp öldürmüş, taksimde onlarca hayvan kızları sıkıştırmış diye.

Düşünmek istemedim o an tatilden kaygısız mutlu gelmişim.

Ertesi sabah 03 Ocak Pazartesi Saat 10:40,

İşe gidiyorum levent'teyim. Yorgunum diye (bilimum faaliyet az uyku - 7 gün ort 3,5 saat) annem bıraktı arabayla. Tam inerken bir baktık öndeki taksinin kapısını açtı bir herif sonra herifi çıkarıp hırpalıyor.
Arada indim arabadan,
baktım herifler yumruklaşıyor, o kadar ki taksi yokuş aşağı kayıyor. Etraftaki plaza vs güvenlikleri mal mal izliyor, neyse taksiyi durdurdu dayak yemekte olan taksici. Sonra çıktı gene,
bu arada bana anlattıkları taksim vakaları aklıma geldi, heriflere deli gibi bağırmaya başladım, herifler birbirine vuruyor bana bakıyor, sonra biri bıçak çekecekti,

alooo diye bir bağırdım aval aval olayı izlemekte olan 5 güvenlik koştu ayırmayı hatırlayıp.
Arada ben heriflerden sadece 2,5 metre filan uzaktayım.
Annem çık git işareti yapıyor, maluım bıçak çekti ipneler.

O an ellerimde çanta ve poşet olmasa herhalde yapışmıştım yakalarına.

Ha diyeceksiniz sana ne, işte duyunca olayları ar damarı çatlıyor insanın.

Olayın sonucu, öbür taksici arabasına silah veya bıçak almaya koşarken çok uyanık güvenlikler bunu taksisine sokup yolladı.
Sonra öbürünü sakinleştirmeye gittiler.

Not: saldıran herif genç ve saçı jöleliydi.

İkinci not: kız arkadaşımla bana taksim'de saldırsalar, köşem büfeden döner bıçağını alıp kill bill volume 3ü çeker sonra kız arkadaşımla ülkeyi terkederim. Damla acımam ve vicdan azabı duymam.
Hatta o pandiklerken dili dışarda bir herif gösterdiler, kum torbasına resmini asmalık.

Yok kardeşim rahatsız değilim insanım, ve dayanamıyorum bu tiplere,
bebek'te mini etekli kızla gezersin itler yere bozuk para atıp sürekli alıyormuş gibi yapıp kızın bacağına bakar (arkadaşımın başına geldi) Laf atar, pandik atar, allem eder kallem eder birde kurtlar vadisi izleyip dayı olur .........

İyiler sesini çıkarmadıkça bu hayvan ayılar meydanı boş bulacaktır böyle, polis dedektifi mi olsak ne anlamıyorum ki.[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
  • Yeni Oluştur...