Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yatcam uyucam[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 genel olarak evde oturup paticik,divx,müzik,televizyon,kitap gibi şeyler yapacaklar. 2-3 günde bir sokağa çıkacaklar. daha sonra bir ara istanbul'a gelecekler mesela :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 124) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bilgisayarımda nfsu2 oynayacam. butun somestr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 dershanenin 1 haftalık dönemi bittikten sonra büyük ihtimal 4-5 kitap okurum....sinemaya giderim vs...bilgisayarda ise knight of honor ı alırsam onu oynarım...yada diabloda yeni charlar kasarım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 1 hafta tatilim var tatil öncesi bütün finaller bir yerime gireceği için bu 1 haftalık süre zarfında delirmeyi düşünüyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu internet insanı tembelleştiriyor,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 2 kız arkadaşımla istanbula doğru yol alacağım :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konyaya gidicem yuppiiii :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hayata biraz daha küfür edeceğim[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Sizin sömestr- bayram tatili olan vaktiniz benim finallerimden tam önceki hafta. Eşek gibi ders çalışacağım. Sonra 2 hafta finallere gireceğim. Sonraki 1 haftalık naçizane boşluğu ise bu seneki Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlanarak geçirmem gerek. Liseli patiler, üniversiteye kapağı atalım kurtulalım zihniyeti içinde olan hanginizse, bilin ki o kendini bilmezdir ve delidir. Daha arada askere gitmem lazım seneye falan. Ohoooo... Kim açtı len bu topiği, moralim bozuldu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Deli_Haci, 14 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Sizin sömestr- bayram tatili olan vaktiniz benim finallerimden tam önceki hafta. Eşek gibi ders çalışacağım. Sonra 2 hafta finallere gireceğim. Sonraki 1 haftalık naçizane boşluğu ise bu seneki Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlanarak geçirmem gerek. Liseli patiler, üniversiteye kapağı atalım kurtulalım zihniyeti içinde olan hanginizse, bilin ki o kendini bilmezdir ve delidir. Daha arada askere gitmem lazım seneye falan. Ohoooo... Kim açtı len bu topiği, moralim bozuldu. ehehi baştan kaybetmişssin =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bi bilsemmm.daha ilk günden cnm sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 off ya benimde belki ingiliz kültüre gitme ihtimalim var.Pifh manyak gibi ingilizce çalışıcam kahretsiiini :(...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Matematiğe yoğunlaşmam lazım...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hergün bölüm yulrt arası kol gibi yürüdüüm için çok nadir evden çıkacam orası kesin görmk isteyen arklar eve gelsin sokarım modundayım yane :) bi de yurtta odada çorapla-çorapsız yürünmüo koca gün ayakkabı terlikle gezmekten ayaklarımın tipi kaydı mümkünse yamyamlar gibi takılcam bol bol..eq1 de monkumu kasarım biraz deişiklik olsun evden çıkmamaya neden olsun die ztn tatil 5 hafta biter heralde böle :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yatıcak wow cd si alamya calıcak el opmeye gitcek yatıcak yemek yiycek yine yatıcak arada uo oynıycak yatıcak wow u oynaıcak[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 çok fazla tatilim varmış gibi 3 gününü kestiler okula gitcem "tatildede" :( aklı olan marmara diş hek.den uzak durur,hayır buraya akıllı girse bile insanı delirtiolar zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hiç durmadan ortamlara akacam bi de fransızcayı unutmama amacıyla kitap okuyucam[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Her Zamanki gibi burda server actım diyenlere fıstık atıcam 3 gün boyunca fıstık topluyorummm :)[signature][hline]$ozluk | Mail | :: [email protected] Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Yartıcak[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla herhalde bilgisayar oynarim kitap okurum ve film izlerim tabi dışarı çıkmak tatile özel bir şey olmadığı için genelde onu saymıyorum bile[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kafamdaki gitarları nereden alacağımı bulursam istanbula gidip gitar almayı düşünüyorum. tabi bu max 2 günümü alır :) onun dışında naparım bilmiom :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Maedhros, 14 Ocak 2005 17:15 tarihinde demiş ki: bol bol uyuyacam :D Karar değişti her türlü vücut organından ter akıncaya kadar ders göründü bakalım nolcak. :([signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sömest1rda babamin yaninda calisacam butun tatil boyunca[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ÖSS'den önce son ciddi tatilim olduğu için cılkı çıkana kadar eğleneceğim, LAN partyleri, barlar, arkadaşlarla toplanmalar vb.[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar