Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patiler sömestrda n'apcak?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
genel olarak evde oturup paticik,divx,müzik,televizyon,kitap gibi şeyler yapacaklar. 2-3 günde bir sokağa çıkacaklar.
daha sonra bir ara istanbul'a gelecekler mesela :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 124)
Mesaj tarihi:
dershanenin 1 haftalık dönemi bittikten sonra büyük ihtimal 4-5 kitap okurum....sinemaya giderim vs...bilgisayarda ise knight of honor ı alırsam onu oynarım...yada diabloda yeni charlar kasarım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Mesaj tarihi:
1 hafta tatilim var tatil öncesi bütün finaller bir yerime gireceği için bu 1 haftalık süre zarfında delirmeyi düşünüyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
2 kız arkadaşımla istanbula doğru yol alacağım :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Mesaj tarihi:
Sizin sömestr- bayram tatili olan vaktiniz benim finallerimden tam önceki hafta. Eşek gibi ders çalışacağım. Sonra 2 hafta finallere gireceğim. Sonraki 1 haftalık naçizane boşluğu ise bu seneki Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlanarak geçirmem gerek.

Liseli patiler, üniversiteye kapağı atalım kurtulalım zihniyeti içinde olan hanginizse, bilin ki o kendini bilmezdir ve delidir.

Daha arada askere gitmem lazım seneye falan. Ohoooo... Kim açtı len bu topiği, moralim bozuldu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
Deli_Haci, 14 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Sizin sömestr- bayram tatili olan vaktiniz benim finallerimden tam önceki hafta. Eşek gibi ders çalışacağım. Sonra 2 hafta finallere gireceğim. Sonraki 1 haftalık naçizane boşluğu ise bu seneki Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlanarak geçirmem gerek.

Liseli patiler, üniversiteye kapağı atalım kurtulalım zihniyeti içinde olan hanginizse, bilin ki o kendini bilmezdir ve delidir.

Daha arada askere gitmem lazım seneye falan. Ohoooo... Kim açtı len bu topiği, moralim bozuldu.

ehehi baştan kaybetmişssin =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Life consists of segments and vertices.
Mesaj tarihi:
hergün bölüm yulrt arası kol gibi yürüdüüm için çok nadir evden çıkacam orası kesin görmk isteyen arklar eve gelsin sokarım modundayım yane :) bi de yurtta odada çorapla-çorapsız yürünmüo koca gün ayakkabı terlikle gezmekten ayaklarımın tipi kaydı mümkünse yamyamlar gibi takılcam bol bol..eq1 de monkumu kasarım biraz deişiklik olsun evden çıkmamaya neden olsun die ztn tatil 5 hafta biter heralde böle :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
yatıcak
wow cd si alamya calıcak
el opmeye gitcek
yatıcak
yemek yiycek
yine yatıcak
arada uo oynıycak
yatıcak
wow u oynaıcak[signature][hline]:tebrikz:
WoW:Malice Humanrogue
Uo:Nemedia Malice
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
çok fazla tatilim varmış gibi 3 gününü kestiler okula gitcem "tatildede" :(
aklı olan marmara diş hek.den uzak durur,hayır buraya akıllı girse bile insanı delirtiolar zaten..
Mesaj tarihi:
Her Zamanki gibi burda server actım diyenlere fıstık atıcam 3 gün boyunca fıstık topluyorummm :)[signature][hline]$ozluk
| Mail | :: [email protected]

Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor
Mesaj tarihi:
valla herhalde bilgisayar oynarim kitap okurum ve film izlerim tabi dışarı çıkmak tatile özel bir şey olmadığı için genelde onu saymıyorum bile[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
sömest1rda babamin yaninda calisacam butun tatil boyunca[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
  • Yeni Oluştur...