Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patiler sömestrda n'apcak?

paspatur

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
genel olarak evde oturup paticik,divx,müzik,televizyon,kitap gibi şeyler yapacaklar. 2-3 günde bir sokağa çıkacaklar.
daha sonra bir ara istanbul'a gelecekler mesela :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 124)
Sosyal ağlarda paylaş

dershanenin 1 haftalık dönemi bittikten sonra büyük ihtimal 4-5 kitap okurum....sinemaya giderim vs...bilgisayarda ise knight of honor ı alırsam onu oynarım...yada diabloda yeni charlar kasarım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

2 kız arkadaşımla istanbula doğru yol alacağım :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin sömestr- bayram tatili olan vaktiniz benim finallerimden tam önceki hafta. Eşek gibi ders çalışacağım. Sonra 2 hafta finallere gireceğim. Sonraki 1 haftalık naçizane boşluğu ise bu seneki Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlanarak geçirmem gerek.

Liseli patiler, üniversiteye kapağı atalım kurtulalım zihniyeti içinde olan hanginizse, bilin ki o kendini bilmezdir ve delidir.

Daha arada askere gitmem lazım seneye falan. Ohoooo... Kim açtı len bu topiği, moralim bozuldu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 14 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Sizin sömestr- bayram tatili olan vaktiniz benim finallerimden tam önceki hafta. Eşek gibi ders çalışacağım. Sonra 2 hafta finallere gireceğim. Sonraki 1 haftalık naçizane boşluğu ise bu seneki Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlanarak geçirmem gerek.

Liseli patiler, üniversiteye kapağı atalım kurtulalım zihniyeti içinde olan hanginizse, bilin ki o kendini bilmezdir ve delidir.

Daha arada askere gitmem lazım seneye falan. Ohoooo... Kim açtı len bu topiği, moralim bozuldu.

ehehi baştan kaybetmişssin =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Life consists of segments and vertices.
Sosyal ağlarda paylaş

hergün bölüm yulrt arası kol gibi yürüdüüm için çok nadir evden çıkacam orası kesin görmk isteyen arklar eve gelsin sokarım modundayım yane :) bi de yurtta odada çorapla-çorapsız yürünmüo koca gün ayakkabı terlikle gezmekten ayaklarımın tipi kaydı mümkünse yamyamlar gibi takılcam bol bol..eq1 de monkumu kasarım biraz deişiklik olsun evden çıkmamaya neden olsun die ztn tatil 5 hafta biter heralde böle :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Her Zamanki gibi burda server actım diyenlere fıstık atıcam 3 gün boyunca fıstık topluyorummm :)[signature][hline]$ozluk
| Mail | :: [email protected]

Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

valla herhalde bilgisayar oynarim kitap okurum ve film izlerim tabi dışarı çıkmak tatile özel bir şey olmadığı için genelde onu saymıyorum bile[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...