Warhero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Evde wireless fiber modem ve bu bağlantıdan yararlanan 5-6 cihaz var. Ancak aynı anda birden çok cihaz bağlandığında, yeni cihazların bağlanmadığını farkettim. Örneğin cep telefonum üstünde Wireless bağlantısı "Kaydedildi, Güvenli" olarak gözüküyor, belirli aralıklarla bu hatta bağlanmaya çalışıyor ama başarısız oluyor. Modemi yeniden başlattığım zaman cep telefonuyla bağlanabiliyorum, ama bu sefer diğer cihazlar bağlantı problemi çekiyor. Modemin WLAN ayarlarında Erişim Cihazı Sayısı olarak 32 gözüküyor, buna rağmen böyle bir sıkıntı çekiyorum. Nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 DHCP ip vermiyordur parti ismi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Onu nasıl düzelteceğiz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar