riglous Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben shadow gidiyorum şu an. disc. hiç talent vermedim daha. shadow bölümünü tamamlayana kadar da vermeyi düşünmüyorum açıkçası. tabi her zaman için trainer'da sıfırlama şansımız var. 60 olduktan sonra deneye deneye bulacağızdır en düzgününü.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu oyunu cidden oynamak istiyorum er zaman gelismelerine vs baktım ama betelarında oynamak istemedim..bunun nedeni ise dengesizlik.. merak ettigim bisi var atıyorum oyunu aldım herhangi bi server da oynuyorum oynadıgım zaman ortalama 1000 kisi oluyo diyelim simdi bunların 800 ü rogue mu olacak kime sorsam ben rogue olacam arkadan vuracam crit vuracam vs diyo oyunda guclu olan bi class gibi rogue..ben ise hep warlock olmak istedimdenilene gore warlock guclu bi class mis..su oyundan tek beklentim biraz dengeli classların olması insallah dusundugum gibi 1000 kisilik bi serverin %90 i en guclu class denilen bisi olmaz her classtan esit olmaya yakın bisiler olur..oyunda her hangi bi class in + ları olması normal ama bu + lar ezici bi ustunluge yol acıyosa o oyunun omru pek fazla olmaz benim acımdan..oyunu alır almaz warlock olucam warlock denildigi kadar guclu ise aptal aptal oynayarak bile bazı classları yenebilecem..insallah bole bisi olmaz her class dengeli olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 merak etme bütün class lar dengeli zaten öyle olmasaydı bile blizz hemen eşitlerdi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Birazda şöle bakalım derim ben.Bazı charlar level 40 gördüğü an çok değişiyo örneğin bende levle 36 shaman var paladine karşı cok zorlanıyorum sebebi ise Mail armor giyemeyişim adamda tahmini 3000 armor vardır bende ise 1600 civarında üstelik bende deri armor varken o tamamen tank gibi ama level 40 olduğum an işler değişir tahmin ediyorum.Armorum 5000 olur ve mail olur.O da 5000 e cıkar ama onun büyüleri genelde kendine yönelik yani iyi büyüler denebilir.Benimkiler ise düşmana atılan ofansif şeyler.kendini buff lasa bile bir purge ile bütün manasını boşa harcatırım.sadece kendine heal ceker ve ben ise bütün manamı onun üstünde harcarım silahını kullansa işde orda armor devreye girer 5000 armor u da delmek kolay olmasa gerek :)[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 paladınlerın yuzde 50sinden fazlası shield kullanmıcagını varsayarsak 5000 armor olmazlar heralde hoş plate gecıyorlar ama bana gore shaman-pala eşleşmesi eşit kim daha seri hızlı düşünüp bunu klavye yeteneği ile birleştirirse o üstün olur shamanda zaten lvl 40dan sonra daha da sağlam oluyor palada 40dan sonra plate gıyınce oda saglam oluyor 2sininde fiziksel dmglerı fantasik değil ama diğer yönden spell lerı var 2sininde yani orta birde ben hunter oynuyorum hunter ıcın extra bir klavye yetenegi istiyor :P malee yönünden sıfırsın zaten yusuf yusuf ediyorum :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bi sitede bütün sınıflar ve us serverlarında ne kadar seçildikleri ile ilgili bi istatistik vardı. Şimdi bulamıyorum o siteyi.. Deişik sonuçlar vardı. Mesela shaman fazla seçilmiyordu, warrior seçim bakımından onu 2ye katlıodu..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: aquila, 12 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: hem holy hem shadow gitsem discipline vermesem yamulur muyum yani?discipline gitmek farz mi? Disc/Holy yada Disc/Shadow yada Disc/Holy/Shadow gideni biliyorumda Holy/Shadow giden hiç görmedim ama verimli olacağını sanmıyorum çünki Disc deki o muhteşem buff lardan faydalanamıyorsun bence kesinlikle Disc/Holy yada Disc/Shadow seç Shadowform :tup:[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 13 Ocak 2005 08:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Lind3r0th, 13 Ocak 2005 02:02 tarihinde demiş ki: shamanda zaten lvl 40dan sonra daha da sağlam oluyor palada 40dan sonra plate gıyınce oda saglam oluyor 2sininde fiziksel dmglerı fantasik değil ama diğer yönden spell lerı var 2sininde Yanlis.. Oyundaki en yuksek melee dps shaman ve warriorlarda (arkadan druid). Paladinlerin dps'i ise oyundaki en dusuk deger.. Shaman ve paladin'in dmg'leri tartisilmaz.. Shaman abartisiz 2-3 kati daha fazla dmg veriyor, ayrica hizlilik onemli degil burada (ki butun cooldown ve spellcast time'lar degismeyecegine gore ne yavasligi anlamadim zaten ben?) ne yapacagini bilmen ve biraz sansta olayin icine giriyor.. Lakin paladin'ler %20'den yukariya shield acmiyorlar iste o health %20'ye yakinken two-handed silahla winfury proc yapip birde shock atarsaniz adam oluyor.. Hatta ench. giderseniz shock bile ordan alabilir onu. Oradan da alamazsa geri cekilip rebuff, ve ikincisinde ayni seyi kesin yiyecektir. Daha baskada taktikler var tabii. Bu arada paladinlerin buyusu falan yok, bir holy shock var ama shamanin earth shock rank 1 gibi, fuzuli birsey ve talent'la aliniyor. Shamanin 500 dmg shock'una karsilik 100 dmg'lik bir shock holy... Zaten blizzard poster'lar tarafindan da belirtildi bu: Shammy > Pally[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. said: RedBaron73, 12 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Birazda şöle bakalım derim ben.Bazı charlar level 40 gördüğü an çok değişiyo örneğin bende levle 36 shaman var paladine karşı cok zorlanıyorum sebebi ise Mail armor giyemeyişim adamda tahmini 3000 armor vardır bende ise 1600 civarında üstelik bende deri armor varken o tamamen tank gibi ama level 40 olduğum an işler değişir tahmin ediyorum.Armorum 5000 olur ve mail olur.O da 5000 e cıkar ama onun büyüleri genelde kendine yönelik yani iyi büyüler denebilir.Benimkiler ise düşmana atılan ofansif şeyler.kendini buff lasa bile bir purge ile bütün manasını boşa harcatırım.sadece kendine heal ceker ve ben ise bütün manamı onun üstünde harcarım silahını kullansa işde orda armor devreye girer 5000 armor u da delmek kolay olmasa gerek Buda yanlis.. Paladin'ler lvl 40'ta plate aliyorlar, ve yine yuksek armor'lari oluyor.. Ayrica mail'le hicbirzaman 5000 armor olmaz.. Oyle anlattigin kadar kolay degil, ilerde goreceksin.. Editler: imla [Bu mesaj mikado tarafından 13 Ocak 2005 08:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mikado tarafından 13 Ocak 2005 08:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yemisim pvp masterlarini be :) millet kral olmus haberimiz yok :) bakalim aranizda mace combat spec rogue u kim bulacakda burada yazicak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bijjjt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Warlock san ve hunter ları rahat alıyosan gördüğün hiçbir hunter oynamayı bilmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 level 40 oldum ve hala cok kolay aliyorum hatta petine fear cektigimde donene kadar nerdeyse peti hunterin isi bitmis oluyor iki defa pet vuruyor o aradada oluyor hunter.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 WarLock Vs Rogue Rogue yok eder. Warlockda Inferno varsa zorlar yoksa ölmesi 10 saniye kadar sürer. Dıger sınıflara kasrsı cok basarılı olan warlock'un Rogue karsı sansı yok denecek kadar az. PS:Inferno avantajı Steath Detect edebılmesı.[signature][hline]BEYOTCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 warlock da deteckt invis buyusu var gerci tam islevini goremedim genelde dibime girince rogue viuuv sesiyle birlikte donuyorum fear cakiyorum...uzaktayken hic detect etmedi simdiye akdar. birde hep detect le gezdigim icin detectsiz gezince rogue un gorunup gorunmedigini bilmiyorum varmi detect sizken gorme ihtimali?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 1-2 yard gibi görünüyolar :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 stealth sadece bir skill olarak dusunmeyin,talentle gorunmezlik artiliyor,acikcasi nasil bir denge var bilemiorm ama 5 rank e kadar cikior talentle,yani sen(tabiki atiorm warlock oynamadim)level 2 detectle esit leveldaki rogue eger bu ranke (skill e deil talente ama)3 vermisse sanirim goremessin,4-5 vermisse hic goremessin,yani adamlar bu ozelligi bosa koymamis olsalar gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 goremessin degilde buyuk ihtimalle goremessin diyelim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Potion falanda var ama invis invisdir yani :) Perception acikken 15-20 yard gibi gördüğüm olmuştu.. Ama sonuçta rogue bodoslama size koşmayacağına göre ; potionda kullansan skillde açcsan arkanda bi rogue olma ihtimalinden seni kurtaramaz bence..[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 level 25 warrior un yaninda dans ettim gormedi,icinden gectim gormedi,ama 36 rogue beni uzaktan farketti...zaten +10 level i kandiramiorsun stealthla...ama level farki arttikca sanirim bu rank e ne kadar abansan gorunuorsun,ama es levellarda gormek senin skill levelina ve adamin talentine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 millet oynuyor benim gibi açlarda anca hayal etsin ... :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: OutLaw, 13 Ocak 2005 19:08 tarihinde demiş ki: WarLock Vs Rogue Rogue yok eder. Warlockda Inferno varsa zorlar yoksa ölmesi 10 saniye kadar sürer. Dıger sınıflara kasrsı cok basarılı olan warlock'un Rogue karsı sansı yok denecek kadar az. PS:Inferno avantajı Steath Detect edebılmesı. Lvl kac rouge yada Lvl kac Warlockun var?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Shaman fiziksel olarak kac vuruyor oynayan arkadaslara sorim? 1000? 800? merak ettim yani bir rogue kadar vurabılıyormu?[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 inferno dedigine gore 45 civaridir 35 civarida olabilir ama enslave icin mekan lazim ondan bahsetmiyordur muhtemelen.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 inferno nedir ne degildir nasil alinir bi fikri varmi acaba konusanlarin yoksa cinematic trailer da bi inferno gordunuzde aha inferno var boyuda sukadar inferno varsa dover mi diyorsunuz ? Inferno dediginiz seyi bir warlock un alabilmesi icin once spell ini loot lamasi lazim buda BRS (BlackRock Spire) dan warlock npc lerden dusen bir loot. BRS dediginiz yer raid quest mekani. Neyse anlamissinizdir artik inferno nedir ne degildir i. Onun disinda bi rogue yanimda sucubbus oldugu surece bana sadece 1 kere vurur sonra bi seduce olur onun disinda lag yoksa yanima yaklasmasi imkansizdir. İlk vurdugu dmg anormal critical degilse zaten deathcoil kullanmama gerek kalmadan drain life la bile verdigi dmg i geri alirim.yanimda sucubuss oldugu surece kisacasi duel ortaminda rogue un pek bi sansi yok esit lvl larda. pvp ortami ise tamamen farkli sahsen suanki soul shard sistemi ile her daim ustumde shard bulunmuyor umarim bi degisiklik olurda adil bi sistem gelir shard olayina yoksa ustumde devamli 20 slot u shard a ayirmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Lind3r0th, 13 Ocak 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Shaman fiziksel olarak kac vuruyor oynayan arkadaslara sorim? 1000? 800? merak ettim yani bir rogue kadar vurabılıyormu? Valla hic horde ile oynamadim ama kafama yedigim sopa dogrultusunda solucem shaman cok vuruo.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 windfury lenmiş haliyle 40 lvlde 238 ; 50 de 497 60 tada 685 gibi bi attack power bonus aldigini ve oyunda 50 dps wand lar olduğunu düşünürsek bayaa bi çok vurabiliyolar... (Shaman oynamadim ama physical dmg ini yemekten de hazzetmedim yani ; sinir bozucu vuruyolar :=)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar