Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimleri yeniyorsunuz kimlere yeniliyorsunuz.

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

bu forumdaki herkes oyunu uzun süredir takip edior ve official forumlarıda,haliyle kendi class ının taktiklerini de iyi biliyor ve böylece diğer insanlara karşı avantaj sağlıyor yani burda herkes pvp master[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes değil aslında ama gerçekten burda sağlam bir ekip var. Bir grup meraklı oyunu oynama fırsatı olmamaış herşeyi öğrenmeye çalışıyor oyuna girmeden önce ki bu çok iyi birşey ilerde pvp master olacaklar.
Bir diğer grupsa kısa süre oyunu oynamış ve deli gibi pvp yapmış adamlar ki bu iki gruptan iyi oyuncular çıkacağına inanıyorum ben.
Bir diğer grupsa araştırma yapmadan oyuna herhangi bir mmorpg gibiymiş gibi başlaycak olanlar kesin konuşmamak lazım belki onlarda kaparlar işi ama biraz şansa kalıyor onların ki ...
Sosyal ağlarda paylaş

rogueun işi zaten şans bi critical vurur coldbloodla canın kalmaz yanı rogue u rahat alabilirim diye birşey yok onun işi şans kritik vuruş adamı %23 un ustunde zaten şansı var ki en iyi rogue da var zaten bu kritik vurma olayı o yuzden bazen yenersin rogue u 2-3 defa daha yaparsın 2 vurusta bile oldurebilir seni zaten ustunde dogru duzgun birsey yok kumastan olan seylerın verdigi koruma belli yani , o yuzden roguedan her cloth armor giymeye zorunlu olan sınıf korkmalı dıyorum[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 05 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Herkes değil aslında ama gerçekten burda sağlam bir ekip var. Bir grup meraklı oyunu oynama fırsatı olmamaış herşeyi öğrenmeye çalışıyor oyuna girmeden önce ki bu çok iyi birşey ilerde pvp master olacaklar.
Bir diğer grupsa kısa süre oyunu oynamış ve deli gibi pvp yapmış adamlar ki bu iki gruptan iyi oyuncular çıkacağına inanıyorum ben.
Bir diğer grupsa araştırma yapmadan oyuna herhangi bir mmorpg gibiymiş gibi başlaycak olanlar kesin konuşmamak lazım belki onlarda kaparlar işi ama biraz şansa kalıyor onların ki ...

Korede oynarken pete dalan warriorla bile karşılaştım adam ben lvl 25 hunter adam lvl 29 warrior gitti pete daldı önce peti bitirdi bana yetişince bi wing clip vurdum uzaklaştım dönüp iki tane vurdum ölmeme ramak kala öldürdüm adamı yani böyle harala gürele oynuyan adamlar olunca biraz araştıran taktik belirleyen adamlar öne çıkıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi seni kim yeniyor ilginç herkes ezdiği maceraları anlatıyor kimse ezilmiyor waow! daha 26sın gel şöle 30+ sonra git böle hillsbrad yada ne bilim güzel bölgelere çok pvp yaparsınız olay orda yeteri kadar belirginleşir olay her zaman hadi duel az uzaklas dur onume kadar gelme totem atamam filan olmaz ama oralarda :D herneyse insan tecrübe kazandıkca öğreniyor.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

sansim yaver gittigi surece sansim su durumda yaver giderse bi lvl60 paladini ben lvl1 iken sansim yaver giderse 30 mobun arasinda mob lar ona dalarken oldururum. heh bu nekadar sacma ise arkadasin yazdigi bi okadar sacma. dort gozle baska sacmaliklari gulmek icin bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse de yenilmiyor kimseye sadece "zorlanıyor". Duymuşsunuz biryerden warrior güçsüz diye. Warriordan kaçıp heal atarım diyenler, warrior size direk hiç stil kullanmadan mı dalıyor, ne yapıyor anlamadım ben..[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

warrior sadece oyunu bilmeyen sirf lvl kasish danalari alir o kadar. 2-3 lvl ust mage i de aldim rouge u da . Ama oyunu bilmedikleri belli oluyordu bilen adam warriora kaybetmez.
bu arada karabulut bi ara 60 yaparsa favori adamim o olucak. hunter uzun kulakli hede hodo ama ben baya begeniyorum pvp sini hunterin. Ozellikle ii essa varsa otturuyor.[signature][hline]
http://www.yourgameshop.com

Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun
forum.paticik.com/view.php?id=101193

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 06 Ocak 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 26 mage im
warrior lar genelde en kolaylari benim icin bir kere dokunabiliyolar oda charge ile onu blink ediyosun gerisi malum.
rogue lar warriorlarin biraz daha gelismis versionu diyim ilk vuruslari acitiyo gene blinkliyosun kendinden 5 6 lvl ust olmadigi surece (buyuleri resist bakimindan) rahatca aliyorum
simdi orta derece zorluktaki adamlar ben bunlara uzun suren savaslar diyorum mage e karsi biseyler yapabilme kapasitesi olan adamlar
warlocklari poly edip once petini kesiyorum ardindan polyden cikiyo gene poly atiyorum eger arada fear yersem undead racial ability i kullaniyorum dinleniyorum ve pyro ile acilis yapip nukelemeye basliyorum zaten hp leri az oldugundan genelde bi iki nuke te oluyolar ama genede uzun ve zorlu oluyo.
hunterlardada warlocklarda kullandigim taktigi kullaniyorum sizden 4 5 lvl ustse hic saniniz yok huntera karsi warlockun tersine direk yatiriyo high lvl hunterlar.
paladinler isisni bilmeyen birini rahatca olduruyosunuz ama adam gibi oynayan biri ise oldurmem coook uzun suuryo en sonunda 10 dk lik bi combat sonucu pally nin manasi bitiyo ve bu sekilde olduruyosun anca :)
shaman!!! allahtan horde um aman yani mage lerin pek sani yok shamana karsi bariz ustun shaman cok taktiksel oynayip surekli kite edip insta lar ile gucunu azaltmak gerekiyo maksat sahamanin manasini bitirmek 20 kere falan poly atmaniz gerekebilir.
priest buna diyecek bisi yok mage iseniz bulasmayin zaman kaybi[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

hunteri dps olarak yeniyosun yani dedigin dogru hunter icin ama ben charima su anda o kadar guvenemiyorum pek iyi itemlerim yok onun yerine grantili oynamayai tercih ediyorum pet i oldurdukten sonra gene poly atiyorum ve rest ediyorum hunteri kesiyorum ama dedigim gibi 4 5 lvl ustse hunter dps olarak ezebiliyo inceden :) (taki ben pom alana kadar)[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece Dün baya bi Duel yaptım lvl 34 düm. (Fire Mage Karakterim)

3 Farklı Paladin vardı 3 Üde lvl 36. Bir tanesi ile yaklaşık 20 kere duel yaptım hep ben yendim. Pek beceremiyordu oynamayı. Blink atıp adamın arkasına kaçıyorum adam beni arıyor 5-6 sn boyunca :) Bir başka lvl 36 paladin vardı ki gerçekten çok zorladı beni. Güzel oynadığını düşündüğümden 20 ye yakın duel yaptım. 10 tanesini kazanmıştır kesin.

lvl 35 ve 36 iki farklı warior ile duel yaptım defalarca. Pek zorlanmadım. Ancak lvl 35 olan eline bi silah aldı ( 150 civarı vuruyor) O zaman baya bi yusuf çektim. Ama o silah varkende 4-5 kere aldım.

lvl 36 ve 32 Rouge ile duel yaptım. Ancak pek duelden saymıyorum ben. Şehirde benim fps 4-5 civarı olduğundan pek blink falan kullanamıyorum. Yinede poly ,PyroBlast ,FireBlast, Nova arcane ile baya bi hp götürebildim bi ara. Ama yine öldüm.

lvl 37 priest ile bir kere duel yaptım. Anladım ki Impact vermeden bu adamlar ölmez. Sürekli heallanıyor :)

Warlock ilede Duel yaptım ama adam oyunu bilmiyordu galiba. 4-5 kez duel yapmama rağmen hiç fear atmadı.

Bi tane lvl 31 Hunter vardı. Gerçekten PvP den anladığı kesin. Benim 20 duel yapıp 10-10 kazandığım lvl 36 paladine el vermedi. Hunter ile duel yaparken hiç havyanla uraşmadım. Adama poly , pyro, fireblast falan girdim Bi hayli zorladı lvl larımız eşit olsa belklide kesebilirdi. Ama lvl 36 başka bi hunterla Duel yaptığımda adam hiç bişey yapamadı. Blinkle dibine girdim 5-6 sn sadece baktı :)

Normal serverda oynadığım için pek Horde lar ile PvP yapmadım. Ondan dolayı shamanlar için bi yorumum yok. Sanırım ilk 10-20 PvP de ezerler ben nasıl oynadıklarını öğrenene kadar Sonrası için kesin bişey söylemek zor.

Bir sorum olacak burada sorayım istedim sanırım PvP den hoşlanan insanların çoğu bakacaklar buraya. Acaba paladin heal atarken ben Counter Spell kullansam işe yarar mı ?
Dueller bittikten sonra aklıma gelmişti deneme fırsatım olmadı henüz.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 05 Ocak 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
Rogue arkadan vurmadıgı sürece demiş arkadaş.
e napsın rogue
Deparmı atsın adama cepheden.
İkincisi sansta olucak tabi oyunda.O an sans ya sana güler yada karşı tarafa.Yani adam sanslı olmassa rogue arkadan girmesse,mage büyü atmassa,warrior da kılıcla yakından attack vermesse benide kimse yenemez.

evet eklemeyi unutmusum arkadan vurmasi son derece zor cunku detect invis buyusu var warlocklarin 10 dakika surer ve tehlike ortaminda kimse bunsuz gezmez rogue invis oldugunu sanarak yanina arkadan yaklasir halbuki gorursun o yzuden direk dalmasi cok daha yararina.
birde merak ettim oyundaki her rogue arkadanmi dalar yoksa talentlarini baska yone ayarlayip warrior ayarina mi gelir lol.

[Bu mesaj THARKAS tarafından 06 Ocak 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen sadece heallenen Paladinler oluyor Manamı bitirmek için onlarda işe yarar :)
Esasında diğerlerinde de yarar çünkü adama ben 300-400 arası dmg veriyorum sürekli o sırada ha öldüm ha ölecem derken sadece heal atmaya başlıyor shieldi unutup :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 06 Ocak 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
sansim yaver gittigi surece sansim su durumda yaver giderse bi lvl60 paladini ben lvl1 iken sansim yaver giderse 30 mobun arasinda mob lar ona dalarken oldururum. heh bu nekadar sacma ise arkadasin yazdigi bi okadar sacma. dort gozle baska sacmaliklari gulmek icin bekliyorum.

sen gulmeye devam et bende aciklayim.
adam ard arda 3 tne crit vurursa 3 level ustundede oslan oldurur seni yada warlock a paso instant shadow bold cikarsa nightfall dan 3 level ustu olsada oldurur adami buna sans denir normalin ustudur adam onden dalip bana pata pata crit vurursa yapabilecek biseyim yok yada adam arkadan dalip bana 3 tane instant shadow cikarsa onun yapacagi birsey yok simdi bunlari dusun algila kafani calistir sonra sacmalik olup olmadigini bir daha yaz buraya.
4 gozle bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
herhavzindibayni, 06 Ocak 2005 04:50 tarihinde demiş ki:
250 pingim oldugunu vrsayarak
warrior : adam iyiysede kötüysede alirim
pala : adam iyiyse 50%
priest : adam iyiysede kötüysede alirim
shaman : iyiyse her türlü alir
hunter: iyiyse her türlü alir
mage: hertürlü yerim
60 rogue'um

yazmadigin bir iki class var onlarida yazarsan sevinirim level 60 rogue un deneyimlerini paylasmasi hos olur:)
birde kaybettigin duelleri nasil kaybediyorsun ne isliyor sana karsi genelde?
Sosyal ağlarda paylaş

gordugum kadariyla pvm de cok iyi pvp de ise caster olmayan classlarda etkililer nitekim bone unda dedigi gibi shamanlarin karsisinda rahat durabiliyorlar.

warlocklara pek sokmuyor cunku en saglam buyuleri entagle ve dot buyusunu warlockun peti aninda emip kendini healliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

LvL 27 rogue um. şu ana kadar çok duel yapmadım ama hunterlara, magelere ve druidlere karşı başarılıyım. Sizce kılıç mı dagger mı kullanıyım? karasız kaldım. Gördüğüm rogueların çoğu sword kullanıyodu

[Bu mesaj Darth_Sidiuos tarafından 06 Ocak 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...