Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimleri yeniyorsunuz kimlere yeniliyorsunuz.

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

ben level 37 warlockum ve su an hicbir rogue arkadan vurmadigi surece ve sansi cok yaver benimde cok kotu gitmedigi surece beni indiremez arkadan pat cikarsada onun sansi cok kotu benim sansim cok iyi gitmedigi surece yenemem.

sansim yaver giderse shamanlari ve paladinleri aliyorum ama genelde onlar aliyorlar.

mageleri petli petsiz hersekilde aliyorum.
hunterlari rahat aliyorum.
warriorlari aliyorum.(bagzen enteresan vuruslar yapiyorlar zorluk cikiyor)
druidleri rahat aliyorum.
warlocklar la ise cok cok uzun suren dueller oluyor resistler ve anti shadow buyuleri yzuunden iyi olan kazaniyor.
priest lari olduremiyorum endense ama onlarda beni olduremiyor genelde kaciyorlar.

benim duellerdeki istatistiklerim bunlar sizde sizinkini yani bakalim:)

(hasimla levellar aynidir)
(en az 5 tane soul shard oldugunu sayin)
(soulshard saglam buyulerin yapiminda gereklidir)
(soulstone res kullanmadan verdim istatistikleri)
(soultone 30 dakkada bir iyi bir can ve manayla resler warlocku)

level 44 de asil buyuler geliyor gerci bana eminim 44 olucna pala ve shamanlarida alabilecegim.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 05 Ocak 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman olaraktan ve aynı ve -/+ 1 level olarak konuşursak
Paladin: İyi bir paladin üzüyor.. Yinede bazı paladin speclerini alıyorum rahatça...
Warrior: Süründürüyorum (manam bile bitmeden :P)
Mage: En kolay kesiyorum (gt + ebt +shock)
Rogue: Büyük ihtimal karşımdaki alıyor... Özellikle çok güçlü arkadan saldırı gerçekleşirse bitiyor işim zaten.
Druid: Zorlanmadan kazanıyorum.
Priest: Gt+purge ile zaten asıl özelliği olan shieldını elinden alıyorum. Ama yinede kolay bir rakip değil[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

hayir sadece duel veya birebir durumlarda

yaratik falan kimseye saldirmazken ve atagin geldigini aninda anladiginiz zaman.

levellarda ayni olacak tabi.
warlockunda peti oalcak yaninda duruma uygun.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben mage olarak warrior ve hunterları rahat alıyorum rogue daha cok zorluyor ve yenilebiliyoru meger adam iyi biliyorsa priestlerle pek 1v1 yapmadım aynı sekilde warlock ve shamanlarlada paladinlerde genelde kactılar ama alabilirlerdi beni adamlar kac kere hp full yapıyor sinir oluyorum bende =)
Sosyal ağlarda paylaş

shaman ın dengesizliği uzun süreden beri konuşuluyor zaten.benim shamanlarla bir deneyimim oldu shaman benden bir lvl düşüktü hp min 4 te 3 varken yendim shaman ı totemler in hp si 5 olduğu için onun totem yapmak için harcadığı zaman ve mana değmiyor bi şu yavaşlatan totem işe yarar gibi geldi bana[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben level21e kadar paladin oynadım . Level 20deyken verigans fisr isimli bir quest silahı aldım çift elli ve 25.6 dpsye sahip bir silahtır kendisi ve ben 20deyken o silah bendeydi kendi levelimden 3 4 fazla adamları zorlanmadan kesiyordum sınıf farketmiyordu . İlerleyen seviyelerde öyle olmaz ama sanırım hatta işlerin değişeceğinden kuşkum yok yinede çok keyifliydi oynaması . Benim tahmin paladin ilerleyen seviyelerde mage ve hunterlarda zorlanır baya shamandada oldukça zorlanır ama rouge hiçbir aşamada paladine tehlike yaratmıyor . Vergiansdan önce elimdeki 10.5 dpsli tek el macele blessing of protectionla rahat alıyordum rougeları ilerleyen seviyelerdede buun değişeceğini sanmıyorum çünkü paladin sanki anti rouge olarak yaratılmış gibi holy shield auro of retribution ikilisi çok zararlı rougelara .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 05 Ocak 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
ben level 37 warlockum ve su an hicbir rogue arkadan vurmadigi surece ve sansi cok yaver benimde cok kotu gitmedigi surece beni indiremez

ee ne kaldı abi başka ?

Bana kimse attack vermedigi sürece beni kimse indiremez.
=)[signature][hline]öttürürüm
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue arkadan vurmadıgı sürece demiş arkadaş.
e napsın rogue
Deparmı atsın adama cepheden.
İkincisi sansta olucak tabi oyunda.O an sans ya sana güler yada karşı tarafa.Yani adam sanslı olmassa rogue arkadan girmesse,mage büyü atmassa,warrior da kılıcla yakından attack vermesse benide kimse yenemez.[signature][hline]öttürürüm
Sosyal ağlarda paylaş

zaten warrior mage a kesinlikle ezilir rogue caster ı kesinlikle mahveder demiyoruz ki sadece daha avantajlıdırlar.mesela çok iyi oynayan bir warrior çok iyi oynayan bir rogue u büyük ihtimalle yener ama tabii ki rogue da yenebilir[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadan rogue ölüyorum.
Mage, warlock , priest yenıldıgım 1-2 kısı dısında kesınlıkle olduruyorum. (ozellıkle warlock).
paladın cook uzun suruyor %50 kesebılıyorum.
warıor ... daha alan olmadı...
Druid i de aynen alıyorum.

Hunterım... Hıgh dps slow speed , Elder Cloud Wind Serpent im var. Bow kullanıyorum. Ustumdekı set full agılıty...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...