Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eksiksiz aynı kalitede tüm bölümleri arıyorum..gayet de ciddiyim.. bilmem var mıdır ama türkçe altyazılı capture edilmiş varsa daha iyi olur..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 var bende, özel mesaj da attım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 herşey dahil ücreti nedir??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 attım özel mesaj yine[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dvdsi çıktı aralık ayında bi şekilde onuda edinebilirsin[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 evert arastırdım gecen ılk 3 sezon dvd sı tplam 125m a felan gelıyor buraya. bu arada seınfeld lerı satan arkadas bana da bı pm ceksın lutfen, kaliteleri vs hk biklgilerle beraber.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: draedan, 07 Ocak 2005 12:30 tarihinde demiş ki: evert arastırdım gecen ılk 3 sezon dvd sı tplam 125m a felan gelıyor buraya. bu arada seınfeld lerı satan arkadas bana da bı pm ceksın lutfen, kaliteleri vs hk biklgilerle beraber. ilk 3 sezon 125 milyondan pahalıya gelecektir. shipping olmadan 125 milyona falan gelir heralde. ok çekiyorum pm[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bana da pm den msj atarmısın... Bende arıyordum...[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 attım sana da pm[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 pm in gelmedi[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Seinfeld'in tüm bölümlerine medyalar hariç 20lira veririm. LvL_Sabo 40 istemişti benden. Eğer 20 ye verecek olan varsa pm atsın. Yoksa hep beraber anlaşalım 40 milyonu aramısda toplayalım, bi kişi LvL_Sabo'dan alsın.. Sonra aramızda kopyalayalım. Bisürü para vermeyelim. Ben bütün organizasyonu üstlenebilirim. [email protected]'dan msn'ime ulaşın konuşalım. [signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 [Bu mesaj aktiftablet tarafından 12 Ocak 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj aktiftablet tarafından 12 Ocak 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ne 40'ı ya. 40'ı yanlış yazmışımdır numpad'de. zaten 20-25 milyon sadece cd'ler tutuyor[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ehoho lol abi saboyu alıcaz diye kandıralım sonra dövüp cd lerini elinden alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: LvL_Sabo, 13 Ocak 2005 00:09 tarihinde demiş ki: ne 40'ı ya. 40'ı yanlış yazmışımdır numpad'de. zaten 20-25 milyon sadece cd'ler tutuyor Medya hariç dediğim cd vs hariç demek zaten :) @fizban Abi adam da fiyat kırsın biraz napiim. Ciddiyseniz ben organizsyonu üstlenmeye hazırım.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben de alacağım..medya hariç ortak ücret oluşursa ben de cd'lerimi kendim temin edebilirim..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bayağı kişi toplanırsa, ortak bir fiyat belirleyip lvl_sabo için de düşünüp ona göre bir fiyat belirleriz. Dediğim gibi ciddi olanlar pm atsın, ya da [email protected]'dan msn'ime ulaşsın, yada 85852177'den icq'ma ulaşsın.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar