Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seinfeld tüm bölümleri arıyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eksiksiz aynı kalitede tüm bölümleri arıyorum..gayet de ciddiyim..
bilmem var mıdır ama türkçe altyazılı capture edilmiş varsa daha iyi olur..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
herşey dahil ücreti nedir??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
Mesaj tarihi:
evert arastırdım gecen ılk 3 sezon dvd sı tplam 125m a felan gelıyor buraya.

bu arada seınfeld lerı satan arkadas bana da bı pm ceksın lutfen, kaliteleri vs hk biklgilerle beraber.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Mesaj tarihi:
said:
draedan, 07 Ocak 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
evert arastırdım gecen ılk 3 sezon dvd sı tplam 125m a felan gelıyor buraya.

bu arada seınfeld lerı satan arkadas bana da bı pm ceksın lutfen, kaliteleri vs hk biklgilerle beraber.

ilk 3 sezon 125 milyondan pahalıya gelecektir. shipping olmadan 125 milyona falan gelir heralde.

ok çekiyorum pm[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Bana da pm den msj atarmısın... Bende arıyordum...[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ...
Mesaj tarihi:
Seinfeld'in tüm bölümlerine medyalar hariç 20lira veririm. LvL_Sabo 40 istemişti benden. Eğer 20 ye verecek olan varsa pm atsın. Yoksa hep beraber anlaşalım 40 milyonu aramısda toplayalım, bi kişi LvL_Sabo'dan alsın.. Sonra aramızda kopyalayalım. Bisürü para vermeyelim.
Ben bütün organizasyonu üstlenebilirim. [email protected]'dan msn'ime ulaşın konuşalım.
[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 12 Ocak 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 12 Ocak 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 13 Ocak 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
ne 40'ı ya. 40'ı yanlış yazmışımdır numpad'de. zaten 20-25 milyon sadece cd'ler tutuyor

Medya hariç dediğim cd vs hariç demek zaten :)

@fizban

Abi adam da fiyat kırsın biraz napiim. Ciddiyseniz ben organizsyonu üstlenmeye hazırım.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39
Mesaj tarihi:
ben de alacağım..medya hariç ortak ücret oluşursa ben de cd'lerimi kendim temin edebilirim..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
Mesaj tarihi:
Bayağı kişi toplanırsa, ortak bir fiyat belirleyip lvl_sabo için de düşünüp ona göre bir fiyat belirleriz.
Dediğim gibi ciddi olanlar pm atsın, ya da [email protected]'dan msn'ime ulaşsın, yada 85852177'den icq'ma ulaşsın.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39
  • Yeni Oluştur...