Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seinfeld tüm bölümleri arıyorum..

Jhengie

Öne çıkan mesajlar

eksiksiz aynı kalitede tüm bölümleri arıyorum..gayet de ciddiyim..
bilmem var mıdır ama türkçe altyazılı capture edilmiş varsa daha iyi olur..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
draedan, 07 Ocak 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
evert arastırdım gecen ılk 3 sezon dvd sı tplam 125m a felan gelıyor buraya.

bu arada seınfeld lerı satan arkadas bana da bı pm ceksın lutfen, kaliteleri vs hk biklgilerle beraber.

ilk 3 sezon 125 milyondan pahalıya gelecektir. shipping olmadan 125 milyona falan gelir heralde.

ok çekiyorum pm[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Seinfeld'in tüm bölümlerine medyalar hariç 20lira veririm. LvL_Sabo 40 istemişti benden. Eğer 20 ye verecek olan varsa pm atsın. Yoksa hep beraber anlaşalım 40 milyonu aramısda toplayalım, bi kişi LvL_Sabo'dan alsın.. Sonra aramızda kopyalayalım. Bisürü para vermeyelim.
Ben bütün organizasyonu üstlenebilirim. [email protected]'dan msn'ime ulaşın konuşalım.
[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 12 Ocak 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 12 Ocak 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 13 Ocak 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
ne 40'ı ya. 40'ı yanlış yazmışımdır numpad'de. zaten 20-25 milyon sadece cd'ler tutuyor

Medya hariç dediğim cd vs hariç demek zaten :)

@fizban

Abi adam da fiyat kırsın biraz napiim. Ciddiyseniz ben organizsyonu üstlenmeye hazırım.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39
Sosyal ağlarda paylaş

ben de alacağım..medya hariç ortak ücret oluşursa ben de cd'lerimi kendim temin edebilirim..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

Bayağı kişi toplanırsa, ortak bir fiyat belirleyip lvl_sabo için de düşünüp ona göre bir fiyat belirleriz.
Dediğim gibi ciddi olanlar pm atsın, ya da [email protected]'dan msn'ime ulaşsın, yada 85852177'den icq'ma ulaşsın.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...