Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlegrounds

Jo_jixu

Öne çıkan mesajlar

Şahsen benim çok hoşuma gitti, bir bakıma warcraft 3 te oynadığımız modlar gibi....
bence çok zevkli olacak, saatlerce sürebilecek bir savaş, tabi umarım taraflar her zaman dengeli olur. yani bir tarafta 100 allience varken, karşı tarafta da 50 horde olması pek zevkli olmaz.

Battlegrounds[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Sosyal ağlarda paylaş

Orc'un pet i level 60 pet degilmi?1000 gold olan hani?Ben undeadlerin 1000 gold olan mountlarını görmüştüm harika yapmişlar.Ayni warcraft3 ve warcraft ft deki deathknightların atlarına benziyo.Zirhli çok güzel bişiydi...Siz Humanlarınkini biliyomusunuz?Ben hiç görmedim 1000 gold isteyenini humanlarda.Galba bildiğimiz paladinin level 40daki summon ettigi atmı?SS varsa link verebilirmisiniz çok merak ettim humanların level 60daki alabildikleri mount un tipini.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

bence paladinlerin atlari muhtesem gusel sirf o yuzden paladine kasicam :)
buarada battle ground inanilmaz hos olmusa benziyo ayrica durability dmg da olmuycakmis olunce bi newi team death match olucak :)
lvl sinirlamisida olmiycakmis ama soyle demisler dusuk lvlara baska gorevler dusucek demisler nebiliyim hani capture edilebilir yerleri alabilirler veya graveyardlari toplayabilirler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Granis, 22 Aralık 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
Orc'un pet i level 60 pet degilmi?1000 gold olan hani?Ben undeadlerin 1000 gold olan mountlarını görmüştüm harika yapmişlar.Ayni warcraft3 ve warcraft ft deki deathknightların atlarına benziyo.Zirhli çok güzel bişiydi...Siz Humanlarınkini biliyomusunuz?Ben hiç görmedim 1000 gold isteyenini humanlarda.Galba bildiğimiz paladinin level 40daki summon ettigi atmı?SS varsa link verebilirmisiniz çok merak ettim humanların level 60daki alabildikleri mount un tipini.

bildiğim kadarıyla level 40 petler ile level 60 petler arasında tip farkı yok. o resimdeki orkun hayvanı ise blizzard'ın yazdığına göre pvp puanıyla alınmış bir ödül, zırhı da aynı şekilde.

yani yine yanlış bilmiyorsam insanların lvl 60'daki 1000 gold'luk atları ile 40'da aldıkları atlar aynı görünüyor. paladinlerin atlar ise level 40'da alınıyor ve 60'ta onlar da para verip normal atları almak zorunda kalıyorlar. bana garip geldi güzelim war horse'u kullanamamak. tipi çok güzel çünkü.

keşke level 60 binekler için ayrı bir görünüm olsa da yanlış biliyor olsam. çok iyi bilmiyorum çünkü, emin değilim yani.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
o yukardaki yaziyi yazdığımda pek bir bilgim yoktu. kore betada undead mount aldım ve şunu söyleyebilirim: level 40 petlerle level 60 petler arasında renk ve bir iki küçük eklenti dışında görünüş farkı yok. ama yine de bu fark lvl 40 pet mi lvl 60 pet mi anlayabileceğiniz şekilde.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 13 Ocak 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
ya lvl 60 da alınan petler daha hızlı yazıyor bılmıyorum normalde mount bınınce hareket hızı 60% artıyor onu alınca ne olcak uçucanmı zaten yeteri kadar hızlısın 1000g mountmu alınır ya allah için ahhaa

1000g en az 400$ Epic mount alan kafaya @%@[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNg, 22 Aralık 2004 13:00 tarihinde demiş ki:
ya bg lere girmek icin bi sınır varmı daoctaki gibi 15- 19 20-24 gibi yoksa herkes giriyo mu
??

her level girebiliyor benim anladigim kadariyla. soyle demisler:

said:
...Lower-level players who wanted to contribute in other ways to the battle could also do so by undertaking PvP-related quests, such as capturing wolves or rams to provide mounts for cavalry charges, claiming a nearby mine and ferrying resources back to the main base to upgrade allied troops, or capturing enemy graveyards to lengthen the run back to the frontlines for revived adversaries.
...
[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Sosyal ağlarda paylaş

Mount'dan bahsediyorsaniz (pet demis bazilari), lvl 60'ta hiz ve renk haric bir degisiklik yok.. Sadece undead horse'larin guzel bir gorunusu var ama tum mountlarda olacak bu, gelecek patchle eklemeyi dusunuyorlarmis.. Ayrica 1000g buyuk bir para degil, lvl 55-60 arasi cok rahat kazanirsiniz o yuzden "1000g'u mounta verenin aklina bilmemne" bo$ i$ler..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...