Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Plajda uçak izleme keyfi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 14 Ocak 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Abi bien bi hafta lara da takıldımböyle şey görmedim =)

Bu bana saçma gibi geldi ya o uçağı havada tutacak kadar hava sirkülasyonu yaratan 4 adet jet motoru denizde tsunami yaratır o plajda güneşlenenleri denizde boğulanlar haline sokar

japonyada(şehiri bilmiom) denizin üstüne yapay ada ve onunda üstünde havaalanıvar orda bişi olmadıktan sonra burda hiçbişi olmaz.

bizimde okulun yanında askeri havaalanı var.üstümüzden paso jet ve askerikargo uçağı geçio.bikere edebiyat dersinde uyuklarken çok yakınımızdan jet geçmişti .herkes aniden uyanmıştı.bikerede ölebi ses geldiki kamikaze yapıo sandım.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hayret kimse kedidir kedi esprisini yapmamış...

bu arada dibim düşer benim orda bea :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
Gerçi pistin iniş bölümü plaj tarafında olduğundan fazla hava sirkülasyonu yoktur uçak kanatları sayesinde süzülerek iniyodur ufak bi itici güçle ama kalkış olsaydı kimse orada duramazdı iddia ediyorum.

Böyle bi video da vardı hatırlayan çıkacaktır uçağın motorları çalışınca kamyoneti fırlatıp atıyodu fln[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Benim basıma daha ilginci gelmişti bodrumda arkadaslarla katamaran (yelken) ile acık denizde takılırken aniden üstümüden yaklasık 70 - 80 metre kadar yukardan 3 tane yanlıs gormediysem f-18 gecmişti denize paralel olarak. Sınır devriyesi olsa gerek her 5 saate bir geceler cunku ama bukadar yakından gecmeleri benı cok korkutmustu:D :D adamlar bize artislik mi yaptı yoksa kapısıyorlarmıydı cözemedim :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
AAL '05
Mesaj tarihi:
Nindalf, dediğin türkiye sınırında olduysa, kedidir kedi :) Ne bizde ne komşularda f18 yok.

Biz Datça'da iken vakt-i zamanında, Yunanistanla bir mesele olmuştu yine(yoksa şu meşhur Kardak olayı mıydı), bizimkiler Yunan jetleriyle it dalaşı yapmaya gidiyorlardı. Datça da Ege denizinin neredeyse en ucudur coğrafya bilgisi az olan kardeşler için. Herifler üstüste bir kaç gün neredeyse tepemizde ses hızının üstüne çıkmışlardı, bir kaç cam patlama hadisesi olmuş, yakında yazlığı olan paşalara şikayete gidilmiş ve 5 gün sonra uçakların uçuş rotası değişmişti. O günden sonra paşalara olan saygım sonsuz oldu :)

Ama o sonik patlama dedikleri olay(Ses hızını aşarken çıkan ses olayı) öyle bir kafa miker ki, plajda keyif falan hak getire...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Öyle pilot anca patiden çıkar rexx :)
Baksana adamlar uçaktan önce resimdeki kadınları analiz ediyor :) Yeni gelen dişi üyelere yaptıklarından belli zaten tövbeeee....[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
  • Yeni Oluştur...