odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 burası tam olara neresi?[signature][hline]¿ lé³t «
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 değişik bir keyif.. güzel görünüyor :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 124)
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Vodan, 14 Ocak 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Abi bien bi hafta lara da takıldımböyle şey görmedim =) Bu bana saçma gibi geldi ya o uçağı havada tutacak kadar hava sirkülasyonu yaratan 4 adet jet motoru denizde tsunami yaratır o plajda güneşlenenleri denizde boğulanlar haline sokar japonyada(şehiri bilmiom) denizin üstüne yapay ada ve onunda üstünde havaalanıvar orda bişi olmadıktan sonra burda hiçbişi olmaz. bizimde okulun yanında askeri havaalanı var.üstümüzden paso jet ve askerikargo uçağı geçio.bikere edebiyat dersinde uyuklarken çok yakınımızdan jet geçmişti .herkes aniden uyanmıştı.bikerede ölebi ses geldiki kamikaze yapıo sandım.[signature][hline]
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hayret kimse kedidir kedi esprisini yapmamış... bu arada dibim düşer benim orda bea :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected]
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 1-2 sefer ketifli olabilirde, ses seviyesi bayar bi zaman sonra.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Gerçi pistin iniş bölümü plaj tarafında olduğundan fazla hava sirkülasyonu yoktur uçak kanatları sayesinde süzülerek iniyodur ufak bi itici güçle ama kalkış olsaydı kimse orada duramazdı iddia ediyorum. Böyle bi video da vardı hatırlayan çıkacaktır uçağın motorları çalışınca kamyoneti fırlatıp atıyodu fln[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
odchu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 videolar arasında kalkış anı da var, tabi mesefe çok daha fazla senin dediğin videodakine göre..[signature][hline]¿ lé³t «
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Benim basıma daha ilginci gelmişti bodrumda arkadaslarla katamaran (yelken) ile acık denizde takılırken aniden üstümüden yaklasık 70 - 80 metre kadar yukardan 3 tane yanlıs gormediysem f-18 gecmişti denize paralel olarak. Sınır devriyesi olsa gerek her 5 saate bir geceler cunku ama bukadar yakından gecmeleri benı cok korkutmustu:D :D adamlar bize artislik mi yaptı yoksa kapısıyorlarmıydı cözemedim :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Nindalf, dediğin türkiye sınırında olduysa, kedidir kedi :) Ne bizde ne komşularda f18 yok. Biz Datça'da iken vakt-i zamanında, Yunanistanla bir mesele olmuştu yine(yoksa şu meşhur Kardak olayı mıydı), bizimkiler Yunan jetleriyle it dalaşı yapmaya gidiyorlardı. Datça da Ege denizinin neredeyse en ucudur coğrafya bilgisi az olan kardeşler için. Herifler üstüste bir kaç gün neredeyse tepemizde ses hızının üstüne çıkmışlardı, bir kaç cam patlama hadisesi olmuş, yakında yazlığı olan paşalara şikayete gidilmiş ve 5 gün sonra uçakların uçuş rotası değişmişti. O günden sonra paşalara olan saygım sonsuz oldu :) Ama o sonik patlama dedikleri olay(Ses hızını aşarken çıkan ses olayı) öyle bir kafa miker ki, plajda keyif falan hak getire...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Şİmdi o pilot karılara bakıcam diye bir kazaya sebeb olursa ne olucak ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Öyle pilot anca patiden çıkar rexx :) Baksana adamlar uçaktan önce resimdeki kadınları analiz ediyor :) Yeni gelen dişi üyelere yaptıklarından belli zaten tövbeeee....[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Öne çıkan mesajlar