Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye map'i ve cesitli mapler??

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

Lzrn Keşke Adres Vermeseydin Arkadaşım. Şimdi Seni Benim Kankam Sanacak Olanlar Ve Kendisi Reklam Yapmayıpta Arkadaşına Yaptıyor Diye Dedikoduların Olmasını İstemem. Zaten Server Açılınca Gerekli Reklam Yapılır. Herneyse Olan Olmuş. Ama Düzeltme Yaparsan Sevinirim.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Sosyal ağlarda paylaş

normalde güzel bir server açıılsa kısa sürede tutulur ve sadece oyuncuların arkadaşlarına yaptıkları reklamlarla hiçbir reklama ihtiyaç duymadan gelişir burda reklam yapmak pekde önemli birşey değil ben oyuncusu olduğum birçok serverın önerisini burda yaptım ama pek de işe yaramadı kafelerde daha ii bir reklam olanağı kafeler derken gidin kafelere kendi serverınızın reklamını yapın demiyorum kafelerde takılan insanlar birbirlerine örnek oluyor onu kastediyorum[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
evet var turkiye map ı yapıldı
hatta bunu yapan 2 ayrı kısıl olarak tanıdıgım ınsanlar var
map ha neden yapılamasın
yapan lar var
hatta aldıgım duyumlara gore nebulanın crıpterı ultıma ıle anlasmıs yuzme scrıptı hazırlıyormus
bu arada map hazırlama okadarada zor dıııl sıze kaynak gosterırdım ama sphereturk stesı su anada kapan mıs burada saece mp deıl scrıpt dıaalog ve cok cesıtlı olaylar hakkın da genıs bılgı ıceren formlar vcardı saten faydalandıgım 3 sıteden 2 taneseı kapan mıs su anda sadece gordugum gercek anlamda
bılgı sunan paticik kalmıs ancak topıklerın sayısı okadar cogaldı kı buradada ınsanlar ıstedıgı bılgıye ulasamayırlar buda sureklı yenı ımdat cagrılarının yapılması demek ve yıne formlardakı kırlılıgın artması demek bunu bence yetkılıler bır sıraya koyup sorulara dırek cevap verme olayı harıcınde bırde sıstemde ınsanların ugrayıp ıstedıgı bılgıyı alabılecegı bır cozum ve uygulama bolgesı acsalar bukadar cok aynı sorular sorulamazdı sadece olmayan ve ınsanların basaramaıgı sorunlarla ugarsılırdı ____gene cok konustum galıbamm:DD___[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! elbettekı lazımm ehehehe)
Sosyal ağlarda paylaş

Yüzme scriptimi yapıyolarmış . Özellikle beklicem bakalım hakikaten yapabiliceklermi ?. Yada aslı astarı varmıymış görelim .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Sosyal ağlarda paylaş

Patileri kırıcağıma kafamı kırarım daha iyi alın ... :)

[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|

Sosyal ağlarda paylaş

Hiçkimsenin Başaramayacağı Bişey Yoktur. Eğer Sen Gerçekten Çaba Ve Emek veriyorsan Karşılığını Muhakkak Alırsın. İster Türk İster Yabancı Olsun. Felsefe Bilgisine Sahipseniz Eğer herr İnsanın Beyin Kapasitesi Aynıdır. Ne Birininkisi Fazla Nede Az. Muhim Olan Bunu Kullanmak.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>

Alem Ajans >>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...