hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Varmi bilen bi ark soledi tr mapi yapmislar tarihi yerleri fln yapmislar varsa bilen adres solesin ayrica cesitli map download edebilecegim site verirseniz cok sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 duyarsin tabi azi olan yapıooo sen ne bakıon lol :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Turkiye mapli server mı istiorsun yoksa indirebilecegin bir turkiye mapimi?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! [Bu mesaj Naa tarafından 20 Kasım 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 indirebilecegim turkiye mapi ama ayrica birde ole shard verirseniz daha guzel olur :) cesit olur hem ayr1ca dedigim gibi boyle guzel mapler varsa bilen yollayin lutfen yararlanalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Armut pis agzima dus.[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 siz sanmiyosunuz ama ugrasmislar ulkemizde ne cevherler var :P ya hakkaten boyle bi map varmis ama bilgi yok varsa bilen yazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Zaten uo map boyutlarında Türkiye hartiası olmaz.Belirli bir bölgesi olabilir ama.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bağdat caddesi yoksa o harita harita degildir.[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bir ara thread acilmi$ti bununla ilgili. Turkiye'nin map 'ini hazirliyoruz hede hodo falan diye, ne oldu bilmem. Sanirim zor geldi :)[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Turkiye Map yapan bir server var suan reklam olmasin die burdan yazmıorum arkadas ozel mesajla yolladım sana..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! [Bu mesaj Naa tarafından 21 Kasım 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Troil, 21 Kasım 2004 11:42 tarihinde demiş ki: sanmıyorum bizim türklerin öle bişeyle uğraşçaklarını Şşş küçültmeyelim. ben mep tasarımı yapıyorum ben türk değilmiyim yani. Ayıptır. Ne böle yargısız infaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya turkiye mapli bir server yapsak turkiyede binlerce oyuncu olurdu sanırım ben arkımla yapmayı düşündük ama çalışacak arkadaşlar olmadıktan sonra pek ustune gitmedik oyle birsey olsada cok guzel olur eminim...[signature][hline]zgrw ozledim seni mucx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Zaten şuan TR maplı server yapılıyor www.anatoliauo.com dan daha fazla bilgi alabilirsiniz[signature][hline].xgo Fatal War Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Lzrn Keşke Adres Vermeseydin Arkadaşım. Şimdi Seni Benim Kankam Sanacak Olanlar Ve Kendisi Reklam Yapmayıpta Arkadaşına Yaptıyor Diye Dedikoduların Olmasını İstemem. Zaten Server Açılınca Gerekli Reklam Yapılır. Herneyse Olan Olmuş. Ama Düzeltme Yaparsan Sevinirim.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 normalde güzel bir server açıılsa kısa sürede tutulur ve sadece oyuncuların arkadaşlarına yaptıkları reklamlarla hiçbir reklama ihtiyaç duymadan gelişir burda reklam yapmak pekde önemli birşey değil ben oyuncusu olduğum birçok serverın önerisini burda yaptım ama pek de işe yaramadı kafelerde daha ii bir reklam olanağı kafeler derken gidin kafelere kendi serverınızın reklamını yapın demiyorum kafelerde takılan insanlar birbirlerine örnek oluyor onu kastediyorum[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kerhuzad bu konuda haklısın cafelerde gören giriyor gören giriyor hatta ben uo ya bu şekilde başlamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet var turkiye map ı yapıldı hatta bunu yapan 2 ayrı kısıl olarak tanıdıgım ınsanlar var map ha neden yapılamasın yapan lar var hatta aldıgım duyumlara gore nebulanın crıpterı ultıma ıle anlasmıs yuzme scrıptı hazırlıyormus bu arada map hazırlama okadarada zor dıııl sıze kaynak gosterırdım ama sphereturk stesı su anada kapan mıs burada saece mp deıl scrıpt dıaalog ve cok cesıtlı olaylar hakkın da genıs bılgı ıceren formlar vcardı saten faydalandıgım 3 sıteden 2 taneseı kapan mıs su anda sadece gordugum gercek anlamda bılgı sunan paticik kalmıs ancak topıklerın sayısı okadar cogaldı kı buradada ınsanlar ıstedıgı bılgıye ulasamayırlar buda sureklı yenı ımdat cagrılarının yapılması demek ve yıne formlardakı kırlılıgın artması demek bunu bence yetkılıler bır sıraya koyup sorulara dırek cevap verme olayı harıcınde bırde sıstemde ınsanların ugrayıp ıstedıgı bılgıyı alabılecegı bır cozum ve uygulama bolgesı acsalar bukadar cok aynı sorular sorulamazdı sadece olmayan ve ınsanların basaramaıgı sorunlarla ugarsılırdı ____gene cok konustum galıbamm:DD___[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! elbettekı lazımm ehehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Yüzme scriptimi yapıyolarmış . Özellikle beklicem bakalım hakikaten yapabiliceklermi ?. Yada aslı astarı varmıymış görelim .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tr mapiyle oynamaya başladıgım gün benim en mutlu günümdür :D[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 o zaman hazır ol ;) yakında..[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Patileri kırıcağıma kafamı kırarım daha iyi alın ... :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hiçkimsenin Başaramayacağı Bişey Yoktur. Eğer Sen Gerçekten Çaba Ve Emek veriyorsan Karşılığını Muhakkak Alırsın. İster Türk İster Yabancı Olsun. Felsefe Bilgisine Sahipseniz Eğer herr İnsanın Beyin Kapasitesi Aynıdır. Ne Birininkisi Fazla Nede Az. Muhim Olan Bunu Kullanmak.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 galadniel die birisi ilgileniodu o tip islerle bana da onun turkiye mapi yaptıgı seklinde solediler. belki msn ini felan bulabilirsin...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 black e-5 i yapmana yardım ederim bak ankaranın cinnahıda yaparım birkaç vendor koyarız hayat kadını travesti tam türkiye ahanda adminin nickini recep tayyip kültür bakanını da erkan mumcu yaptıkmı iş biter ehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 fatalwar adlı server bır ara yapcaktı ama ....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar