khazadum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Selam, Ben pek bu işlerden anlamam ama adam sanki güzel çalıyor. Bir kaç gündür sadece bunu dinliyorum. Belki beğenirsiniz diye düşündüm; Bu da bonus; http://www.dailymotion.com/video/x1y0qw2_gecmisten-gunumuze-oyun-sarkilarini-metal-muzige-uyarlamak_music?start=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Davie öyle çok yetenekli bir adam değil de, doğru çalıyor + videoları keyifli. Güzel uyarlamalar yapıyor, hoşuma gidiyor bayağı. Geçen sene gitarı ilk elime aldığımda bayağı takip ediyordum; çaldıklarını ben de çıkartmaya çalışıyordum falan iyi vakit geçirmemi sağlıyordu. Ayrıca gitar çalmaya da nispeten geç yaşta başlamış ve yanlış hatırlamıyorsam sadece 4 yıldır çalıyorum diyordu. O yüzden çalışınca neler yapılabileceğini göstermesi adına da önemli videoları :> Da keşke benim bas gitar başlığıma açsaydın, dünya kadar videosu var elemanın orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar