Tori Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Sene 2014de ankarada yaşamanın da bir perk'ü olabilir. Patates mısır değil buram buram ekmek. Tadı süper. Trans yağ yok, kızartma yok, paso lif var hede hödö öküz gibi de sağlıklı. Ve paticik komünitesini can evinden vuracak asıl nokta, paketi 75 kuruş, FAKİRLİKFUCKYEA.jpeg http://www.ankarahalkekmek.com.tr/www/urunler/cerezler/cerezler_04.jpg http://www.ankarahalkekmek.com.tr/www/urunler/cerezler/cerezler_03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 gökkuşağının orda satılıyor bu enfes birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 lan!? istanbul'a da lazım lan bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 la bebeler cumartesi imax interstellar'a gidecek adam var mı aranızda? ekmeğimizi de alır gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 nerde gidiyon zonguldakta mı istanbulda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 olm angaradayiz, sen ne diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 halk ekmek iyi ya severim. film de güzelmiş gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bunlar safi katkı maddesi neyine doğal dedin ki ben de beldiye niye abidik gubidik çerezlerle uğraşıyor diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Doğal olsa 2 3 gün maksimum tüketim süresi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 satilmayan ekmeklerden yapiyorlarmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 30 gün zaten tüketim süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 şu an acı biber aroma çeşnilisini yiyorum fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar