Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım acil - anadolu yakası dürümcüleri

arcane

Öne çıkan mesajlar

:P

hem bölümü test etmiş olurum hem de işe yarar birşeyler öğrenirim diyerekten bu başlığı açmış bulunmaktayım, başlık ise tamamen espriseldir.

anadolu yakasının bildiğiniz **İYİ** dürümcülerini yazın da biz de faydalanalım, bilip de yazmayanın her yediği adana da zihnine girerek kabusu olacağım :D[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahce stadinin arka tarafinda yani o motorcular tarafinda tat durum diye biyer var off manyak durum yapio adamlar arasirada orda yapilan ayrandan satior yanindada halisaha var cikisda ole guzel oluyoki deneyin derim[signature][hline]=o=

[b]No women No cry
Sosyal ağlarda paylaş

said:
W3r3wolf, 12 Ocak 2005 20:11 tarihinde demiş ki:
Vardı zamanında bir topic ya, kalemle harita falan çizip koymuşlardı galiba :)
eet şimdi hatırladım.. inadına, bizim dürüm bi de kardelen yazıodu sadece galiba hehe bizim o zamanki dürüm tayfası açmıştı.biliyorum onları yaw, yeni mekanlar lazım :D[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
Sosyal ağlarda paylaş

göztepe ssk nin o yolundaki 4 yol ağzina git sor , FIRAT dürüm diye , yakın ve güzeldir ..
(ha bide nirvana dürüm var ki aman allah düşman başina :D )

ha bide bostancı da süper bi dürümcümüz var ama nasi anlatiim kartaldan kadikoy istikametinde giderken parkin önünden geç , benzinci (türk petrol) gelmeden araba yıkamacisinin yaninda ... o da güzeldir[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

hehe o emniyetin oradaki gece caddede heryer kapalıyken baya çekici geliyor ancak yanımdaki kişiler yemek istemediğinden deneyememiştim, iyi olmuş..

bi gün önce fırat, üstüne inadına yapmak lazım ikisi de hoş, daha iyisine karar vermek adına.gerçi inadına nın fırat ı geçebildiğine inanmıyorum fırat a en son gideli 1 yıldan fazla oldu, baya büyüktü dürümü diye hatırlıyorum..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

acıbadem iş bankası konutLarının karşısında var bi tane
adını biLmiyorum ama eti LezzetLi[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha o çizimli tarifi galiba silt yapmıştı ve lünaparkın oradakine sikko dürümcü yazarak bizi kopamıştı :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bostancı da 7/24 küçükyalıya doğru giderken bostancı ışıkarı geçince sağda alt tarafta kalıyo,
küçükyalı (adatepe) de hemşerim -çok salaş ama manyak doyurucu- tek geçerim.[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Sosyal ağlarda paylaş

dürümcübey bizim yanımızda da hazır topic açılmışken dürümcübeyin telefonu kaybettim varsa verirmisiniz bu acil:)açım:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

moda dürüm var modada(hadi lan!)
tek büfenin ilerisinde, dürümler biraz pahalı ama yediğim sucuk dürümün tadını üstüne akşam yemeği+kahvaltı almama rağmen alabiliyordum...
bu arada tarif etseniz biraz olmaz mı ya? herkes bir inadına gidiyor ama biri çıkıp "aha şurda" demedi:(
anlatın gidip yemek yiyecem[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05

Sosyal ağlarda paylaş

küçükyalı'da minibüs yolu üzerinde bizim dürümcü..
İnanılmaz bir tad var içinde..Ektradan bir şeyler kullandığı kesin amcamın ama ne olduğunu bilemeyeceğim..
ayrıca üsküdar-bulgurlu'da aboov dürüm evi'ni öneririm..biraz yavaş servis ama güzel yer..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...