arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 :P hem bölümü test etmiş olurum hem de işe yarar birşeyler öğrenirim diyerekten bu başlığı açmış bulunmaktayım, başlık ise tamamen espriseldir. anadolu yakasının bildiğiniz **İYİ** dürümcülerini yazın da biz de faydalanalım, bilip de yazmayanın her yediği adana da zihnine girerek kabusu olacağım :D[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Vardı zamanında bir topic ya, kalemle harita falan çizip koymuşlardı galiba :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 İnadına dürüm varken gerisi haltetmiş bence, beşiktaştakileri de gezdim inadına gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Fenerbahce stadinin arka tarafinda yani o motorcular tarafinda tat durum diye biyer var off manyak durum yapio adamlar arasirada orda yapilan ayrandan satior yanindada halisaha var cikisda ole guzel oluyoki deneyin derim[signature][hline]=o= [b]No women No cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: W3r3wolf, 12 Ocak 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Vardı zamanında bir topic ya, kalemle harita falan çizip koymuşlardı galiba :) eet şimdi hatırladım.. inadına, bizim dürüm bi de kardelen yazıodu sadece galiba hehe bizim o zamanki dürüm tayfası açmıştı.biliyorum onları yaw, yeni mekanlar lazım :D[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 göztepe ssk nin o yolundaki 4 yol ağzina git sor , FIRAT dürüm diye , yakın ve güzeldir .. (ha bide nirvana dürüm var ki aman allah düşman başina :D ) ha bide bostancı da süper bi dürümcümüz var ama nasi anlatiim kartaldan kadikoy istikametinde giderken parkin önünden geç , benzinci (türk petrol) gelmeden araba yıkamacisinin yaninda ... o da güzeldir[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kardelen dediğin bostancı dürümcüsünün adı fırat ı da biliorum kadıköydekini bilmiodum mesela :D[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 caddebostan TADAL[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bodrumda anadolu yakası dimi :) tır![signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dela dürümcübey biizm evin dğibinde (dolayısıyla arkeynin de) biz kozyatağındakileri flan bitirdik zaten, Tadal inadınanın yanına bile yaklaşamaz, concon dürümcüdür inadına dürüm 1 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 inadına daha güzle aib fırat dürümden s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hehe o emniyetin oradaki gece caddede heryer kapalıyken baya çekici geliyor ancak yanımdaki kişiler yemek istemediğinden deneyememiştim, iyi olmuş.. bi gün önce fırat, üstüne inadına yapmak lazım ikisi de hoş, daha iyisine karar vermek adına.gerçi inadına nın fırat ı geçebildiğine inanmıyorum fırat a en son gideli 1 yıldan fazla oldu, baya büyüktü dürümü diye hatırlıyorum..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 acıbadem iş bankası konutLarının karşısında var bi tane adını biLmiyorum ama eti LezzetLi[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ahaha o çizimli tarifi galiba silt yapmıştı ve lünaparkın oradakine sikko dürümcü yazarak bizi kopamıştı :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İnadına...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bostancı da 7/24 küçükyalıya doğru giderken bostancı ışıkarı geçince sağda alt tarafta kalıyo, küçükyalı (adatepe) de hemşerim -çok salaş ama manyak doyurucu- tek geçerim.[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dürümcübey bizim yanımızda da hazır topic açılmışken dürümcübeyin telefonu kaybettim varsa verirmisiniz bu acil:)açım:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 moda dürüm var modada(hadi lan!) tek büfenin ilerisinde, dürümler biraz pahalı ama yediğim sucuk dürümün tadını üstüne akşam yemeği+kahvaltı almama rağmen alabiliyordum... bu arada tarif etseniz biraz olmaz mı ya? herkes bir inadına gidiyor ama biri çıkıp "aha şurda" demedi:( anlatın gidip yemek yiyecem[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: TiReSiAs, 13 Ocak 2005 10:45 tarihinde demiş ki: bostancı da 7/24 küçükyalıya doğru giderken bostancı ışıkarı geçince sağda alt tarafta kalıyo, küçükyalı (adatepe) de hemşerim -çok salaş ama manyak doyurucu- tek geçerim. adı ne?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bizim evin hemen burda fırat dürüm. bir de yanında konak var.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 küçükyalı'da minibüs yolu üzerinde bizim dürümcü.. İnanılmaz bir tad var içinde..Ektradan bir şeyler kullandığı kesin amcamın ama ne olduğunu bilemeyeceğim.. ayrıca üsküdar-bulgurlu'da aboov dürüm evi'ni öneririm..biraz yavaş servis ama güzel yer..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 MüDürüm rakip tanımaz :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 pendik-uzunlar durum de cok iyiler ayrıca cok super sos yapıolar durum yanında tabi bunla kalmıyor bi de bira bardagına ayran koyunca,ramazanları... oy oy acıktım walla simdi[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 inadına dürüm ne tarafta ben bilmiyorum :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 minibüs yolundan, bostancı köprüsüne çıkan yola sapıyosun, ilk sağa dönüşü geçtikten 50 metre sonra parkedip karşıya geçiyosun.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar