Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 "White Wolf" said: Dworgian tecrübeni üstü kapalı bile olsa paylaşırsan sevinirim, biz de bir ders çıkarırız ok. 3 sene çıktık. ailesi strict olduğu için birlikte yaşayamadık. ikinci ciddi ilişkisiydim. ailesi "ne olacak bu iş" modu girdiğinde evlendik. 2,5 sene sonra bir gün "ben istemiyorum" diyiverdi. gayet belliydi başka biri olduğu ve tabii ki inkar etti. sorunlar: 1) ailesi süper bir ailedir lafım yok ama aile tarzları taban tabana zıt (aileler 1 isteme 1 düğünde görüştü o kadar). bu durum ne olursa olsun evlendiğiniz kişinin hayat bakışını da etkileyen birşey. (yani "ben ailesiyle mi evleniom yeaaa" yalan) 2) ortak zevklerimiz çok azdı. 3) 1. madde sebebiyle beklentilerimiz, isteklerimiz farklıydı kısacası beklediğimizi bulamamıştık evlilikte. o evden kurtulmak için evlenmişti, ben de "artık aile olmalıyım bu kız da düzgün" diye. sonuçta boşandık. sebebi de belli. the end =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 WaNTeD said: araba falan alan sen miydin ki tüm evi ben döşedim. arabamız yoktu. boşanırken bana "eşyaların yarısını vercen dimi?" dedi. yav hehe dedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bu arada, iyi ki "ben istemiorum" demiş. Çünkü ben örf adet fln takan biriyim. Mutsuzdum ben de ama ailesine gidip "ya hehe olmadı bu alın kızınızı geri" diyemezdim. Bence evlilik kutsaldır. Aldatmadım ve aldatmazdım da. Mutsuz yaşardım sadece o yani. İyi ki bitmiş de şu an bulduğum ilişkiyi bulabilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian said: "White Wolf" said: Dworgian tecrübeni üstü kapalı bile olsa paylaşırsan sevinirim, biz de bir ders çıkarırız ok. 3 sene çıktık. ailesi strict olduğu için birlikte yaşayamadık. ikinci ciddi ilişkisiydim. ailesi "ne olacak bu iş" modu girdiğinde evlendik. 2,5 sene sonra bir gün "ben istemiyorum" diyiverdi. gayet belliydi başka biri olduğu ve tabii ki inkar etti. sorunlar: 1) ailesi süper bir ailedir lafım yok ama aile tarzları taban tabana zıt (aileler 1 isteme 1 düğünde görüştü o kadar). bu durum ne olursa olsun evlendiğiniz kişinin hayat bakışını da etkileyen birşey. (yani "ben ailesiyle mi evleniom yeaaa" yalan) 2) ortak zevklerimiz çok azdı. 3) 1. madde sebebiyle beklentilerimiz, isteklerimiz farklıydı kısacası beklediğimizi bulamamıştık evlilikte. o evden kurtulmak için evlenmişti, ben de "artık aile olmalıyım bu kız da düzgün" diye. sonuçta boşandık. sebebi de belli. the end =) abi senin en büyük hatan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 aman salla dwor gecmis olsun valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dostum vurasım geldi lan. çekip vururdum lan resmen. ne lan o? O NE LAN? "eşyolor yarı" demeden ağzına yapıştırdığım gibi ağlarken orgazm geçirirdi. gözyaşlarıyla banyo yapardım ben de. neyse şaka bir yana, bıngıldak'ın yanında 2-3 tane tatlı ve iyi insan örneği görüyorum. bunlardan biride sensin. umarım yeni evliliğin olursa, güzel şeyler yaşarsın. eskisi gibi olmaz umarım. Benim de 1 senelik ilişkim var. Ortak yönümüz fazla olmasada birbirimizin hobilerine, ilgi alanlarına ilgimiz var. Beraber çoğu şeyi paylaşıyoruz. Ailesi beni pek sevmese de(zengin istiyorlardı.) ilişkimiz 6-7 seneyi bulursa, evleniriz büyük ihtimal. Yani çok büyük süre geçsin istiyoruz ki değişeceksek anlayalım ama şurada yazılanlar insanı korkutuyor ha. sfpdgjısp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Aluriel said: abi senin en büyük hatan burda hatalarım çok daha farklı aslında. ama o kadar detayın yeri değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dana22 said: aman salla dwor gecmis olsun valla.. aynen abi çok şükür :D darısı mutsuz olan tüm evlilerin başına yeminle. hayat geçio fark etmiosun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian saol paylaştığın için, zevklerin uyması bende olmazsa olmaz birşey, beraber birşeyler yapmanın verdiği zevk yerine senin sıran benim sıram bence olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 aile kurmak zaten mülkiyet ilişkisi. bir insanı tahakkümün altına alıyorsun; BU BENİM diyorsun ya da o, SEN BENİMSİN diyor. bunu da devletin dayattığı bir sistematik içinde gerçekleştiriyorsun. evlendikten sonra kaymakamlığa gidip kayıtlı nüfus bilgilerini değiştiriyorsun. ona göre devlet istatistik tutuyor. zaten her şey yazılı. anlaşmalar, imzalar havada uçuşuyor. bir imzayla bir insanı zapturapt altına aldığına inanıyorsun da mal paylaşımı için imza atmaktan mı gocunuyorsunuz? ayrıca evlilik taahhüdüne madem bu kadar güvenilmiyor ve ek anlaşmalar imzalanıyor, o zaman evlenilmesin; ayrılınca da mal paylaşımı sorunu olmaz. bu niye yapılmıyor? e çünkü evlilik gibi tırt bir şeyin kutsallığına herkes inandırılmış da ondan. çünkü evlenince aileye ait olan çocuk başka bir kişiye teslim ediliyor. "sahipsiz" kalmıyor yani insan. sahibin formu değişiyor ama sahiplik, tahakküm aynı şekilde tesis ediliyor. aileden kopan şahıs ancak başka bir aile kurarsa bu kopuşa "izin" veriliyor. tabii bunun üstünü örtmek için de on bin takla atılıyor, törenler, düğünler, merasimler falan filan. kısaca, madem siz bir anlaşma yoluyla, devletin, ailenin veya harici bir otoritenin icazetiyle aşkınızı yaşayabileceğinizi düşünüyorsunuz (tabii ona artık aşk denirse) o zaman bir tane de yüz tane de anlaşma imzalayabilirsiniz, gocunmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bıyık gocunma falan yok, karşı tarafın genelde bayanların böyle bir beklentisi var, bana kalsa evlemen yaşamak harika. Yanlız kadınlar korkusunu bir ölçüde anlayabilirim, ama almanyada devlet naparsa yapsın gençler evlenmiyor yada çocuk yapmıyor, orda çoğu çift birlikte yaşıyor. Bana sorarsan koşulsuz sevgi aha orda işte. Aslında bir tanıdık bulsam gerçekten sormak istiyorum, bir kızlarımız çok korkuyolar evliliksiz bir ilişkiden siz nasıl bu kadar güçlü olabiliyorsunuz diye. Bana göre bizde bir delikanlı güçlü kadın imajı varya, bence gerçek güç işte bu korkusuz beklentisiz bir ilişki yürütebilme gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 sen de beklentisi olan "bayan"larla ilgilenme veya ilgileniyorsan kendinle hesaplaş. demek ki sen de güvence arıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dostum beklentisi olanların sayısı malasef yüksek, o kişiyi bulucam diye ömrümü yanlız geçirmemi bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 kaderde varsa... diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bıyık anarko komunist gibi yazmış resmen haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 "White Wolf" said: Dworgian saol paylaştığın için, zevklerin uyması bende olmazsa olmaz birşey, beraber birşeyler yapmanın verdiği zevk yerine senin sıran benim sıram bence olmaz. Rica ederim. Haklısın öyle. Bazen insan durumu ve karşısındakini doğru değerlendiremiyor. Zaman zaman tecrübe sert de olsa gerekli işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bir de white, biyik i dikkate alma. Ne yazarsan yaz, senin yazdığının aksi yönünde bir fikri olur kesin. Niye böyle davrandığını kendisi bilir. Ha belki bir de Marx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 white, önyargılı patileri dinleme. işlerine gelmeyen insanları troll diye yaftalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Abi evlilik anlaşmasında her şart açıkça belirtilmişse anlaşma yükümlülüğünü yerine getirmekle alakalı sonuçlar doğurur. "medeni kanun" said: I. Sözleşmenin içeriği MADDE 203.- Mal rejimi sözleşmesi, evlenmeden önce veya sonra yapılabilir. Taraflar, istedikleri mal rejimini ancak kanunda yazılı sınırlar içinde seçebilir, kaldırabilir veya değiştirebilirler. Aile mahkemesinde çalıştım, oradan biliyorum hususu. Eğer yaparsan bunu, çekişmeli bir boşanma davasında, eğer noter tarafından da tasdik edilmişse, kendin kanıt olarak sunmadan noterden istetebilirsin. eğer tasdik edilmemişse adli tıptan imzanın eşine ait olduğuna dair rapor alınmasıyla uğraşırsın, onun da sonucu ne olur bilemem. benim sana tavsiyem, evlenirken bunu düşünmemen, zaten sen bir anlaşma yapmazsan mal paylaşımı davalarında bilirkişi heyeti kim aile birliğine ne kadar katkı yapmış onu hesaplıyorlar. ha bir de unutmadan, düğünde takılan her türlü ziynet eşyası, nakit para kadınındır. bunları bozdurup araba da alsan, ganyana da yatırsan o kadının malıdır, bunu sakın unutma, ziynet eşyalarına kadın kendi rızasıyla vermediği sürece sakın dokunma. ha bir de, boşanmayı düşünerek evlenme. öyle evleneceksen, evlenme. boşver. yazıktır kendine, psikolojine. taraflardan birisi evlenmeye hazır değilse, bırak öyle evliliğin boşanmayla sonuçlanma ihtimali yüksek. umarım güzelce evlenir, güzelce yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Şu yukarıdaki postu kadınlarkulubune yazsam, hiç sakil durmazdı. nası bi insan oldum ya. ne evleniyonuz pompadan pompaya koşun hayatınızı yaşayın. yazık etmeyin kendinize. oh be, işte gerçek ben. HELL YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar