miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Toyota lexus veriyor oyunculara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Niye dert ettiniz arabasına binceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 opele ve hic bir gm markasina saygim yok valla kimse kusra bakmasin dsf cadillac gm miydi lan, o haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 pedrodan tam çapa olur yalnız ha, ilaç gibi gelir o bölgeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 DoruK said: opele ve hic bir gm markasina saygim yok valla kimse kusra bakmasin dsf cadillac gm miydi lan, o haric GM toparladı ya, Opel'i de Hintlilere satmamışlar mıydı? Insignia ve Avensis hemen hemen aynı araçlar bir de, zerre farkı yok gibi bir şey. Prestij desen ama sanırım özellikle ABD de falan Insignia daha çok tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 abd de insignia yok abi dsfasdf buick regal diyorsan bilemicem, ki o da oyle cok tutan bir arac degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Aynı araçlar zaten aynı sınıfta birbirlerine rakip araçlar bunlar. Opel insignia dediğin zaman biraz daha üst level araç akla geliyor. Toyota ise daha kullanıcı dostu, daha az lüks/gereksiz donanım, daha fazla dayanıklılık özelliklerine sahip. O yüzden bi futbolcu aracı dediğin zaman avensis/insignia arasında insignia seçilir imaj nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 benim gordugum gezdigim ulkeler arasinda opel bi tek turkiyede ciddiye alinan bi marka abi :( toyotanin emektar isci sinifi arabasi oldugu bi gercek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Yapma abi yuh sdfgdadfg. Sen denk gelmemişsindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 DoruK said: abd de insignia yok abi dsfasdf buick regal diyorsan bilemicem, ki o da oyle cok tutan bir arac degil ne bilim la, dizilerde falan paso hep o var dedim popüler ki PR yapıyorlar durmadan asdfsda gerçi bir süredir dizilerde de yok lel, hep Chevrolet döndü murica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 İsveçli stoper Milosevic dün menajeri ile birlikte İstanbul'a geldi. Sağlık kontrolünden geçti. Ancak Slaven Bilic'in "Daha tecrübeli bir oyuncu istiyorum" demesiyle geri gönderildi. http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2015/01/01/milosevic-geldigitti Bu haber doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Milosevic zaten Bilic'in istediği tipte bir oyuncu safsdsdf Geri gönderilmemiştir tahminen görüşmeye vs. gelmiştir. Ama Bilic'in tecrübeli istediğini zaten bayağıdır söylüyorlar ki çok haklı, takımda yaş ortalaması zaten bayağı düştü ve oyuncuların tamamı takımla birlikte büyüyorlar. Takımın geçen seneki hali vs. ortada. Olmuş, tecrübeli ve hırslı adam gelince nasıl seviye atladığında ortadaki Sosa ve Ba işte. Beşiktaş'a bu ikisinden en az bir tane de savunma ya da ön liberoya vs. lazım. Yani eğer stopere bu tip bir adam listede varsa Milosevic yerine onu almaları kısa vadede daha mantıklı bir hareket olabilir. Zaten Bilic'in korkaklığının temel sebebi biraz da "önce bir şampiyon falan olalım da gerisini sonra düşünürüz" kafasında gittiği için. Hani kısa vadede başarı şuan adam için en önemli şey benim gördüğüm kadarıyla yoksa kararlarında vs. bu kadar günü düşünerek hareket etmezdi. Geçen yıl çok daha rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 şu stad bitsin yaaa https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=429467300539310&id=355189541300420&_rdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Gaziantep BB; Muhammed Demirci ile olan kiralık sözleşmesini feshetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Al-Hilal hem BJK'ye hem de Demba'ya çok büyük teklifler vermiş diyorlar. Yaz döneminde olası bir transfer olabilir eğer Demba isterse falan deniyor. Son olarak; https://pbs.twimg.com/media/B6slXa-CcAA8Guv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ooo orasi daha musluman diye gider valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Bilic'in adamı daha tecrübeli birini arıyorum diye göndereceğini zannetmiyorum.Bu transfer gerçekleşmiştir diye düşünüyorum. Milosevic hayırlı olur umarım. Ulan kırk yılın başı iyi bir forvet bulduk o da seneye katara mı gidecek şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 said: Beşiktaş güreş takımının lisanslı sporcularından 16 yaşındaki Cem Yılmaz, bıçaklı kavga sonucu hayatını kaybetti https://pbs.twimg.com/media/B6stcvFIUAEIwL5.jpg Anlatılana göre dar sokaklar vs. yüzünden yanan bir eve geç müdahale edebilmiş itfaiye, mahalleli de taş vs. atmaya başlamış. Çocuk ne yapıyorsunuz, atmayın etmeyin vs. araya girip millete engel olmaya çalışırken biri bıçaklamış. Yazık günah lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 he kesin öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 PTT 1.Lig takımlarında Gaziantep BB. Messi Muhammed'in kiralık sözleşmesini feshetmiş. Böyle büyük yetenek fazla geldi PTT 1. Lig'e herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Cons'un mallığını yeni gördüm, klasik Cons'tan bile beter bu sefer de neyse... Yazmaya geldiğim şeyi yazayım. said: Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir: Alexander Milosevic’in şirketimiz profesyonel futbol takımına transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre; AIK Futbol Kulübüne 1.000.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir. Oyuncu ile 3,5+2 yıllık olmak üzere aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır: -2014-2015 sezonu 2.yarısı; 425.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2015-2016 sezonu; 500.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2016-2017 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2017-2018 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2018-2019 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2019-2020 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abi bu fiyatlar ne ya yemin ediyorum bu işi öğrendi bu yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hayır birde Anderlecht teknik direktörü milosevic için parayı seçti demişti şuraya gel para mı la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abi yönetim harika yemin ediyorum, ölüye vuruyorlar pazarlık yaparken :D Bundan iyisi şamda kayısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DarKRideR said: Cons'un mallığını yeni gördüm, klasik Cons'tan bile beter bu sefer de neyse... Yazmaya geldiğim şeyi yazayım. said: Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir: Alexander Milosevic’in şirketimiz profesyonel futbol takımına transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre; AIK Futbol Kulübüne 1.000.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir. Oyuncu ile 3,5+2 yıllık olmak üzere aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır: -2014-2015 sezonu 2.yarısı; 425.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2015-2016 sezonu; 500.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2016-2017 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2017-2018 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2018-2019 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, -2019-2020 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti, Şu paraya bizin yedekler oynamaz gs de TEbrikler. Gerçi oyuncuyu tanımıyorum. Birde güzel oynarsa gerçekten tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar