Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmdaat, cebime spam dadandı

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Ya bu ne ya
dün içerde bişile uğraşıyorum cep telefonum ardı ardına 10 defa mesaj geldi sesi verdi

SKYTURK, HABERTURK, SHUBUO, 2027 falan

bi kurtulma yolu var mı, şu an işyerindeyim ve 5 dk da bir iki mesaj geliyor bana[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

ehehhe Shubuo (şunun bunun o su)'ya seni üye yapmışlar zıçtın :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ehe bu hiçbişiy abi ilerde gelişmiş telefonları yaygınlaşınca, daha da gelişince kimbilir ne sorunlar çıkacak
spyware di virüstü.. onlarda antivirüs de kuramazsın ki hafıza yok bişiy yok
herhalde şebekeden tararlar mesajları lol :D[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe bana da Park Orman'da yapılan tüm partilere davet mesajı geliyo, hele yazın çıldırtıyor ama nereye numaramı verdim de gelip duruyo bilemiyorum..[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 14 Ocak 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
ehe bu hiçbişiy abi ilerde gelişmiş telefonları yaygınlaşınca, daha da gelişince kimbilir ne sorunlar çıkacak
spyware di virüstü.. onlarda antivirüs de kuramazsın ki hafıza yok bişiy yok
herhalde şebekeden tararlar mesajları lol :D

symantec cep telefonları için antivirüs çalışmalarana start verrdi bile.. gelecek dediğin de 3-5 yıl sonrası fazlası değil :)[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

Hah, symantec antivirus yapmaya başladıysa, her an cep telefonu virusleriyle karşılaşabiliriz.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

cep telefonlarında hafıza yok mu??? $imdiden benim telefon bile 12mb mı ne hafızaya sahip :)

ki zaten antivirus programları dola$ıo nette $u sıralar telefon icin, bikac tane de yeni trojan virus vari $eyler cıktı

[Bu mesaj uzumlukek tarafından 14 Ocak 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

söylemedi demeyin symantec cep telefonu için antivirüsünü piyasaya sürdüğü gün bir sürü symbian virüsü pörtleyecektir aha patinin burasına yazıyorum[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

üyelik süren biitene kadar spam den kurtulamazsuın :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...