Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 eski üyelerden deathlord, banlanmış işte facebooktan ulaşıp sormamı rica etti. D&D kitaplarının Türkçe çevirilerini arıyormuş. İngilizceleri kendisinde varmış ve Türkçelerini de almak istiyormuş. Bunun yanında DM guide de arıyormuş. Basılı olabilir dedi, ingilizce de olabilirmiş bu yokmuş. Ayrıca DM Guide elinde olan biri PDF'e çekebilirse vs. de olur dedi. PDF olarakta kitapları satın alabilirim dedi. Eğer satmak isteyen ya da yardımcı olmak isteyen biri olursa PM'den bana gelsin, facebook'una yönlendireyim siz kendiniz konuşursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 netten pdf bulamayıp sana facebooktan ulaşıp senin aracılığınla buradan istemiş he? vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ya son çare olarak PDF vs. de olur demişti. Öncelik basılı kaynakları bulmak, yoksa onlara da tavım anlamında diyor. yani ben öyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 hangi edition istiyor dm guide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 said: abi ingilizce pdf ler var da türkçe'ler kalmamış nette 16gb ingilizce frp dökümanı var bende türkçe benim bulamadığım link varsa ona da fitim GM Guide içinde Türkçe'ye çevrilmiş tek 3 var bildiğim kadarıyla dedi. O olursa sorun olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 valla türkçesi zor gibi ya. çıkmaz yani benden sdfsa. zamanında baya dalgasını geçmiştik türkçe çevirilerin, çok kötüydü çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Oyuncunun el kitabı var yıllardır yatıyor. Vereyim mi? 3.5 e sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 pm'e bak abi :D sen alıcıyla direkt kendin konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi ingilizcesi yoksa sıkıntı olabilir ya kitapla falan bilen birinin anlatması daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar