Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25000 euro.ya otomotik vites araç tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
babam işi nedeniyle artık tuzlaya gitmek zorunda ve bakırköyde oturuyoruz.yol ölüm birazcık(!).opel vectra 2.0 var 150000km.de o gidecek yerine otomatik gelecek.fiyat sınırıda 25000euro. ne olsa makbul olur.komfor ön plandadır.tavsiyeler beklenir.[signature][hline]alea iacta est...
Mesaj tarihi:
walla ben Mercedes-Benz E200 tavsiye ederim... Konfor zaten on planda Ama diger konularda da tartısmasız lider :))[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Mesaj tarihi:
wala sınır var 25oooeuro 33ooo olma şansı yok biizmde elimizde değil.
sedan bir araç olacak evet.opel vectra.dan ineceğiz bide onu verdiği bi durum war at-eşek olmasın yani.
golf denmiş o ne yazıkki şirket kapsamında spor araç sınıfında
sanırım 1,6 mondeo olcak
ha bide sıfır olcak bu araba tercihi[signature][hline]alea iacta est...
Mesaj tarihi:
0 ile sınırlanması tercihlerinizin çok kötü olmuş 0 olmasa birçok araç sayılabilir ama 0 olduğunda tercihler sınırlı aslında 3000 Euro daha koyup üzerine size Bmw 1 serisi önerebilirim bence değerlendirilmesi gereken bir seçim.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Ben bu arabanin sahibiyim guzel araba cok iyi kaciyor

ama cok iyide benzin yiyor 15lt olarak tutun kafada

said:
Absolut, 24 Aralık 2004 02:22 tarihinde demiş ki:
Volvo S40 T4 (200beygir, full full aksesuar, 50-80k km) Bence dahası yok. Daha geçen hafta bir tane aldık 38milyara ordan biliyorum.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Arabanın modası mı olurmuş? Eski mondeolar toplatılmadığı sürece ne gibi bir sorun yaratabilir ki? :)
Ayrıca bir arabanın 20 yıl boyunca yedek parçası falan üretiliyor. Firma bu garanti ile satıyor arabayı.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken:
in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything
Mesaj tarihi:
yinede alındıktan sonra bi burukluk yaşamasınlar diye dedim :)

mesela ben 0 bi araç alsam 3 ay sonra yeni kasası çıksa ah ulan şansa bak derim şahsen. seninki halk arasında eski kasa olmuştur :=[signature][hline]i love this game!
Akvaryum Tutorial
  • Yeni Oluştur...