Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erken yatıp erken kalkak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani ciddi erken
6-7 gibi yatıp 3-4 gibi kalkıp uyumasam kış için daha iyi sanki

5 gibi kahvaltı, 9da bişeyler atıştır, 2'de öğlen yemeği

iyi fikir mi?
Mesaj tarihi:
İstanbulda bir arkadaşımın ahşap fabrikası var, mesaiyi 05:00-14:00 yaptı, servis 04:00da toplamaya başlıyormuş işçileri. Verim çok arttı , herkes memnun trafikte bekleme süresini hayata döndürdük diyor. İşçiler de günlük işlerini, muhtar, çocuğun okulu, resmi işler v.b yapabiliyor falan dedi. Alışınca seviyor demek insan. Bir de biz İzmirden istanbulun trafik işkencesini pek algılayamıyoruz.
Mesaj tarihi:
@sosti:

2de bitmesi iyi de erken yamssa işçi iyice yamulur uzun vadede

dana22 said:

hormonlarinin duzenini opme istersen..

hava ararınc ayatıyorsun zaten
12 de 1 de yapmak daha fazla öpüyor
Mesaj tarihi:
1 tane hormonun yok ki..aydinlikla regule oldugu sanilanlarin yaninda kendi saati olan da bir suru hormonun var..arti bunlarin birbirleri ile iliskileri var.ha 1-2 saat cok oynatmayabilir ama 4-5 saat bilinmez..dene bakalim
Mesaj tarihi:
sostizm said:

İstanbulda bir arkadaşımın ahşap fabrikası var, mesaiyi 05:00-14:00 yaptı, servis 04:00da toplamaya başlıyormuş işçileri. Verim çok arttı , herkes memnun trafikte bekleme süresini hayata döndürdük diyor. İşçiler de günlük işlerini, muhtar, çocuğun okulu, resmi işler v.b yapabiliyor falan dedi. Alışınca seviyor demek insan. Bir de biz İzmirden istanbulun trafik işkencesini pek algılayamıyoruz.

04:00 servis için 03:30 civarı kalkmak lazım. her akşam 9-9:30 gibi yatmak pek herkese göre değil gibi sanki
Mesaj tarihi:
İstanbulu bilmem ama Fabrika Ümraniye yakını biyerde ve karşıdan servis geliyor, trafik ÇEKİLMEZ boyutlara ulaşınca bu çözümü bulmuşlar. Ümraniye ulaşımı zor bir bölge diye tahmin ediyorum.

Uyku da kesinlikle alışkanlık işi. Eve gidip 14'de yatmıyorsan sorun yok, akşam yemeğini 6 gibi ye 8 gibi yat, 4 gibi kalk oh mis gibi.
Mesaj tarihi:
05-14 çok saçmaymış lan...

bazı şirketlerin uyguladığı 08-17 mesaisini çok destekliyorum bu arada, hem sabah hem akşam trafikten yırtıp temiz 45 dakika kazanıyorsun gün içerisinde. ama 05-14 ne lan öle hasdufhauhsdaf.

06-15 falan olsa hadi neyse 5'te mesai başı için temiz 3.30'da kalkmak lazım. 3.30'da kalmak için 9 gibi yatmak lazım falan filan...
Mesaj tarihi:
yine tatava çıktınız konudan bir bekletim kalmadı

kalksam yazcaktım zaten typo olmuş aqülya

dana22 said:

4-5 saat uyursun da ne kadar dinlendirici olur.

kimin yorduğuna göre değişir o

http://1.bp.blogspot.com/_3_-A45YgzHc/TO8SDezGFoI/AAAAAAAAAII/KoRbZ1VelkU/s1600/megan-fox-morning-wallpapers.jpg
Mesaj tarihi:
Bünyeye ve yaptığın işe göre değişir, bizim gm mesela, adam 5 saat uykuyla yaşıyor sporunu yapıyor toplantılara giriyor çıkıyor. Yanioluyor bir şekilde, benimde günde 20 dakka düzenli kestirebileceğim bir yer olsa yapacağım da işte yok öyle bir şey
  • Yeni Oluştur...