ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Arkadaşlar, WinDVD programında Divx altyazıları nasıl görüntüleniyor ya da görüntülenebiliyor mu? Nasıl?
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hmz, bikaç kere kullanmıstım da öle cok zor bişi deildi.. yani eger bulamadıysan DVDde subtitle optionı yoktur. çünkü bana bikaç DVD denk gelmişti o şekilde..
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Aslında subtitle diye bir şeçenek var menude ama sanırım o DVD için geçerli. Bu kadar kurcaladıktan sonra o kanıya vardım. Ama daha önceden bir yerllerde media player ve o tarz programlara altyazı ekleme gibi bir şey söz konusu olabiliyordu diye bir şeyler okumuştum diye hatırlıyorum. Var mı öyle bir şey herhangi bir ek programla felan??
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 onda yoktur tavsiyem bsplayer kullanman subtitle secenegi hemen yaninda oldugu icin oldukca kullanisli divx icinde subtitle dosyasini kendin secebiliyorsun ftp://ftp.ttnet.net.tr/pub/simtelnet/win95/mmedplay/bplay086.exe buda linki[hline]
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 radlight cok kullanıslı onu tavsiye ederim.. www.download.com da aratırsan cıkar muhtemelen..
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Peki Ceday, Radlight neden altyazılarda Türkçe karakter göstermez?
stirner Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 MicroDVD gösterir Türkçe karakter ama kullanımı biraz daha karmaşık,bir de onu dene...
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 abi sag tıkla.sanırım advanced da olcaktı..ordan font ayarlarına girceksin. Turkish seçeceksin :)
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Süpersin Ceday hallettim saol. Süper de çalışıyor. Artık Mulholand Drive' yi tekrar seyredebilirim.
Öne çıkan mesajlar