Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlarla ilgili bi soru

loco

Öne çıkan mesajlar

Size bi sorum olacak aranızda kız arkından ayrılıp etrafa eziklenen hic oldumu yani arkadaslarına "ulan beni terkettttiiii yapılırmı lan bu banaaaaaaa"die aglıyanınız hic oldumu (kesin olmustur)olan varsa cvpları bekliorum sonucları neler oluo cok meraK EDİORUM
Sosyal ağlarda paylaş

bak o oluyo ama bazı tipler oluyo boyle cıkıyolar piyasaya sırf etrafa yuru be arkandayız dedirtmek icin aglayıp sızlanıolar cok guluorum yaaa benim gibi delikanlıya yapılırmı beeaaaaaa ehuehuehuehu[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam uzulebilirsin muhabbeti acıldıgında "ahh ahh" diyebilirsin, bazen icinden gelince haykırabilirsin hatta rakı sofrasında gayet de dagıtabilirsin ama etrafta oyle bagırıp sızlanmak uzuntunu deil palyacoluk yeteneklerini paylasmaktır bence.

Edit : Ya tabii yine de sevgiliden ayrılmak bayaı acı veren bi olaydır. Ki bu durumda herseyi yapabilir insan da yanlıs anlasılmasın ustte dediklerimi ben sadece ilk mesajda belirtilen tipte insanlar icin soyluyorum. Hani sevgilidir ayrıldıgını umursamayıp ustune bunu kendi populeritesi icin kullanan insanlar... [signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05

[Bu mesaj Saendul tarafından 10 Ocak 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birde vardırki uzun bir süre bu ayrıldığı insana gitmesin diye içinde tutmaya çalışan ama her dışarı kaçırdığında hemen eski sevgilisine iletilen insanlar[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

O bensiz olabiliyor ise
Ben onu hiç tanımadım mantalitesi hakimdir bende..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi içimde öyle dediğim oldu tabii...ama bunu dışarı dökmem...dışarı dökeceğime içime bira akıtmayı yeğlerim;)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Sosyal ağlarda paylaş

walla anlattığın gibisini görmedim...görsem heralde önce ben hallederim..
iç çekerim ama yandığım olmadı gidenler gider kalan sağlamlar benimdir düşüncesini izlerim[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

Koşturdum ardından
Hoşnutum derdinden
Şikayet etmedim
Bunca yıl halimden....

2 yıldır seviyorum..Ahhh yaktın beni die ortalığa falan düşmedim...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi arkadaşım vardı...onu çok seviyodum.yeni bi kızla tanıştı benle konuşmaz oldu.ben bayağı üzüldüm tabi.ama bunu ona belli etmedim.kısa bi süre küstüler kız tekrar benle konuşmak istedi,ben onu çok sevdiğim için bırakamadım ama hiç eskisi gibi olamadık bi daha:[[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...