soydaner Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Arkadaslar Bronx Sriptlerindeki Faction Guildinde Sorun cıkıyor diyor.Onun Yapilmısini Link olarak koyabılırmi acaba yardimci olabilirmisiz ¿¿¿ [email protected]
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Burada hazir aranmisi var, yardimci olur umarim/sanirim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
soydaner Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Baggi Yardimin icin Saol Ama Bulamadım sanirim.Hazir Scpsi ayarlanmis olarak arıyordum.Cok Fazla ugrasamiyorum.Lutfen yardimci olursan ii olur aga
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kurulusu hakkinda 5-10 tane konu acilmis, iki dakika okur ve ugrasirsan sonuca ulasirsin sanirim. (Ayrica Nebula scriptleriyle ilgilenmedim ve suan evde degilim.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Öne çıkan mesajlar