Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sistem Gereksinimleri Windows 95/98/NT Pentium 90 or higher 16 MB RAM DirectX-Compatible SVGA Video Card Microsoft-Compatible Mouse Double-Speed CD-ROM (Quad Speed for Cinematics) Oyunu Nasıl Edinebilirim? www.weblebi.com - StarCraft+Broodwar 21 milyon a satın alabilirsiniz. http://www.blizzard.com/StarCraft/scdemo.shtml - StarCraft demosunu indirebilirsiniz (28 MB) StarCraft.Gen.Tr Bu siteden starcraft broodwar oyununu indirebilirsiniz.(108 mb) Patchler http://www.blizzard.com/support/?id=msc0411p , StarCraft veya BroodWar için v1.11 Linkler Strategy Commanders' Universe Oldukca hoş tasarımı olan SCU'de bir çok dosya , replay , haber ve döküman bulabilirsiniz. Bu site aracılığı ile bir çok turnuva düzenlenmektedir. Sylveria Türk StarCraft sunucusu. Craft Merkezi Bir çok haber , döküman ve replay e ulaşabileceğiniz bir site NG Clan Nightmare Gate StarCraft clanının internet sitesi. Clan hakkında bilgileri , gelişmeleri takip edebilir ve oldukca hoş replaylere ulaşabilirsiniz Mesknet Replay paylaşım servisi sunan bir web sitesi. Starcraft.org StarCraft hakkında bir çok dosya ve dökümana erişebileceğiniz bir site. Elite Grounds Battle.Net hakkında birçok bilgiye ve replaylere ulaşabileceğiniz bir site . Bu başlığın altına lütfen SC:BW ile ilgili bildiğiniz hoş siteleri yazın.[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 Eylül 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 Eylül 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 http://www.sclegacy.com Benden bir link bu da. SC Legacy eskiden çok baktığım bir siteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 SC'nin rip olmayan versiyonunu nereden çekebilirim?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 paticik warez forumu mu oldu yoksa broodwar freeware mi ?[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Direk download linkini kaldırdım[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 06 Eylül 2004 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sc nin freeware versiyonu falan yok . sadece piyasada crackli versiyonu var . orjinal oyunda pek tabii ki cd-key istiyor . zaten b.net e girip girememeniz oyunun orjinal olup olmadigi ile ilgili degil . pek cok oyuncu benim gibi crackli versiyonunu tek cd den yukleyip ufak bir program sayesinde sahip oldugu keyi girip bnet te de oynar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 huun sen olayı kavramamışsın boşver :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Broodwar için gerekli olan son patchleri yaptım sonra birsürü replay çektim yazılan sitelerden ama sanırım versiyon sorunundan izleyemiyorum. Son patchle izleyebileceğim replayleri hangi siteden çekebilirim bir link verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Tamam çözdüm sorunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakobra Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Selamlar arkadaslar, Ben eskiden deli gibi oynardim net cafe'lerde bu oyunu hala buyuk kitleleri pesinden kosturmaya devam ediyor ne guzel :) simdi size sorum, herseyi iyi hos yazmissiniz da soyle netten basit bir sekilde oynamak icin ne yapmam gerektigini de bir yazsaniz (galiba once bir orijinal starcraft edinilecek sonra direk battlenet'e mi girilecek olayi bu mudur yanlizca?) Tesekkurler Yanitlar icin Simdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hehe evet olay sadece o battle.nete girince herşey tamam u.pdateleri falan kendi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar