Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Acil] Bilgisayarım Açılmıyor!

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Evet, dün power on şifresi koymaya çalışıyordum bilgisayara, bu sırada bilgisayar bol restart oldu tabii. Sonra bir kere kapadım, bir daha açılmadı. Düğmesine basıyorum o bana bakıyor ben ona. Daha önce de olmuştu böyle bir sorun, fişini çıkarıp taktığımda düzelmişti. Ondan sonra bir kez daha oldu (tahminen 1 hafta falan olmuştur, belki birazcık daha fazla) fişi çıkarıp takmama rağmen sorun devam etti. Ben de ümidi kesip evden çıktım. Eve geldim baktım bilgisayar açık, abime sordum "Sen mi açtın?" diye, o da gayet sakin "Evet?" dedi. "Nasıl açtın?" dediğimde ise bana garip bir bakış atarak "Düğmesine basınca açılıyor." dedi. Yani sorunu zaman çözmüştü. Dün akşam aynısı tekrar yaşandı. Fişini çıkarıp taktım, pek bir fayda etmedi. Ben de bekledim. Saatte bir falan açmaya çalıştım olmadı. Ondan sonra gece geç olunca Türklerin ünlü lafını söyledim: "Sabah ola, hayrola.". Sonra sabah olmuştu, peki hayrolmuşmudu? Birazdan görecektim. Bilgisayarın düğmesine basmamla, sabah olmasına rağmen hayrolmadığına bizzat şahit oldum. Evet. Bilgisayar hala açılmıyor ve acilen benim bu bilgisayarı açmam gerekiyor. (En geç 7.20'ye falan kadar.) Biliyorum sabahın köründe kimse olmaz (Bonecrusher belki :)) ama gene de Allah'tan umut kesilmez. Değil mi? Yaa yaa...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Ara sıra çalışmıyo, ara sıra normal çalışıyosa güç kaynağında sorun olabilir. Gerçi çok anlamıyorum ama restart veya shut downsız kapama sonucunda güç kaynağında sorun fln olmuş olabilir..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 14 Ocak 2005 06:40 tarihinde demiş ki:
power suply a giren fişi(yani kasaya güç gelmesini sağlayan kabloyu) cıkart 3-4 dk beklet sonra tak fişi aç calısır

olay bu yani :)

Bildiğimiz ana kablodan bahsediyorsun değil mi? Elektriği sağlayan bildiğimiz kablo?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ben de kablo çıkarıp takmayı tavsiye edecektim, power supply ını başka bi makinede dene eğer düzgün çalışırsa sorunu elektrikte aramaya başlayabilirsin[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...