Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bugün Steelseries 5h v3 headset aldım ,ses vs gayet iyi ancak mikrofonla nerdeyse konuşulmuyor ,max ayarlarda bile mikrofonu agzına sokarsan çok çok az ses geliyor. Volume,boost gibi her türlü ayarı maxladım ama faydasız ,ses kartı yok asus m488atd onboard ,win 7 Google'ı da yalayıp yuttum ama çaresiz kaldım ,var mıdır benzer sorunu yaşayan veya tahmin yürütebilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 nerede kullanıyorsun mikrofonu skype, oyun vs? aynı anda ya da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 şimdilik hepsinde denedim,hepsinde sonuç aynı ,skype ,facebook konuşma zımbırtısı ,oyun ,boost u 30 yapınca inanılmaz arka plan gürültüsüyle bagırarak konuşabiliyorum ,onun haricinde ses yok denecek kadar az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Noise cancellation gibi birşey yok mu ses kartı ayarlarında? Genelde driver yazılımını kurunca çıkıyor o zımbırtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Var ama 30 db ile bile ses yeterli çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 mikrofonda koruma bandı falan olmasın sökmediğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 öyle bir şey göremedim şmdi tekrar baktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Onboard kartın dandikliği bence. Sırf o yüzden harici ses kartı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bana da öyle geliyor ,daha önce micli ucuz olanlardan kullanmıştım pek sorun çıkmamıştı gerçi ama bunda patladı ,işin kötüsü şimdi bunu ne diye iade edicem kulaklıkta sorun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Usb ses kartı falan bulup dene bence. Zannetmiyorum mikrofonda problem olsun. Aynı yanılgıya bende düştüm g430 aldığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 steelseriesler ses kartı olmadan pek randıman vermez. mic önemliyse usb ses kartı olan bir şey alsaydın keşke. bence 200 civarına alınabilecek en iyi kulaklık şu: http://www.sanalmarketim.com/plantronics-gamecom-780-gaming-usb-mikrofonlu-kulaklik/p_39210/ ambalaja zarar vermediysen kullanılmamış gibi geri paketleyip her türlü iade edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar