WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Selam geçenlerde konusunu açmıştım driver ile ilgili. casper w765s laptop var arkadaşta, ona GPU driverı yükledim oyuna girip test ettim falan sorun yoktu, laptopu teslim aldı benden şu anda windows açılıyormuş ama siyah ekren geliyormuş sonrasında sorun ne olabilir. Windows başlatılıyor yazısından sonra simsiyah oluyormuş ekran.
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 FN + Fonksiyon turşlarından birinden düzelmesi lazım onun.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 1. Adaptoru laptoptan cekin 2.Laptopun pilini de cıkartın 3.Herhangi bir usb flash bellek yada benzeri cihazlar varsa bunlarıda laptoptan sokun 4.15 sn kadar power butonuna basın kı kondansatorlerdekı elektrık bosalsın. 5.Laptop pilini ve adaptoru laptopa gerı takın 6.Guc tusuna basıp sıstemı yenıden calıstırmayı deneyın
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 devreler arasında statik elektrik birikmiş 4. adım (tamponlama) sonunda statik elktrik boşalınca sistem açılır diyorlar forumlar
Mal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bendede oluyordu o. ekran kartı daha önce tamir görmüştü. güvenli modda açıp ekran kartını devre dışı bıraktım. bi süre öyle kullandım ekran kartsız. sonra artık direk açar açmaz siyah ekran vermeye başladı.
Öne çıkan mesajlar