eldar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ben de onu dicektim, tabi ki tıp bilgim sınırlı ancak antibiyotik verirse doktor ben bunsuz da geçiririm denmez mesela. Antibiyotik almadan da atlabilirsin hastalığı ama ne biliyim böbreklerin zarar görür. E şimdi doktor bir ilaç verirse, başka bir doktora gidersin o da verirse bir üçüncüye. Hepsi de antidepresan diyorsa demek ki alman gerekir. Değişik doktor dene istersen bakalım o ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 eldar said: ben de onu dicektim, tabi ki tıp bilgim sınırlı ancak antibiyotik verirse doktor ben bunsuz da geçiririm denmez mesela. Antibiyotik almadan da atlabilirsin hastalığı ama ne biliyim böbreklerin zarar görür. E şimdi doktor bir ilaç verirse, başka bir doktora gidersin o da verirse bir üçüncüye. Hepsi de antidepresan diyorsa demek ki alman gerekir. Değişik doktor dene istersen bakalım o ne diyecek. İlk nöroloğa gittiğimde nöropatik ağrı sebebiyle gitmiştim başka hiç şikayetim yoktu kusmalar ağrılar vs. , böyle derdimi falan tam anlatamadan stres yaptın mı bu aralar dedi evet dedim verdi citolesi. Sonra kusmalar/uyuşma ve ağrılar başladı işte. Kaygılı olduğum durum semptomların fiziksel kaynaklı olduğu zaten bununla ilgili bir muayne falan olmadığında rahat hissedemiyorum. 2. nöroloğa gidişim -başka doktor- uyuşmalarla ilgili oldu bu sefer özele gittim MR istedi işte onuda yarın çektiricem anca, önceki doktorun verdiği ilacı sordum çok hafif bir doz istersen kullanabilirsin dedi ayaküstü. Kullanmama sebebim SSRI leri öcü olarak görmem falan değil, elimden geldiğince kendimi rahatlatmaya çalıştım, ama fiziksel olarak semptomlar çıktı, halsizleştim vs. dedim ki şu MR sonucunu doktora göstereyim sonra tüm şikayetlerimi anlatayım bir psikiyatra ilaç derse kullanıyım. Sonra sarı kantaron okudum biraz araştırdım falan bu süreçte ufakta olsa sakinleştirir biraz daha rahat uyurum diye düşündüm ama konu dağıldı tabi hehe. Hala ilaçlarımla etkileşimini bilmediğim için tırstım -kaygı varan 2- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ben içiyom 1 haftadır sarı kantaron tarçın limon destekli falan. günde 2 kere. melek gibiyim sanırım placebo falan değilse sdf. senin bahsettiğin tarz major bi problemim yok sanıyorum gerçi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yav said: ben içiyom 1 haftadır sarı kantaron tarçın limon destekli falan. günde 2 kere. melek gibiyim sanırım placebo falan değilse sdf. senin bahsettiğin tarz major bi problemim yok sanıyorum gerçi ama. Bende içicemde işte ilaç etkileşimlerinden tırsıyorum hehe. 3-4 defa pasifflora içtim mesela hiç etki etmemişti umarım sarı kantaron eder, belki kantaron içmeye gerek kalmadan psikiyatra gitmiş olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 postlarindan anksiyete fiskiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 tiLi said: postlarindan anksiyete fiskiriyor Accık vereyim mi bende fazla var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar