hydrelix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Guardians of Nightfall ile ilgili hertürlü sorunuzu cevaplamak amacı ile açtım bu forumu. Klanımız üye olmak isterseniz www.wowturk.com ya da avaturkten başvuru yapabilirsiniz. bu arada klanla ilgili ya da ilgisiz wow hakkında herşeyi msn de konuşabiliriz...[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Doğru yolu bulun. Horde'a katılın.. Aydınlanmak istiyorsanız tıklayın[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bi kere türkiye nin ilk ve tek guild i değilsiniz ayrıca aynı server a bekleriz sizi kesmek çok büyük zevk olacak :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bulduk doğru yolu zaten :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hydrelix gelişmelerin takibindeyim abi durmak yok Guardians Of Nightfall [Bu mesaj deadea tarafından 13 Ocak 2005 06:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Dungeon_Master, 12 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Doğru yolu bulun. Horde'a katılın.. Aydınlanmak istiyorsanız tıklayın evet doğru yolu bulun.(yok bize daha iyi propaganda lazım...)[signature][hline]Hırrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hydrelix aksam msn de görüsürüz...[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bi klan kurduk bin ah işittik ne demek ilk ve tek değil ole bi iddam mı olmuş. ben sadece wow konuşabilecek ve oyunda birlik olabilecek dostlar arıyorum. EN İYİ olmak gibi bir hırsaım yok. bu arada wowturk benim sitem değil insallah bir gün bizimki de açılacak. ama wowturk bizi o kadar iyi sahiplendi ki teşekkür etmek bir borç benim için...[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yok canım şaka şey ettim bu bannerdan gördüm zaten[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 "Ilk ve tek WoW Guild Portali" denmis zaten, guildi denmemis.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 arkadaşlar wowturk hakkında soyleyebileceğim tek şey şu ki: adminleriyle sohbet ediyoruz isteyen her klanı kabul ederler. çok iyi insanlar. şu an yeni domainlerine taşındığı için biraz sorunlu. bu da doğal. ama hepsi halledilir şeyler. eğer girerseniz sorunları site adminine bildirin bir nevi test aşaması. bu arada sitede her şey yoluna girince bizde GoN olarak ordan haberleşiriz. orda forumumuz var...[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Dungeon_Master, 12 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Doğru yolu bulun. Horde'a katılın.. Aydınlanmak istiyorsanız tıklayın ben hordeum ama horde doğru yol olduğunu sanmıyorum. Horde için su slogan nasıl Horde seçin içinizdeki canavarı keşfedin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ilk mi değil mi bilmiyorum ama burda turkishwow adında bir guild portalı açılmıştı. sonuçta tek guild portalı bu değil. o banner'ı değiştirirseniz fena olmaz hani ;).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sizler pvp serverindamisiniz? rp serverinda kimse yokmu yaw[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar