Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minetest

Kostok

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Böyle bir engine var, adı minetest, minecraft'ın ilk günlerine benziyor daha çok, bu enginei kullanarak kendi minecraftvari oyununuzu yapabiliyorsunuz, java ile çalışmıyor oyun, pek çok mod kullanılıyor oyunu host ederken, kendi sunucunuzu açıp oyun host edebiliyorsunuz, open source ve bedava, küçük ve sevimli bir oyuncu kitlesi var, herkes genelde kibar ve yardımsever, ben arada sırada akşamları girip maden kazıyorum, minecraft sunucularındaki gibi fantasy realmler, medieval sunucular falan yok daha, oyuncu kitlesi çok küçük çünkü, bilginiz olsun.

http://minetest.net/
Sosyal ağlarda paylaş

sandbox oyunları seviyorum ya. sunucunun birinde kavgalı olduğum bir adam vardı. adam evindeyken evine zorla girmiştim, o yüzden canı sıkılmıştı. evlere zorla girmek ban sebebi değil, önce bir şey yapmadı ama adamın evindeki warp noktalarından bir tanesini bulup içine girip harita üzerinde işaretlediği noktalara random gitmeye başladım. çıldırdı tabi. ben gayet rahatım ama, warp noktalarını kullanmak da kurallara aykırı değil çünkü. yerimi söyledim, geldi, beni öldürmeye kalktı. kurallara aykırı harekette bulunmadım hiç. beni öldürmeye kalkınca "fuck you" diyip alt+f4ledim clientı. o hesabımı banlamışlar. bugün girip evine gittim gene. eve zorla girdim. baktım başka bir warp noktası daha var ama daha sote bir yerde. beyefendi oyunun en dibindeki (-30000) bir noktaya hileyle gidip warp noktası koymuş. o yere ulaşan koridoru, kazılmış madeni falan da yok. halbuki başka yerlerde var böyle madenler, direk yüzeye çıkılabiliyor yürüyerek veya başkalarının madenlerine çıkılıyor. biliyordum zaten o kadar problem etmesinin bir nedeni olduğunu. çok zengin olacam, öyle böyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...