Kostok Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Selam, Böyle bir engine var, adı minetest, minecraft'ın ilk günlerine benziyor daha çok, bu enginei kullanarak kendi minecraftvari oyununuzu yapabiliyorsunuz, java ile çalışmıyor oyun, pek çok mod kullanılıyor oyunu host ederken, kendi sunucunuzu açıp oyun host edebiliyorsunuz, open source ve bedava, küçük ve sevimli bir oyuncu kitlesi var, herkes genelde kibar ve yardımsever, ben arada sırada akşamları girip maden kazıyorum, minecraft sunucularındaki gibi fantasy realmler, medieval sunucular falan yok daha, oyuncu kitlesi çok küçük çünkü, bilginiz olsun. http://minetest.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 iyi iyi. ilk defa minecraft tarzı oyun oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 minecraft benzeri değil tıpa tıp aynısını yapmışlar, mantık ne çözemedim. bedava olması sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 aşırı fazla kopyası çıktı şu minecraftın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sandbox oyunları seviyorum ya. sunucunun birinde kavgalı olduğum bir adam vardı. adam evindeyken evine zorla girmiştim, o yüzden canı sıkılmıştı. evlere zorla girmek ban sebebi değil, önce bir şey yapmadı ama adamın evindeki warp noktalarından bir tanesini bulup içine girip harita üzerinde işaretlediği noktalara random gitmeye başladım. çıldırdı tabi. ben gayet rahatım ama, warp noktalarını kullanmak da kurallara aykırı değil çünkü. yerimi söyledim, geldi, beni öldürmeye kalktı. kurallara aykırı harekette bulunmadım hiç. beni öldürmeye kalkınca "fuck you" diyip alt+f4ledim clientı. o hesabımı banlamışlar. bugün girip evine gittim gene. eve zorla girdim. baktım başka bir warp noktası daha var ama daha sote bir yerde. beyefendi oyunun en dibindeki (-30000) bir noktaya hileyle gidip warp noktası koymuş. o yere ulaşan koridoru, kazılmış madeni falan da yok. halbuki başka yerlerde var böyle madenler, direk yüzeye çıkılabiliyor yürüyerek veya başkalarının madenlerine çıkılıyor. biliyordum zaten o kadar problem etmesinin bir nedeni olduğunu. çok zengin olacam, öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar