Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tam bir köylü yorumu şu üstteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Aynen. Sırf elitist olacam sofistike takılacam diye bir halta benzemeyen peynirleri tüketiyor insanlar. Sabahları mis gibi ezineyi gömüyorum mmm hiç bir şeye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 köylü 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 biyik memleket nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yalı çocuğuyuz evelallah. güzelyalı'da doğdum, büyüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Biyik Sisli'de BIM peyniri yaninda ve sarap icip kendini Kandil Pier'de Fransiz sananlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 benim kendimi bi şey sandığım yok da, peynirden şaraptan anlamayanların anlayanlara bok atması çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ahaha şaşırmadım. Ya Mersinli ya İzmirlidir diye geçirdim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 orijinle ilgili soru sorduysan eğer; anne tarafı avşar türkü, baba tarafı makedon göçmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Biyik said: benim kendimi bi şey sandığım yok da, peynirden şaraptan anlamayanların anlayanlara bok atması çok komik.Gelişmiş bir damak tadım var. Zira baba tarafı Mengenli. Bu peynirlerin büyük kısmını tattım ve cidden berbatlar. Bırakalım bu kültürlü ayaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 sabah simitle karper gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BalisticGel said: Biyik said: benim kendimi bi şey sandığım yok da, peynirden şaraptan anlamayanların anlayanlara bok atması çok komik.Gelişmiş bir damak tadım var. Zira baba tarafı Mengenli. Bu peynirlerin büyük kısmını tattım ve cidden berbatlar. Bırakalım bu kültürlü ayaklarını. tamam da, sen beğenmiyorsun. beğenen ve bu işten anlayan adama ne diye bok atıyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ahahaha. Begenmiyosan anlamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bende diyorum ki adamların işten anladıkları peynirlerin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. O peynirlerin bir çoğu yanlışlıkla bulunmuş peynirler, bir tablo yada heykel değil. Sanatçı edasıyla yaklaşmak komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 adamların peynir sevip sevmemesi size niye geriyor arkadaş. adam peynirle mutlu olabiliyorsa olsun. sizde lolipop alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 olm nereli olduğunuzun peynirin tadının çorap gibi olması gerçeğini değiştirmiyor :D Bizlik damak tadı değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Olay peynir degil zaten ya, Biyik'in peynir ustunden millete anlamiyosun demekki cahilsin muhabbeti cekmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yönetici kullanıcıya cahil dedi, akp tarzı yönetim bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BalisticGel said: Aynen. Sırf elitist olacam sofistike takılacam diye bir halta benzemeyen peynirleri tüketiyor insanlar. Sabahları mis gibi ezineyi gömüyorum mmm hiç bir şeye değişmem. 23-24 yaşlarına kadar hiç yemedim beyaz peynir. Tiksindim. Sonra bir şekilde Ezine denedim. Harika bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 müdür bana taktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Marty said: BalisticGel said: Aynen. Sırf elitist olacam sofistike takılacam diye bir halta benzemeyen peynirleri tüketiyor insanlar. Sabahları mis gibi ezineyi gömüyorum mmm hiç bir şeye değişmem. 23-24 yaşlarına kadar hiç yemedim beyaz peynir. Tiksindim. Sonra bir şekilde Ezine denedim. Harika bir şeyRakı - kavun - ezine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kırmızı tuborg içenler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 şu mission'lara dünya kadar para harcanana kadar aç ve yoksul insanlara gıda ve temel ihtiyaç yardımı yapılsaydı daha iyiydi. saçmalık başka bi şey değil. sidik yarışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar