Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz Kulaklık

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Oyun oynuyorum, Müzik dinliyorum ve sıkça skype ile görüşme yapıyorum. Evin içinde rahatça dolaşırken kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Oyun olayını göz ardı edersek müzik ve skype öncelikli kulaklık+mic. şeklinde bir alete ihtiyacım var.
Rahatlığıda önemli aslında. Şuanda oyun ve skype için kablolu logitech G330 kullanıyorum gayet memnunum. Başıma baskı yapmıyor ve ses kalitesi 4/4 değilsede yeterli.
Logitech H600 düşünüyorum wireless için ama muhtemelen başımabaskı yapıp ağrılara sebep olur çok kullanınca.
Logitech H760 bluetooth ile çok amaca hizmet etmesede daha kolay kullanımı olur gibi geliyor bana tasarımından dolayı. Logitech G930 çok hoşuma gidiyor ama 500tl de bayılmam herhalde.
A4 Tech RH 200 iş görürmü? Gayet ucuz. Ama yine çok baş ağrıtır gibi geliyor.

Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? Kullandığınız varmı, yada başka önereceğiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

7.1 kulaklik sadece oyun ve film izlemek icin lazim olur ki, skype icin gereksiz. Gercekten 7.1 olacaksa icinde her kulaga 3-4 tane hoperlor barindan cok kaliteli ve pahali bir kulaklik almalisin. Digerleri yani Virtual 7.1 cok dandirik.
Ben rahat takilicam muzik ve skype icin dersen normal bir kulaklik yeterli olacaktir ki ses kalitesi yaninda en onemli faktor pil omru!
Ben spor yaparken telefonumdan kablosuz kulaklik ile muzik dinliyorum. Kablo cok rahatsiz ediyor beni. Ebay'dan cok model siparis ettim ve kullandim. 5-6 kulaklik atip eskitmisimdir.
Bazilari cok agir bazilari cok dayaniksiz oldugu icin cope gitti bir ayda . Ya ortadan catliyor ya da bir iki dususte dugmeleri hasar goruyor. Ama hemen hic birinin pil omru 3-4 saati gecemedi.
En sonunda sans eseri yerel bir magazadan colipso marka bir buetooth kulaklik aldim ki hem hafif hem dayanikli hem de pil omru cok iyi. Kutusunda 18 saat yaziyordu ki ben -hadi lan dedim. Ilk denemede 19 saat dayandi alet . Internette satilanlarda da 8-10 saat yaziyor ama hepsi hikaye. Tas catlasa 4 saat dayaniyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar telefonla gorusme yapabilmek ve muzik dinlemek icin oldugundan hemen hepsinde mic. defaut bulunuyor. Ses kalitesi konusunda bisey diyemem tabi. Tatmin etmeyebilir.
Ayrica sarj olayinda giris mini usb. Micro degil. Urun sanirim baya eski bir model. Ama beni spor yaparken muzik dinledigimden oldukca tatmin etti ozellikle pil omru.
Bence desktopta kablosuz kulakligin sarj olayi gereksiz yorar. Ancak kulaklikla beraber kulakligi kullanmadigin zaman sarj eden, kulakligin duracagi bir stand gelirse iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar başındayken zaten kulaklık kullanmıyorum yada g330 var onu kullanıyorum cs falan oynarken.
Bu DS-230'un telefonlar kullanılmasıda güzelmiş ama benim önceliğim Bilgisayarda Skype ve Müzik.
Gamingide ilave edersem razer yada logitech öne geçiyor.
Amazondan Türkiye'ye shipping ne kadar oluyor? 100 dolar civarı g930, chimera da 170 dolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Amazondan 100 tl'ye falan calypso,325 tl'ye de g930. Daha ucuza bulabilirmiyim? Nerden bulabilirim?

http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1414346695&sr=8-1&keywords=g930

99$ görünüyor şuan. Yeni mi indirim gelmiş?
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Yoksa g930 alıp geçicem.

Kafada tank taşımak gibi bir şey. Özellikle Skype görüşmesi yapacağım diyorsun. Uzun konuşmalardan sonra ertesi gün baş ağrısı garanti.

İki kulaklığım da kablosuz. Biri kulak içi LG HBS 730 diğeri de Playstation Gold.

Gold ile evin içinde gezemezsin pek. Araya duvar girdi mi hemen boka sarıyor bağlantı. LG'de durum daha da kötü.

Gold genel olarak kulaklıklar içinde en hafiflerinden biri iken uzun kullanımda rahatsız edebiliyor. Gold'dan hafif kablosuz bilmiyorum ama kablolu G430 var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...