Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 baslıktaki gibi acil cd key alınır yardım edenlere real para ayrıca eclipsede bolcana credit verilcektir msn [email protected][signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
sith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ALex'e söyle hazır olsun kesicem onu bitti ilet o salağa
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 cem_jedi lives in our hearts (ne ingilizce be :D )[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Samah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 heyd bu imzadaki Mustafa Kemal demiski erken gitti atam diye bisey var anlamadim bunu esprimi??[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yok espri oldugunu sanmiyorum.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: sith, 12 Ocak 2005 23:23 tarihinde demiş ki: al sana cd key : Sin / lick my cock yörünge dıışı isteeeriz.
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: tunch, 13 Ocak 2005 01:21 tarihinde demiş ki: cem_jedi lives in our hearts (ne ingilizce be :D ) "Return of the Nerd" Aha espiri anlayışın bu kadar Cem_Jedi anlayasın diye bunu burdan açıklıyorum.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sarracen ablayı cagırıcam en sonunda[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
Öne çıkan mesajlar