Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geyik ! Forever...

karakedi

Öne çıkan mesajlar

[ehe icqda ögleden sonra geyikleri tükenmez, bugun bayaa bi güldük. popeye isimleri deiştir dedigi icin isimlerde deiştirip oyle yazdım, kamufle olduk, tedbili nick ile takılıoz çaktırmayın.]

kırokedi: iyide olm cekimler super lam, oyle sinema faland egil baskılı kapaklı falan filan. Tek sorunu turkce. Dün seyrettim ilk sövalyeyi: abi delircem orda savas war alakasız detone bi ses tonu ile adamın ettigi laf : leş kargalarının burda işi yok gibi bişi delirdim resmen ya, bu kadar igrenc dublaj olabilir.

popoye: lol olm sen rus filmlerii izle kafayi yersin. benim bi arkadasin babasi rusyada calisiyodu buda orda ucuz diye toplamis filmleri. herifler dublaji belgesel tarzi yapmislar arkadan rusca sesler geliyo on plandanda ingilizce konusuyo. draculayi izliyoduk bi sahnesinde anthony baba 3 vampir karinin kafayi kesip assa atiyo o arada da draculllll diye bagiriyo herif ehe rus babada ilkokul cocuklari siir okur gibi 3 kere dracul dracul diyo ama adamin sesinde duygu felan hic bisi yok boru gibi soluyo yarilmistik izlerken

kırokedi: eweueh o bizdede war ama olm. tgrtde tanrım yerine allaahım kullanılırdı bi ara :-)kopardık gülmekten. adam ingiltere kralı olmuş, elde kılıc allahım dio :-)

popoye: olm sana asil bombayi anlatiyim koparsin eheh. meltem tv var eskiden mesaj tviydi yobazlarin kanali ehe neyse orda bi tane starwars ozentisi bi film vardi cok salak bisi orda robotun biri oluyo sahibi gelip Devrelerin saad olsun diyo mauahuahu yarildim olm orda. ruhun saad olsun derler ya mauhau amcam onun robot versiyonunu soluyo. ehehe daha neler neler var olm. cuneytin bi filmi vardi kizin birinin ablasi oluyodu cuneyt kiza gelip senin ablan bi orspuydu diyodu mauahuah okuz herif ya.

kırokedi: lol, oha lam eheh anandır derler adama ole bi durumda ehe

popoye: mauahua harbi kiz donup anandir pezo diicek ne bomba olur lan amauhua

kırokedi: ehueh delimisin. cüneyt direk şok. nayır nolamaz dien bi tip. kesin şoktan kör olur zate heeh

popoye: ehe yikilmayan adam filmi var cuneytin herif dayak yiyo felan hic dusmuyo yere. adami vuruyolar en sonunda kesin duser diyodum bu seferde ayakta geberiyo olm herif mauhau.

kırokedi: ayakta nası geberio lam ?

popoye: kafasi yana dusuyo oluyo ehehe cuneyt olm bu yapar

kırokedi: eheuehuehueueheueh

popoye: hani europata bi ev var demistim ya icinde singing ball felan bile vardi, ev refresh olmus o arada onun etrafinda 10 a yakin fairly worn daha vardi 1i disinda hepsi small house biri daha two storyiydi neyse olm hepsi birden refresh olmus oha dedim herif orayi kapatmis resmen ehe yakinda butun britaniayi alir o herif

kırokedi: eheuehueueuee olm koptum ben bunu forumlara yazacam eheh

popoye: lol yaz baba canin saolsun ehe ama benim bosa ugrastigim anlasilmasin sen baska birisi anlatti dersin euehu

kırokedi: merak etme isimleri deiştirecem zate.

popoye: grunt krumpa yaz ehe europataki adamimin ismi

kırokedi : ok
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha, O saçma dublajlar ayrı bi muamma zaten ya.
Mortal Kombat (ilkinin) star'da gösterilen versionunda en sonunda liu, shang tsung'u öldürür ve shang tsung'un vücudundan çıkan 10'larca ruhun arasından bir zamanlar öldürdüğü liu'nun kardeşi de çıkar ve liu'nun yanına gelir! Peki aralarında geçen dialog nedir biliomusunuz?

Liu'nun kardeşi: Sağol Liu, artık ruhum özgür. Şimdi ayrılma zamanı.
Liu: Allah'a emanet ol kardeşim. Eyvallah!

Not: Eyvalah dedi evet :-D
Sosyal ağlarda paylaş

Döndüm mü Dönmüşüm Sanırım Beah :-)Ama tam da dönemedim hastanedeki abiler(doktor amcalara selam :-)git bi hava gel bi hafta dediler iyileştin dediler sonra geri gel çünkü sende daha çok para war onları alıcaz dediler .)

Bu arada Saolun yazdığınız mesajlar çok hoşuma gitti harbiden çok duygulandım böhü böhü

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...