berqe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Evet arkadaşlar Olimpiyat Stadında Şampiyonlar ligi finali maçı için bilet fiyati 130 eurodur :D direk aldım hiç kaçırmam sizinde kaçırmamanızı tavsiye ederim çok sağlam takımlar finalde oynicak :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Biletler cıkalı cok oldu ama takımları bilmemek cok uyuz bi olay[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 standart fiyat mi 130 euro ? nasi oluo ? var mi bi fiyat listesi vs ?[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bilet fiyatları 20 euro'dan başlıyordu kale arkaları. 130 euro maraton olması lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: fizban, 10 Eylük 2004 21:43 tarihinde demiş ki: fener bu kadrosuyla CL finali oynayamazsa bütün spor bölümü sakinlerini final maçına götürecem. bu yüzden dert etmeyin bilet parasini di mi fizban :)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet aslinda ole demesi lazimmis , ama ben anlamam demis bi kere ole yazio[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 20 euroluk biletlerden kaldı mı bilen war mı???[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 BiLeT[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 [Bu mesaj nindalf tarafından 11 Ocak 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Yanlız millat Şöyle Bişi var :D * TEKERLEKLİ SANDALYE ALANI * (20 EURO) (MAX 1 Bilet) *[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 en ucuzu 50 euro yaw.. 90-100-110-130-150 diğer biletler....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: nindalf, 11 Ocak 2005 19:19 tarihinde demiş ki: Yanlız millat Şöyle Bişi var :D * TEKERLEKLİ SANDALYE ALANI * (20 EURO) (MAX 1 Bilet) * fotomaç 1 ay önce falan bu final ile ilgili gerek bilet fiyatları gerekse bilet alma koşullarını anlatan bir yazı yayınlamıştı ve kale arkası alt tribünler 20 euro şeklinde belirtiliyordu. Bir de bilet almak için yapılacak olan sınav var tabi. her isteyen bilet alamıyor yani sınavdan geçmek şartı var.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 2 tane 20yuroluk 1 tane de kendim için güzel bi yerden alırım sonra 20likleri karaborsa yaparım benim biletin fiyatı + cebime kalır :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bende maratondan alıcam kale arkaları hiçgüzel değil olimpiyat stadının , kale arkası alacağınıza hiç almayın.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben sizin yerinizde olsam iyi bi yerden alırdım tabi çok sıkışmadıkça :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 olimpiyat stadının kale arkası cidden kötü hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 50-150 euro arası biletler yannız maksimum 2 adet alınabiliyo tek seferde. galba kalabalık gidip geyik yapmak mümkün olmayacak yan yana bilet ayarlanamadığından[signature][hline]Paintball maniaX![Bu mesaj OguzAmca tarafından 13 Ocak 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 maratondan kaptım 150 likten..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! [Bu mesaj -Kobe- tarafından 13 Ocak 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar