Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Finali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar Olimpiyat Stadında Şampiyonlar ligi finali maçı için bilet fiyati 130 eurodur :D direk aldım hiç kaçırmam sizinde kaçırmamanızı tavsiye ederim çok sağlam takımlar finalde oynicak :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love
Mesaj tarihi:
standart fiyat mi 130 euro ? nasi oluo ? var mi bi fiyat listesi vs ?[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works".
Mesaj tarihi:
bilet fiyatları 20 euro'dan başlıyordu kale arkaları. 130 euro maraton olması lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 10 Eylük 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
fener bu kadrosuyla CL finali oynayamazsa bütün spor bölümü sakinlerini final maçına götürecem.

bu yüzden dert etmeyin bilet parasini di mi fizban :)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mesaj tarihi:
20 euroluk biletlerden kaldı mı bilen war mı???[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Mesaj tarihi:
en ucuzu 50 euro yaw..
90-100-110-130-150 diğer biletler....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 11 Ocak 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
Yanlız millat Şöyle Bişi var :D

* TEKERLEKLİ SANDALYE ALANI * (20 EURO) (MAX 1 Bilet) *
fotomaç 1 ay önce falan bu final ile ilgili gerek bilet fiyatları gerekse bilet alma koşullarını anlatan bir yazı yayınlamıştı ve kale arkası alt tribünler 20 euro şeklinde belirtiliyordu. Bir de bilet almak için yapılacak olan sınav var tabi. her isteyen bilet alamıyor yani sınavdan geçmek şartı var.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
2 tane 20yuroluk 1 tane de kendim için güzel bi yerden alırım sonra 20likleri karaborsa yaparım benim biletin fiyatı + cebime kalır :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Mesaj tarihi:
bende maratondan alıcam kale arkaları hiçgüzel değil olimpiyat stadının , kale arkası alacağınıza hiç almayın.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
ben sizin yerinizde olsam iyi bi yerden alırdım tabi çok sıkışmadıkça :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love
Mesaj tarihi:
olimpiyat stadının kale arkası cidden kötü hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:

50-150 euro arası biletler yannız maksimum 2 adet alınabiliyo tek seferde. galba kalabalık gidip geyik yapmak mümkün olmayacak yan yana bilet ayarlanamadığından[signature][hline]Paintball maniaX!

[Bu mesaj OguzAmca tarafından 13 Ocak 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...