Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Herkese selamlar, WordPress'e şarkı bile söyletebilirim diyen, PSD, HTML, CSS ve JS çalışmaları tamamlanmış projeleri Back-end tarafında WordPress'e en kusursuz şekilde uygulayacak, çözüm odaklı ve takım çalışmasını seven, milyon dolarları kazanırken aynı zamanda harcamayı da bilecek olan takım arkadaşları arıyoruz. İlgilenenler lütfen [email protected] adresinden yaptıkları bir kaç örnek çalışma ile birlikte bana ulaşsınlar. Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ooo wordpress yapıp milyon dolar kazanan birileri mi varmış ya sevindim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ben de sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://themeforest.net/user/ThemeFusion adamlar $2m+ lık satış yapmış Envato üzerinden. yani evet, wp ile milyorlar kazanan var. capt. obvious out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 XXX teknolojine şarkı bile soyletebilen, takla attirabilen, kahve yaptirabilen, sogan dogratan eleman ariyoruz dsfsdf kosarak uzaklasilmasi gereken tipik is basvuru ilani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar