Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bateri 4 yasinda ? asmis?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adı cole da soyadını göremedim videoda yazıo dikkat etmedim ama elamn blues-jazz felan gidio maşşallah insan mıymış bu,?reenkarnasyona inanıp ezik hissetmemek gelio içimden ama nese :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
abi ne biliim 4 yaşında diildir o ya
4 yaşında ki çocuk böle mi olur[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
harbi aşmış ama çocuk güzel çalıo hakkını yemielim :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
4 yasinda bi cocugun dikkatini uzun sure biyerde toplamasi bile zordur ; bu dakikalarca sasirmadan davul calio helal olsun .. Darisi absonun basina :p[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Mesaj tarihi:
Yazık bana, kaç yıldır çalıyoruz bi sahneye çıkamadık. Elalemin veledi toplamış 50 yaşında abimleri konser veriyor:)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
yasına gore daha baget tutamaması lazım ama genel olarak sıcıs paso ritmi kacırıyor vs. bir de cocuk bana pek 4 yasındaymıs gibi gelmedi tamam yine en fazla 6-7 yaşında olur ama boydan boya gosterdigi bir yerde cocugun boyu benim 6 yasındaki kardesimden daha uzundu. 4 yasındaki cocugun bagetle burnunu karıstırması lazım abi. iqsu falan cok yuksektir belki cocugun.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
i see fake people..
Mesaj tarihi:
abi cocugami sasiriyim sanami bilemedim

ritmi kaciriyor dedi adam ya:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
abi dikkatli oku istersen yasına gore degil genel dedim. gorsel sanatlar bolumunde de boyle bi velet cıkmıstı 4 yasında portreler falan cızıyor. bu da onun gibi iste. hatalar var ama yasına gore ele alındıgında denecek laf kalmıyor.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
i see fake people..
Mesaj tarihi:
hueh 4 yaşındaki çocuğa ne eleştiri bu böle ya kıskanmaim :P buarada ben 4 yaşında anne yemek!,anne bitti falan diodum eleman bi yandan da baarıo çaarıo seyirciye gaz da verio şerefsiz kameralara oynuo :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
roysterı kaybettik bari bunu metalci yapalım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
  • Yeni Oluştur...