Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bateri 4 yasinda ? asmis?

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

adı cole da soyadını göremedim videoda yazıo dikkat etmedim ama elamn blues-jazz felan gidio maşşallah insan mıymış bu,?reenkarnasyona inanıp ezik hissetmemek gelio içimden ama nese :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

yasına gore daha baget tutamaması lazım ama genel olarak sıcıs paso ritmi kacırıyor vs. bir de cocuk bana pek 4 yasındaymıs gibi gelmedi tamam yine en fazla 6-7 yaşında olur ama boydan boya gosterdigi bir yerde cocugun boyu benim 6 yasındaki kardesimden daha uzundu. 4 yasındaki cocugun bagetle burnunu karıstırması lazım abi. iqsu falan cok yuksektir belki cocugun.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
i see fake people..
Sosyal ağlarda paylaş

abi dikkatli oku istersen yasına gore degil genel dedim. gorsel sanatlar bolumunde de boyle bi velet cıkmıstı 4 yasında portreler falan cızıyor. bu da onun gibi iste. hatalar var ama yasına gore ele alındıgında denecek laf kalmıyor.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
i see fake people..
Sosyal ağlarda paylaş

hueh 4 yaşındaki çocuğa ne eleştiri bu böle ya kıskanmaim :P buarada ben 4 yaşında anne yemek!,anne bitti falan diodum eleman bi yandan da baarıo çaarıo seyirciye gaz da verio şerefsiz kameralara oynuo :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

roysterı kaybettik bari bunu metalci yapalım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...